Sevgilim sosyal medyada bir şey paylaştirmiyor?

4 aydır birlikteyiz yaklaşık 1 ay önce Instagram'da video paylaşmıştım ardından sevgilimin hal ve haraketleri değişti benim saçlarım kıvırcık olmasını begeniyodu videodada güzel gözüktüğü için paylaştım zaten sonrasindada sildim rahatsız olmasın diye bende böyle alinmana gerek yok bana söylesen silerim zaten dedim ve anlık olarak tiktoktainstagramda ne kadar videom fotoğrafım varsa hepsini kaldırdım ve öyle devam etti sadece onunla birlikte olursak paylaştım geçenlerde de saçlarım fonluyken paylaşım yaptım begendigim için haraketleri de değişiklik oldu yine. Ve bende neden ilgilenmiyosun falan diyince ayrildikmi diyincede evet dedi çocuk çocuk haraketlerinden sıkıldım hikaye paylaşıp silmeleler herşeyden nem kapmalar falan dedi yani ben işten akşam saati çıkıyorum ve beni merak etmediği için trip atmıştım o 25 ben 19 yaşındayım bilmiyorum kim haksız bir yanım kıskanip sevdiği için böyle yapıyor diyo diğer yanımsa kisitliyo gibi. Ben birşeyleri sana sürekli söyleyemem hayatımda yeterince sıkıntı var falan dedi...
Sevgilim sosyal medyada bir şey paylaştirmiyor?