Diğer Yaptığım logo nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yeni yeni tasarıma merak saldım ve öğrenmeye çalışıyorum logom nasıl olmuş * Yaptığım logo nasıl? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
hosgeldimks Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 83% +1 yıl Eline saglik basarili bilmemene Ragmen.Ilerde dahada güzel olurIlkine göre cok iyi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İlkine göre mi ilki nasılmış nereden biliyorsun ki ben buraya attım mı hatırlamıyorum karıştırdın mı acaba:D Yorumla hosgeldimks +1 yıl Yeni yeni yapiyom dedin.Ilklerin bunlar yaniğğhhh Yorumla Soran +1 yıl Hmmm hmmmm Öyle olsun Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 27 , eig 58% +1 yıl Logoda markaya ait espriler olması gerek. Kendi markanı oluşturup onun üzerinde logolar oluşturman senin gelişmen açısından daha güzel olur. 1 0 Yorumla
asklqkslskdk Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 60% +1 yıl gay olmuş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlara itafen yuvarlak yaptım zaten :D Yorumla asklqkslskdk +1 yıl jskdjdjd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bune lee bok gibi 1 3 Yorumla Görüş sahibi +1 yıl Aşko ben grafik tasarım okuyorum gel sana biraz logo yapmayı öğreteyim dşmcmsşcö Yorumla Soran +1 yıl Youtubede izliyorim bir şeyler ama her türlü bilgiye varım tamam öğret bana 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama logo lgbt seysi de ben erkeğim yani haberin olsun 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Eline saglik basarili bilmemene Ragmen.
Ilerde dahada güzel olur
Ilkine göre cok iyi
İlkine göre mi ilki nasılmış nereden biliyorsun ki ben buraya attım mı hatırlamıyorum karıştırdın mı acaba:D
Yeni yeni yapiyom dedin.
Ilklerin bunlar yaniğğhhh
Hmmm hmmmm Öyle olsun
Logoda markaya ait espriler olması gerek. Kendi markanı oluşturup onun üzerinde logolar oluşturman senin gelişmen açısından daha güzel olur.
Yol yakınken geri dön bence
gay olmuş
Onlara itafen yuvarlak yaptım zaten :D
jskdjdjd
Aferim
iyi olmuş
Disko topu gibi
ne ile ilgili bu hiç belli değil
Bune lee bok gibi
Aşko ben grafik tasarım okuyorum gel sana biraz logo yapmayı öğreteyim dşmcmsşcö
Youtubede izliyorim bir şeyler ama her türlü bilgiye varım tamam öğret bana 😂
Ama logo lgbt seysi de ben erkeğim yani haberin olsun 😂
Güzel.