Hoca derse ara vermişti birisi uyardı kameram aniden açılmış rezil oldum :( Neden kendiliğinden açılıyor ki kamera? Kaç dakika sonra açılıyor? Zoom'u bilen var mı?
Başım açıktı ya ondan erkekler de vardı. Bilmiyorum belki ara olduğu için çoğu görmemiştir sağolsun kızın biri uyardı. Az önce de kızın birinin mikrofonu açıldı mesela
bana da oldu 2 defa. biri dun oldu hatta oysa bir yerlerden basmadigima eminim cunku bir metre oteden durmus eski bilgisayari sokup icinde ne var ne yok diye bakiyordum😂 biri uyardiginda cok gec olmustu artik
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya bi de ben tesetturluyum başım açıktı erkekler de vardı 🙁 Neyse ki aradaydik 7 8 kişi vardı arkadaş dert etme başka bi secmeli derste de açılan oldu dedi. Ara olduğu için kaydedilmedi bi de. Neyse yapacak bir şey yok geçmiş olsun hocaya küfretmedik ya 😂
Ben zaten seviyorum bölümü hocalara da asla sallamam 😂 Benden sonra da kızın birinin mikrofonu açıldı mesela onu da uyarılar hatta hoca uyardı. Oluyor ya böyle şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendiliğinden açılmaz yanlışlıkla basmışsındır. Uygunsuz bir şey mi yaşndı
Tesetturliyum başım açıktı 7 8 kişi vardı sadece Allahtan nasıl oldu bilmiyorum ders arasiydi
Hmm daha kötü bir şey de olabilirdi öyleyse
Allah korusun ya neyse yapacak bir şey yok üniversiteliyiz bununla dalga geçmezler umarim
Yok sanmam geçen de ergendir zaten
Ne zamana unuturlar peki?
Sanmam öyle hatırlayıp dalgaya alacaklarını
Hemen unutmuşlar midir?
Neden bu kadar taktın ki
Başım açıktı ya ondan erkekler de vardı. Bilmiyorum belki ara olduğu için çoğu görmemiştir sağolsun kızın biri uyardı. Az önce de kızın birinin mikrofonu açıldı mesela
Unutmuşlardır ya da unutulur merak etme neden gizlisin bu arada
İnşallah ben utangaç bir insanım
Fark ettim ama fazlası da seni yorar bence
Haklısın bu olayı unutmaya calisacagim
Yardımcı olmak isterim sana genel bu alışkanlığınla ilgili
Nasıl bi yardım?
Aşırı utangaçlıkla ilgili
bana da oldu 2 defa. biri dun oldu hatta oysa bir yerlerden basmadigima eminim cunku bir metre oteden durmus eski bilgisayari sokup icinde ne var ne yok diye bakiyordum😂 biri uyardiginda cok gec olmustu artik
Ya bi de ben tesetturluyum başım açıktı erkekler de vardı 🙁 Neyse ki aradaydik 7 8 kişi vardı arkadaş dert etme başka bi secmeli derste de açılan oldu dedi. Ara olduğu için kaydedilmedi bi de. Neyse yapacak bir şey yok geçmiş olsun hocaya küfretmedik ya 😂
bu tarz kazalar cok oluyor takma kafana
😂 "evet malim tugba" olayindan sonra asla hocalara sallamam onlineda
Ben zaten seviyorum bölümü hocalara da asla sallamam 😂 Benden sonra da kızın birinin mikrofonu açıldı mesela onu da uyarılar hatta hoca uyardı. Oluyor ya böyle şeyler
bolumumu ben de seviyorum ama hocalar seytanin oz evladi gibiler🙄 dikkat edecegiz artik
Bizde de var öyle hocalar ama yapacak bir şey yok :(
aynen 💙
Umarim unuturlar bu olayı ya neyse teşekkür ederim ❤
insan olan ve empati yapmayi bilen kimse bu olayi dalga konusu yapmaz, rahat ol❣
İnşallah canim zaten koca sınıftan 7 8 kişi vardı ❤
Ya günlerdir aynı soru
Benim ilk defa geldi başıma
Kendiliğinden kamera açılmaz.
Hoca hariç kimse açamaz
Dikkat et uygunsuz şeyler yaparken yakalanma
Sadece gülüyordum ses yoktu
Dikkat et işte bir daha ki sefere uygunsuz yakalanabilirsin
Aynen bundan sonra hep dikkat edicem
Mastürbasyon yaparken falan yakalanırsın aman dikkat
Elin değmiştir