Kocam (an itibariyle eski kocam) canlı yayında "bana asa at, öpücük at, yat at, gerdanlık at" diyip millete gülümsediğim için sitem ediyor. Bende hadi yolun açık olsun dedim. 😒😒#beyazorkidem😘
Sevgilinizin sosyal medyada canlı yayın yapmasını kıskanır mısınız?
İnternet & Teknoloji konusunda 412 cevap paylaştı.
Kiskanmam ama bu konuda şunu da belirteyim, Önceden yediğin yemeği, gittiğin mekânları paylaşmak görgüsüzlüktü. Sevgilinle, eşinle fotoğraflar paylaşmak mahremini ortaya dökmekti ve yargılanırdı. Şimdi ise tam tersi.. Yediğini, içtiğini ve gittiği yerleri paylaşmayan insanlara “yaşamayı bilmiyor” yaftası vuruluyor. Yahut eşiyle fotoğraflar paylaşmayan insanlara “demek ki mutlu değiller”, sevgilisini paylaşmayan insanlara “kesin yasak aşk yaşıyor” damgası vuruluyor. Ailesi ile paylaşımları olmayan insanlar “demek ki ailesiyle ilişkisi sıkıntılı” arkadaşlarıyla paylaşım yapmayanlar “hımm sorunlu biri galiba” diye yaftalanıyor. ")) Sonra doğrusu bu olmayan insanlar yargılanmamak için sürüye ister istemez uyum sağlamak zorunda kalıyor. Bırakın arkadaşlar, isteyen paylaşsın istemeyen paylaşmamayı tercih etsin. Çağımızın durumunu en iyi “kuyruğu kesik tilki hikâyesi” açıklıyor.. Hikâyeyi bilmiyorsanız lütfen bir ara okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Kimsenin bu çağdaki doğrusuna laf ettiğim yok, hakkım da değil haddim de ama buna rağmen farklı düşünen ve yaşayan, bu çağa (çoğunluğa) rağmen doğrularını yaşatmaya çalışan insanların yargılanıyor oluşu da kabul edilebilir bir şey değil.. Farklı yaşam ve düşünce tarzlarına lütfen saygı duyalım.
Görseldekiler gibi açacaksa buna müsaade edemem. Rast gelen abazanın benim sevgilimi böyle görüpte seviyesiz yorumlar yapmasını kabul edecek değilim. Her şeyin bir usulü var. Kaliteli canlı yayın yapıyorsa ve kitlesi de kaliteli ise sorun yok. Ancak bu tarz şeyler bana ters.
Yıllardır canlı yayın var sosyal medyada bir kez yapmışlığım yok. Kurs yıllarım aklıma geliyor her sabah kursa gelişimde masamda bir telefon karşısında 5-10 kız göbek atıyor tiktok çekiyor canlı yayın yapıyorlar. Başka masa yok gibi her sabah benim masamı bilgisayarımı işgal ediyorlardı. Sevmiyorum. Canlı yayında açmıyorum sevgilimin de açmasını istemem.
Ne münasebet alenen biriyle flörtleşmedikçe, suç niteliği taşıyan bir şey yapmadıkça onun tercihi kendine ve ailesine yakıştırdığı her şeyi istediği gibi yapbilir
Siz bu durumdan rahatsız değilseniz başka kimse rahatsız olamaz. Önemli olan sizin düşünceniz. Eğer ki siz birisiyle evlendiyseniz sizi her yönünüzle (iyi ya da kötü) kabul etmiş birisi olmalıdır. Çünkü insanlar 7'sinde neyse 70'indede o oluyor maalesef. Bu yüzden kendinize sizi kabul etmiş birisini bulmanız bu gibi durumlar için daha makuldür. Bu kendi bizzat görüşümdür.
Git şimdi kocana bir hediye al ve hayırlı olsun de daha ne adam senden kurtulmuş tövbe yarabbim tiktok yüzünden koca mı boşanır el deliye biz akıllıya diye bir laf varya tamda o laftaki ruh halinde yım sayende açma kardeşim yayın sende evlenmişsin kalk iki bardak çay demle ne giyiyorsan git kocana giy ne istiyorsan git kocandan iste sen kocandan isteyeceklerini milletten istersen kocanda senden isteyeceklerini milletten isteme hakkına sahip 😂
Absürd şeyler yapmadığı sürece kıskanmam ve kızmam çünkü bunun bir adabı var ve olduğunu da bilir. Nasıl davranması gerektiğini bileceği yaşta çok şükür.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Böyle bir hatun ile sevgili olmak bir nevi kendini jurnal etmek gibidir.. Sevilen ve yürek verilen bir kadın asla ama asla bu şekilde durumlar yaratmaz..
böyle kadınlarla işiniz olmasin durekli erkeklerle konuşan kadın tip aldatır ihanet eder daldan dala atlar boş insandır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kim ne derse desin isterse Cahil desinler. Ben sevgilimin böyle canlı yayın açıp insanlara vücudunu bendenini peşkeş çeksin diye asla izin vermem. İzin verenlerde (DEYUZDUR).
En İyi Cevap