İnternet & Teknoloji Logo nasıl olmuş? yakup-firidin Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bisiklet grubumuz için bir logo yaptık arkadaki aydos dağını temsil ediyor logomuz nasıl olmuş yorumlar mısınız Logo nasıl olmuş? Cevapla Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Dağ için biraz daha çalışılabilir. Ayrıca Kurtöy ne demek? Kurtköy mü demek istediniz? 1 8 Yorumla yakup-firidin +1 yıl evet önceki taslaktan kalmış Yorumla müzisyen1i +1 yıl Üstteki yazı fontu da çok sıradan. Farklı bir şey deneyin Yorumla yakup-firidin +1 yıl fontu beğendik ama dağ için ne öneriniz var gölgeleme mi olmamış Yorumla müzisyen1i +1 yıl Uçlar çok keskin duruyor farklı dağlar yerleştirin. Güzel olanı bulursunuz Yorumla müzisyen1i +1 yıl Bi de bence iç renk siyah değil de pastel yeşil olsa (doğayı simgeler) ve çizgiler siyah olsa daha iyi olabilir. Yorumla müzisyen1i +1 yıl Hem bu sayeden png dağ yeşil görünecek. Dağın siyah olması da mantıksız Yorumla yakup-firidin +1 yıl iç renk yeşil olursa tik esprisi kayboluyor ama bir de tik işaretinin yeşil olması güzel algı yaratıyor diye düşünüyorum. Diğer renkleri denedim ama siyahtan daha yakışanını bulamadım Yorumla müzisyen1i +1 yıl Tiki de siyah yaparsın veya farklı bir renk. Denemekte fayda var Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Dağ ve V harfi olmamış abi. K harfini eğip bükük sağına soluna tekerlek koysan daha iyi olabilirmiş 1 2 Yorumla yakup-firidin +1 yıl v harfi değil aslında, orada tik esprisi var Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl O tik harfi logonun önüne geçmiş ^^ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dağ için biraz daha çalışılabilir. Ayrıca Kurtöy ne demek? Kurtköy mü demek istediniz?
evet önceki taslaktan kalmış
Üstteki yazı fontu da çok sıradan. Farklı bir şey deneyin
fontu beğendik ama dağ için ne öneriniz var gölgeleme mi olmamış
Uçlar çok keskin duruyor farklı dağlar yerleştirin. Güzel olanı bulursunuz
Bi de bence iç renk siyah değil de pastel yeşil olsa (doğayı simgeler) ve çizgiler siyah olsa daha iyi olabilir.
Hem bu sayeden png dağ yeşil görünecek. Dağın siyah olması da mantıksız
iç renk yeşil olursa tik esprisi kayboluyor ama bir de tik işaretinin yeşil olması güzel algı yaratıyor diye düşünüyorum. Diğer renkleri denedim ama siyahtan daha yakışanını bulamadım
Tiki de siyah yaparsın veya farklı bir renk. Denemekte fayda var
Dağ ve V harfi olmamış abi. K harfini eğip bükük sağına soluna tekerlek koysan daha iyi olabilirmiş
v harfi değil aslında, orada tik esprisi var
O tik harfi logonun önüne geçmiş ^^
İyi olmuş
Güzel olmuş
Başarılı buldum ben
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!