Buradaysa okusun; sakın o linke tıklama, phishing saldırısı için gönderiliyor, tiklarsan hesabın ele geçirilir. Detaylar için TIK TIK
Siz de bilmediğiniz linklere tiklar mısınız?
Ben bile başardıysam herkes yapar diyorum. 🤭 Mümkün elbette.
Mümkün benim hesabımı çaldılar abiy :D
Cevap
4Cevap
O soruyu güzelce cevaplamıştım kim kaldırdı o soruyu yahu ya..
Ben de uzun uzun yazıyordum, birisi aldı ya bro 🙄
Hiç öyle bi çabam olmadı valla 😃 uğraşsam olur belki ama sebepsiz
Şifreyi mi çözüyorlar? Anlamadım ki nasıl çalınır?
Sana gönderilen linkte sahte giriş sayfası var, senden üye girişi yapmanı istiyor.
Bu sayfanin kopya olduğunu anlaman çok zor, internet bankacılığı için sahte ara yüz tasarlamak da mümkün.
Sen sahte sayfaya ****** bilgilerini giriyorsun ana o bilgiler o anda hacker'ın önüne düşüyor, sonrası; keyfe bağlı 😄
Ya da linkin icine yazılım diliyle trojan yüklü kod işleniyor, sen linke tikladigin anda casus yazilim telefonunda artık; kredi kartı sifrelerin, fotoğrafların masaya düşüyor 🕵
Yani bence zannedildiği kadar kolay değil daha önce çünkü birisinin hesabını çalmaya çalıştım ama yapamadım
Heyt be yürü be lucc bu işlerin bir numerosu😊
😅🤦♀️
@perso-dinary
Birisi benim eski nikimi kullanarak hesap açmış
Evet, şimdi gördüm Perso. Durumu @KizlarSoruyor hesabına aktar, spammerlardan biridir bu.
Var böyle tipler
Ben mümkün olduğunu düşünüyorum ama size bir tüyo vereyim:
Instagram hesabınızın çalınmasını zorlaştırmak için facebook hesabınızı ve ek olarak kullandığınız gmail ya da hotmail hesabınızı bağlayabilirsiniz.
Bilmediğim linklere tıklamıyorum. Gördüğüm kadarıyla hesap çalmak mümkün, hırsızlığı kendine yakıştıranlar yapar bunu
Kolay aslında o sosyal medyanın dilinde imla kurallarına dikkat edip bi yazı hazırlayıp göndererek şahıs hesabı kendi elleriyle teslim etmiş gibi olur
bilmediğim linke tıklamadığım gibi
kimsenin de hesabına tasallut etmeyi düşünmedim:)
Bilmediğim linç açmam hem de ben linç açmayı bilmiyorum
Link kız o 😅
Hayır asla tıklamam çok temkinliyim bu konularda paranoya derecesinde.
Yani burada bazen tereddütte kaldığım oluyor genellikle açmamaya çalışıyorum.
Bilmediğim link açmam hesap çalıyorlar 🤗
Zayıf bir şifreye mümkün kardeşim
Tıklamam. Nerden gelirse gelsin açmam
Bilmediğim linklere tıklamıyorum
Mümkün bence 🙄
Mümkün değil
Beğendiğim bir nick kimseyi taklit etmem.
En İyi Cevaplar