Güzellik nekadar önemli bir konuymuş meğerse.. Güzellik konulu sorular fazla cevaplanıyor.
Demekki yine anladı Bilgesu her şey dış görünüş.
Milletteki derde bak aw ama tr de tek bu böyle Rusya ya git manken gibi kızlar türlü türlü işlerde çalışıyor hemde o işler Türkiye’de vasat diye tabir edilen işler ordaki kızlar demiyor manken gibi kızım bu işlerde mi çalışçam. o kızlardaki tip tr kızlarında olsaydı kendilerini Cumhurbaşkanı filan sanarlardı heralde shahhwwhw aw kezoları
Aklı olan yabancı dilini öğrensin bi vizeyle ordan bi kız bulup evlensin aklınız varsa tabi. allahtan tipim saçlarım onlara benziyor da bu Güne kadar bi tane bile Türk sevgilim olmadı
Görünüşünle ilgili pozitif yorumlar alman ya da çıkma teklifleri alman güzel olduğun anlamına gelmez. Burası Türkiye, millet dağa taşa bile yürür kadın bulamazsa. Bunun haricinde güzellik göreceli bir şeydir, çevrendekilere göre güzel de olabilirsin ama başka topluluklar seni çirkin de bulabilir.
Misal arkadaşlarım yakışıklı olduğumu söyler, daha önceleri pek çok teklif de aldım fakat şu an içinde bulunduğum çevrede ilgisini çektiğim kimse yok. Buradaki arkadaşlarım da eh orta şekerlisin işte diyor :D Herkes tarafından kabul görmeyi bekleyemezsin. Bunların haricinde Instagram işi tipe bakmıyor sadece, popüler kadın blogları tipiyle değil fiziğiyle takipçi topluyor.
Rakibin çok ınstagram'da bol fotoğraf, açık profil ve aktif kullanım gerekiyor, takipçi sayın artınca ne olacak onuda merak ediyorum, fenomen diye tabir ettiğimiz garip ve tuhaf olan insanlar o mecrayi reklam alarak paraya dönüştürmek için kullanıyor, siz ne için kullanacaksınız?
Cevap
43Cevap
Merhabalar. İnstagramda takipçiniz olsun istiyorsanız sayfanızı düzenlemelisiniz. Öncelikle profilinize reels videoları ekleyerek hızlıca keşfete düşebilirsiniz. Daha sonra net çekildiğiniz ya da çektiğiniz göze hitap eden fotoğrafları paylaşabilirsiniz. Gün içi paylaşımlarınıza da gündeme dair hastag kullanırsanız takipçi sayınız hızla artacaktır.
Ya sizin amacınız ne ya Allah aşkına, derdine bak Instagram‘da takipçim yok bu dert mi Allah aşkına, sizin haberiniz yok galiba Instagram‘da takipçi satın alma sayfası var oraya giriyorsunuz oradan size binlerce takipçi geliyor ama gerçek ama fake orasını bilemem şu Instagram hesabınız altında biz takip edelim bari takipçiniz çoğalsın çoğalsın sayınız olmazmı.
Dehşet güzel arkadaşlarımın 400 takipçisi varken sokakta görsen yüzüne tükürmeyeceğin insanların binlerce takipçisi var. Sosyal medya artık =güzellik değil. İçerik üretebilmek, kaliteli paylaşımlar yapabilmek önemli olan
benim 1.280 rastgele takipçiler takip atıyor bir ara bir kaç videoda izlenme 3400 olmuş anlamadım keşfete falan düştü herhalde bazen hastag kullanıyorum öyle de arttığı oluyor popüler olanlara bakıp ona göre seçcen başka türlü zor olur ya da daha çok görünmek için başka hesapların paylaşımlarına yorum yap merak edip bakanlar olur
İnstagram biraz seksi fıtoya bakıyor ve ayroca profilin açık olacak
😊🙏🤙🧚♂️
Haklısın ama benim bu saçları bir düzene sokmam lazım.
Şu anda sana istek atıyorum tabikide yinede.
Teşekkür ederim🥰
Kullanıcı adını buraya yazsaydın takip ederlerdi zaten :D
Böyle bir şey yapmam.
Eh işte tutarsızlık.
Görücülerin gelmedi güzel olduğun anlamına mı geliyo😄
Her neyse. Demekki kaliteli içeriklerin yok, muhabbetin sarmıyo, sandığın gibi değilsindir.
Sen video yükle ya da resim yükle takipçin olsada olur olmasada olur. Bu bu kadar önemli bir şey değil. ayrıca saçların şekilsiz duruyorsa kıvırcık ve ya da dalgalı yapabilirsin. 👍
Her şey tamam demişsin, ama bu soruyu soracak kadar kafa boş ve vizyonsuz maalesef. Zeki kadın en güzeli bence.
