O ünlü markaya bir çuval para vermektense Oppo nun bu ekonomik ve kaliteli telefonlarının değerini bilmek gerekiyor. Ukekalığa gerek yok, devir ekonomi devri, devir kapitalist sisteme baş kaldırıp akıllı olma devri. Paramız cebimizde kaldın, teknolojiyi ucuza alın. Oyuna gelmeyin, algılara kapılmayın. Akıllı olun. 😎
Bir General Mobile telefonu satın aldım ve 2 yıla aşkın Bir süredir kullanıyorum. Güncelleme olmuyor güncellemeleri sürekli denetliyorum. Ve güncelleme de olmasını istediğim en önemli özellik pencere eklenmesi. Uygulamaları beklemede tutmak istediğim an anında kapanıyor. OPPO gibi bir telefona gerçekten ihtiyacım var. Umarım benim olur.
Bence bir akilli telefonda kamera cok önemli zira benim ve bir cok kullanicinin en cok kullandigi özellik kamera hele benim gibi fotograf cekmeyi sevenler icin uygun bir telefon gibi görünüyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Güzel ürün tavsiye edilebilir
Kullanmadım ama çok güzel bir kapasite ve kasmayan oyun hafızasıyla çok iyi olduğunu duydum
Güzel paylaşım teşekkürler
Güzelmiş bayağı ya gittikçe gelişiyor
Bende telefon bakıyorum bu sıra kendiminki iyice kullanılmaz hale geldi değerlendircem bunu
Hemen alalim bu kadar iyi ise
oppo artık yakın çevremde çok yayılmaya başladı oyun kalitesi olarak ilk tercihiniz olsun kesinlikle :)
Bende oppo var aşırı memnunum
Oppo'nun kamera performansını çok beğeniyorum
Oppo'nun telefon modelleri şahane rakip olunmaz bile 👍
Güzel telefon gerçekten almayı düşünüyorum
Allahhh derim baska ne diyebilirim
Teşekkürler bilgi aktarımı için
Oppo A74 çok iyi bende kullandim
Çok iyiiiii yaa bende almayı düşünüyorum
Harika bir telefon herkese öneririm
Telefonumdan oldukça memnunum
Beni biraz daha idare eder şimdilik değişmeyi düşünmüyorum.
Teşekkürler paylaşım için :)
şu ram arttırma olayını dikkatimi çekti açıklayabilecek olan var mı?
Oppo reno 4 var bende. Çok güzel telefon.
Güzel telefon iş yapar bence de
Oppo gerçekten cok kaliteli bir cihaz dolar bu kadar yüksekken fiyatları oldukça iyi
Kibar bir telefon duruşu kamerası kullananlar genel anlamda memnun
Süper cok iyiii. Baya ise yarar.
Nerdee o günler derim. 😅 Yok bende o şans.
Bende oppo kullanıyorum ve gayet memnunum
Oppo hakikaten malzeme kalitesini hissettiren ciddi bir marka. Kamerası karıncalama yapmayan klas bir marka
Güzel cihaz olduğunu söylüyorlar ama teknik özelliklerini iyi araştırmak lazım
Bilgiler için teşekkürler.
Sagolun şu an telefonum Reno 2z 😅👍
OPPO kullanan herkes çok memnun olduğunu söylüyor.
Gerçekten OPPO böyle bir telefonsa bir dahaki telefon tercihim olacak. zaten yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.
Telefonda oyun oynamaya bayılıyorum ama çok kasıyor. OPPO'nun bu sorunumu çözmesi harika olur. 😍
Oppo A74 harika bir telefon. Çektiği fotoğrafların kalitesine aşığım. 😍
Gerçekten iyi olur düşüncem
Allah derimmm ne dicem yani
O ünlü markaya bir çuval para vermektense Oppo nun bu ekonomik ve kaliteli telefonlarının değerini bilmek gerekiyor. Ukekalığa gerek yok, devir ekonomi devri, devir kapitalist sisteme baş kaldırıp akıllı olma devri. Paramız cebimizde kaldın, teknolojiyi ucuza alın. Oyuna gelmeyin, algılara kapılmayın. Akıllı olun. 😎
Bir General Mobile telefonu satın aldım ve 2 yıla aşkın Bir süredir kullanıyorum. Güncelleme olmuyor güncellemeleri sürekli denetliyorum. Ve güncelleme de olmasını istediğim en önemli özellik pencere eklenmesi. Uygulamaları beklemede tutmak istediğim an anında kapanıyor. OPPO gibi bir telefona gerçekten ihtiyacım var. Umarım benim olur.
Kalite varsa başarı gelir
iyi olur derim :) ama telefonum iyi benim
Opponun teknik servisi yok diye duymuştum 2 3 gün önce doğru mu?
Son zamanların iyi telefonlarından birtanesi bence
Oppo daha önce kullandım gayet güzeldin
Bence güzel telefon herkese uygun
OPPO A 74 Mükemmel tavsiye ederim çok iyi
tesekkurler cok iyi hazirlanmis
Benim için rengi güzel olsun bide kamerası pubg da kaldırsın 😀
Güzelmiş özellikleri, rengi de şık
oppaaaa harika telefon performans ve money süperr
Mükemmel bir oyun telefonu kasma donma yok
Özellikleri gayet iyi gözüküyor. Elime alıp bir denemek isterim. Fotoğraf kalitesini test etmek lazım. Detaylı bilgiler için teşekkürler.
Evet harika olur müthiş çok güzel
Güzel telefon tercih edilebilir
Hızına yetişemiyorum hepsi harika ozellikler
Evet derim gelsin bakalım
süper olur derim hatta şahane
Harika olur derim, aslında kamerası daha iyi bir telefonum olsaydı daha iyi olabilirdi. Fotoğraf çekmeyi ve çekinmeyi seviyorum.
Bence bir akilli telefonda kamera cok önemli zira benim ve bir cok kullanicinin en cok kullandigi özellik kamera hele benim gibi fotograf cekmeyi sevenler icin uygun bir telefon gibi görünüyor :)
Emeğine sağlıık harikaaa 🥰
Çoğu yer de Oppoyu alın falan diyorlar görünüşü de hoşuma gidiyor güzel telefon.