Instagramda bi yaşam koçu buldum. 21 günlük bir programla soruna yönelik çalışıyormuş. Benim özgüvenim düşük ve de hiç sevgilim olmadı. Bunun için program almayi düşünüyorum. Daha önce deneyen oldu mu?
Her insan kendinin doktorudur. Yüzyıllar önce psikoloji diye bir terim yoktu. Dolayısıyla kişisel gelişim kitapları okumak size iyi gelecektir. Herhangi bir psikolojik sorununuz yok ise kitap okuyup kendinizi geliştiren kaybettiğiniz özgüven eksikliği geri gelecektir.
Benim kücükken bir travmam vardı. Hep ağlarım aklima geldikce. Bilincalti calismasi yaptik. Şu an aglamiyorum aklima gelince. Ben başta sacma buluyordum ama kendi uzerimde etkisini gordum😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her insan kendinin doktorudur.
Yüzyıllar önce psikoloji diye bir terim yoktu.
Dolayısıyla kişisel gelişim kitapları okumak size iyi gelecektir.
Herhangi bir psikolojik sorununuz yok ise kitap okuyup kendinizi geliştiren kaybettiğiniz özgüven eksikliği geri gelecektir.
Bu yaşam kocunu denemek istiyorum
Pek faydası olmayacak ama yine de deneyin 21 gün sonunda sonucu bildirirseniz sevinirim.
Yo herkes çok memnun neden işe yaramasın?
Siz deneyimleyin tecrübe ettiklerinizi yazarsanız
21 gün psikolojik olarak insanın bir şeylere alışma sürecidir.
Bilinçaltı olumlamalari nlp tekniğiyle tedavi ediyormuş kadin
Enteresan dikkat et deli çıkmasın bilinen kişilere danış
Neden ki beyni olumlu yönde kodluyorsun gayet normal bir şey?
Adım adım erkeklere yürüme taktigi mi?
Hayır kendini sevmek ve daha özgüvenli olmak için
Kendine yapacagin en buyuk iyilik olur
Evet 21 günlük programla bilincaltindaki olumsuz şeyler siliniyormus
Ablam da yapiyor. Etkili 👍 al sen
Olumlu etkileri neler mesela?
Benim kücükken bir travmam vardı. Hep ağlarım aklima geldikce. Bilincalti calismasi yaptik. Şu an aglamiyorum aklima gelince. Ben başta sacma buluyordum ama kendi uzerimde etkisini gordum😅
Hm benim de sevdiğim çocuk bana çirkin dedi sonra da hep reddedildim alay ettiler benimle. Bunlardan kurtulursam benim de sevgilim olur mu?
Cirkinlik enerjiyle alakalı. Bunun calismasi da var da calismanin adını tam bilmiyorum. Güzel hissedersen guzel bulunursun.
Reddedilmek de mi öyle? Disil enerji çalışacağım yaşam kocuyla
Aynen reddedilmek de o kisiye yansittigin enerjiyle alakali
Size mesaj attım bu konu hakkında konuşmak için ☺
Destek almadım ama kendi söküğümü diktim.
Nasıl?
Okuyarak araştırarak ve kendi üzerimde uygulayarak asla vazgeçmeyerek korkularımın üstüne giderek.