Instagramda bu saydiklarin gerekmez ki... orada verimlilik önemli yani farkli fikirler, tatil, gezi Komik veya sohbetli konular acmak, benmi yaniliyorum
Hmm tkipçi olayı başka canım yöntemleri falan var artırmak için uzmanı değilim ama güzel olmanla alakalı değil o konuda üzülme diye yazdım 😊
"Popom popom bak popom, popom var görmüş müydünüz?" diye kasanlar iyi takipçi buluyorlar zira aç abazan çok.
Sanal çok boş binlerce takipçi gelse de olsa da ilerisi olmuyor. Dibinde ki insanların istediğin tipteki insanların bakması daha önemli.
Profilini açık tutmalısın. Dikkat çekici fotolar paylaşıp keşfete düşmeye çalış. Gerçi şu an abuk subuk video çekip atıyorlar ama bilemedim.
Maşallah diyelim önce 😅sonra cevap bu kadar önemli mi takipçi
Instagram yahut sosyal medya öyle bir şey değil. Güzelsin diye kimse seni dikkate almaz.
Millette ne dertler varmış arkadaş ben de benimki dert sanıyordum meğer yanılmışım
Takipçiye ne gerek var geçen yıl 1150 den fazla takipçim vardı hepsini çıkardım boş :))))
Bak anlamış mevuzyu arkadaş. d
Takipçi işi boş iş arkadaşım hatta zararlı bir iş para kazanmıyor o işi yaomiyirsan başkası benim hayatımı neden gorsun. 2 kişiye hava atcaam diye 31ciler sayfamda neden toplansın dimi
😍
Senin gibi boşlar fenomen olmasın ya o kadar bos var ki hic bir halta yaramayan
ya güzel fotolar paylaşmıyorsun ya da fotojenik değilsind emektir.
Saçma sapan pozlar ver ve video çek takipcin cogalir
Bağlaç olan de yi bu şekilde bitişik yazmaya devam ettiğin sürece takipçin olmayacak.
Bebeğim çok güzelsin. Ama bazıları güzel sevmez :D
😅
Sonra böyle güler kalırsın işte :D
Psikolojik sorunların var bence. Hayatta herşeyi geçtim aşdın, instgram takipicisimi kafana takildi. Bu biraz aklı kit gibime geldi bana
Instagram'dan edinilen arkadaşlıklar iyi değil boş ver
Hergun dyzenli bir sekilde foto at onune gelene istek at çogalir
İnsanlara kendini kanıtlama ihtiyacımı duyuyorsun acaba?
Etiket yap postlarin altına hesabında gizli olmasın gelir takipçi
Güzel olmak yeterli değilmiş galiba hayatta düşün onu da
kendine bakmıyormusun insgt-ram var mı
Bakımlıyım ama saç bakımsız gibi gösteriyor.
Bi soruda güzel olmadığını ama güzel yonlerinin olduğu nu söylemiştin ne ara değişti fikrin:)
Bir yerde bir sorun var mutlaka imkansız dediğin yoksa
Profilini açık tut ve aktif ol. İlgi çekici fotoğraflar çekin, anladın sen...
Allah başa dert vermesin
Biraz sonra dolar buralar 🤣
İyi yedi herkes fotoğrsfımı görmeden teşhis koydular.
Ama sende ego kokusu aldım.
Ne egosu nasıl aldın 🤣
boş ver 😊
İçinde kalmasın söyle
Göze hitap et
Haklısın saçlarım beni çok bozuyor.
Çünkü güzelsin uahuaha
Olabilir belkide ondan ksjskss derdimde anlamadım belkide instagram girllere göre bakımsız kalıyorum sanırım diyeceğim ne çirkin kızlar bar beh😅
Sizin derdinizi seveyim ben!
Cok olunca ne olucak?
Guzel degilsin demekki
Yaklaşmaya cesaret edemiyorlardır belki.
Takipçi olayı boş iş :’)
teşhircilik yapmazsan takipçin falan olmaz
Güzel olunca takipçi mi çoğalıyormus
olması gerekmiyor bence :) reel önemli
Bazıları gibi bot basmıyorsun en azından aferim
İlgi bekliyorsun herkesten gibi yazık olur sana.
Güzelsin diye olması mı lazım
Büyük ihtimalle profil fotosu ile alakalı
Takipci istiyorsan # hashtag koyabilirsin
Zamanla olur merak etme
vücudunu sergilemeyen biri popüler olamaz..
Güzel değilsin veya muhabbetin sarmiyordur
ben de önemli bir sorunun var sandım :)
Resimdeki kimse hoş hatun
Asosyalsindir
Derdini seveyim.
Derdin bu mu yani
Nerde
Olur ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?