elma pişmanlıktır her açıdan teknik servisi pahalı, yedek parçası pahalı, uygulamaları ücretli, verdiğin paraya fiyat performans olarak daha yüksek ios alabiliyorsun... yani elma özentilik ve hava atma çabasından başka bir şey değil şahsen kullananları gördüğümde bu gözle bakıyorum
Hım peki oyunlarda bir artısı var mı dikkat ettiğim bir husus var ios oyunlar androide çıkmıyor beyond blue diye bir oksayus oyunu gordum çok güzel grafiği var androide gelmiyor niye hep iosa gidiyor bu oyunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
elma pişmanlıktır her açıdan
teknik servisi pahalı, yedek parçası pahalı, uygulamaları ücretli, verdiğin paraya fiyat performans olarak daha yüksek ios alabiliyorsun...
yani elma özentilik ve hava atma çabasından başka bir şey değil
şahsen kullananları gördüğümde bu gözle bakıyorum
iOS = Bugatti
Android = Tofaş.
👍🏻👍🏻👍🏻
Her ikisini de kullanıyorum.
ios androide bin basar
Ben Andİos kullanıyorum
IOS tabiki
iosun iyi yanı nedir herkes ios demiş android den farkı ne hiç kullanmadım
Kullanımı kolay, güvenli, pratik, tasarımı insanı bağımlı yapıyor bi de :D
İos ❤️❤️❤️
Ne mutlu IOScuyum diyene <3
Hım peki oyunlarda bir artısı var mı dikkat ettiğim bir husus var ios oyunlar androide çıkmıyor beyond blue diye bir oksayus oyunu gordum çok güzel grafiği var androide gelmiyor niye hep iosa gidiyor bu oyunlar
Oyun oynamıyorum :/
Oyunlarda kasma problemi olmuyor ama genel olarak ücretli hepsi ve oyun oynamak için tercih etmezdim.
android gibi ücretsiz indirmenin yolları yokmu googleden indirme gibi durumları olmuyor mu öyle duydum doğru mu bu rahatsız etmeden sorayım
Jailbreak falan yapıp oluyordu sanırım tam bilmiyorum ben de oyun oynamam hiç.
Anladım teşekkürler
Ne demek efenim :)
:) :)
ios kullanıyorum
Android
Apple kullanıyorum
İos'u unuttuk be...
İos vazgeçilmez
Android yanu ios😊
Linux dağıtımları her zaman daha güvenlidir.
Apple