İnternet & Teknoloji Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefona ne dersin? (Sayfa 4) YazanBirey Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3626 Hem çok iyi fotoğraf çeken hem oyun performansı yüksek bir telefona ne dersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 62 kişi beğendi
umutcanozz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cok alternatif varr. Karsilastirma yapmak lazim. 0 0 Yorumla
Gülnur_secilll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok pahalı oldu her şey o yüzden en kaliteli olanı almak zor gibi 0 0 Yorumla
melo_mento Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl çok iyi ve açıklayıcı akışında yaşamak gerkiyor herşeyi 0 0 Yorumla
siyahkuğu-_- Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl maalesef şu an düşünemem telefonumu yeni aldım.. 0 0 Yorumla
Hemşerim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Çok oyun oynamam ama olsun kenarda dursun 0 0 Yorumla
Sevgicicekk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bilgilendirme açısından çok iyi olmuş ve çok kullanışlı ve güzel bir telefon 0 0 Yorumla
yağmurZ6 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel ama şu an dolar olmuş 12 😅 0 1 Yorumla yağmurZ6 +1 yıl 👍 Yorumla
hellgirlheroin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Güzel telefon kullanışlı ve ucuz da severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl 400 500 tl fazlasına reno 5 lite alirdim 8 ram yazılımsal arttırilir 5 gb ram ile oyun canavarı y 0 0 Yorumla
MehmetCannn1 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Daha önce hiç oppo marka telefon kullanmadım. Belki birgün 0 0 Yorumla
Penyezila Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok isteriz ama Türkiye şartlarında biraz zor maalesef 0 0 Yorumla
Ay_Tenli_Kadın_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Telefonumu yeni aldım maalesef ki ama oppoda güzel öneririm. 0 0 Yorumla
Emin35x Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 4GB RAM ve 128GB ROM'u ile geniş belleğin ve sorunsuz performansın keyfini çıkarabiliyorum. Hem gün boyu oyun zehirrr 0 0 Yorumla
Bayaheng Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kullanmadım daha önce denemek lazım, çok güzel yorumları var. 0 0 Yorumla
OrgvcaxZ Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Dediğin Özellik İçin Aşırı Lüx Benim Görüşüm Pahalı Bir Marka Diye Biliyorum 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsterim ama bu ülkede çok zor 0 0 Yorumla
Yaprak_mavili Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Telefonumuz bozulmasın diye dua ediyoruz kaç para oldu telefonlar 0 0 Yorumla
BritneyGirl Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yeni telefon çoktan aldım ama almasam kesinlikle seçeneklerim arasında olurdu 0 0 Yorumla
TeReKeMeKıZııı Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Gayet güzel olur ama ekonomi bu durumdayken biraz kurgusal bir hayal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Güzel paylaşım teşekkürler
Benim telefon gidici zaten 😀
Çok iyi olur keşke olsavda kullansam.
Telefonumdan memnunum şahsen
güzel telefon bende beğeniyorum bu telefonu
almak lazım bundan
güzel görünüyor
Opponun tüm telefonları güzell
oppo a74 kesinlikle mükemmel
Cok alternatif varr. Karsilastirma yapmak lazim
.
Sıradaki telefonum bu olabilir
Çok pahalı oldu her şey o yüzden en kaliteli olanı almak zor gibi
Güzel ama artik her sey pahali
bu devirde almak biraz zor maalesef
Neden olmasın tek ihtiyacımız olan şey 🙄
çok iyi ve açıklayıcı akışında yaşamak gerkiyor herşeyi
güzel paylaşım emeğine sağlık
maalesef şu an düşünemem telefonumu yeni aldım..
İşte aradığım telefon derim
Çok iyi derim oppo bunlardan birisi
Çok oyun oynamam ama olsun kenarda dursun
Fotoğraf evet ama oyun oynamıyorum.
telefon guzelmis de almayi dusunmuyorum :)
Bilgilendirme açısından çok iyi olmuş ve çok kullanışlı ve güzel bir telefon
İlk fırsatta detaylı inceleyeceğim :)
Çok güzel ama şu an dolar olmuş 12 😅
👍
Güzel telefon kullanışlı ve ucuz da severek kullanıyorum
çok fayydalı bir paylaşım
400 500 tl fazlasına reno 5 lite alirdim 8 ram yazılımsal arttırilir 5 gb ram ile oyun canavarı y
elbetet 10 numara olur beğendim
Daha önce hiç oppo marka telefon kullanmadım. Belki birgün
Oppo A91 modelini kullanıyorum, memnunum.
Çok isteriz ama Türkiye şartlarında biraz zor maalesef
Oyun olmasada olur. Fotograf onemli ama :D
kamera çok önemlli bence denemek bakmak lazım aklımda kalsın
Telefonumu yeni aldım maalesef ki ama oppoda güzel öneririm.
Evet derim, gönder gelsin.
4GB RAM ve 128GB ROM'u ile geniş belleğin ve sorunsuz performansın keyfini çıkarabiliyorum. Hem gün boyu oyun zehirrr
Süper olur bence. Hiç hayor demem yani😅
Kullanmadım daha önce denemek lazım, çok güzel yorumları var.
Pek anlamam teknolojiden 😄
popülerliği artsa muhteşem aslında
helal derim ne deyim <3 baya iyi
Dediğin Özellik İçin Aşırı Lüx Benim Görüşüm Pahalı Bir Marka Diye Biliyorum
Çok güzel özelileri alınması
İsterim ama bu ülkede çok zor
Telefonumuz bozulmasın diye dua ediyoruz kaç para oldu telefonlar
Harika bir telefon alin aldırın.
Çok iyi olur ama fiyatı pahalıdır
Telefon fiyatları çok uçtu
Varim derim güzel bir telefona ihtiyacim var
Kim istemez ve keşke benim olsa derim