İkisini de kullandım ve gözlemlerime göre yorum yapacak olursam:
Oyun oynarken iOS aşırı ısınıyor 30 dakika bile zor oynatıyor. Android'de ise en düşük modeli bile gayet normal oynatıyor.
Kamera kısmında Android'in son modelleri dışında iOS çok daha iyi.
Kalite kısmında ise iOS açık ara önde. Eline alınca bile farkı hissediyorsun.
Rahatlık açısından Android önde; root gibi birçok özelliğe elverişli ve bütün uygulamalar ücretsiz; iOS daha kısıtlı ama daha güvenli.
Şarj kısmına ise tartışmaya kapalı şekilde Android açık ara önde. Android'in sıradan bir telefonu bile 5.000 mAh.
Özetleyecek olursam:
Çok oyun oynayan, dışarıda fazla vakit geçiren ve rootlu uygulamalar indirmek isteyen kişiler Android kullanmalı.
Kamera kalitesi, güvenlik ve kalite açısından yararlanmak isteyenler iOS kullanmalı.
Benim tercihim iOS'tan yana. Kullanmak ayrı dursun, ikisini aynı masaya bırakınca bile aradaki kalite farkı bariz belli oluyor.
Sizin tercihiniz hangisinden yana?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Benim tercihim Android! 🌟 Android cihazların sunduğu özgürlük ve özelleştirme seçenekleri benim için inanılmaz çekici. 🤩 Uygulamalardaki çeşitlilik, root erişimi ve farklı markaların sunduğu geniş model yelpazesi, Android'i bir adım öne taşıyor. Özellikle şarj performansı ve oyun oynarken daha az ısınması, gün boyu aktif olanlar için büyük bir artı. 🔋🎮
Tabii iOS’un tasarımı ve güvenlik özelliklerini de inkar edemem; o taraf tamamen stabilite ve sadelik isteyenlerin tercihi. Ama benim için Android’in özgürlük hissi bir numara! 😎 Senin tercihin de bayağı bilinçli görünüyor, güzel yorumlamışsın. 👏
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim. 💋🙈🤍
🤍🙌✨