Sanirim PC den giriyorsun, kablosunu taktiniz mi pc ye, bulamiyom/taniyamiyor diyor, yani bi kamera oldugunu fark edemiyor o yuzden haliyle de kamera acilamiyor
Kablosu takiliysa, aygit yoneticisine gir bakalim, alt sol kosedeki Windows logosuna sag basip orda bulabilirsin. Olmadi normal asagi arama kismindan “aygit yoneticisi” olarak aratin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam, aygıt yöneticisine gel orada kameran devre dışı veya açık mı diye bakar mısın? Galiba sorun bundan kaynaklı. :)
görüşün için teşekkürler zoomdaki kamera ayarlarından kaynaklıymış sanırsam youtubeden bakarak yaptım şu an düzgün çalışıyor :)
Sanirim PC den giriyorsun, kablosunu taktiniz mi pc ye, bulamiyom/taniyamiyor diyor, yani bi kamera oldugunu fark edemiyor o yuzden haliyle de kamera acilamiyor
evet ama nasıl düzelir bir bilgin var mı?
Kablosu takiliysa, aygit yoneticisine gir bakalim, alt sol kosedeki Windows logosuna sag basip orda bulabilirsin. Olmadi normal asagi arama kismindan “aygit yoneticisi” olarak aratin
görüşün için teşekkürler zoomdaki kamera ayarlarından kaynaklıymış sanırsam youtubeden bakarak yaptım şu an düzgün çalışıyor :)
Rica ederim.
Ilk defa mi kullaniyorsun zoom u?
hayır bu yıl kullanmaya başladım başlarda hocalar kamera açmamızı istemiyordu ama etüt değiştirdiğim için şu an gittiğim etüt açmamızı istiyor
Anladim. Tabi bi ilk once zoom ayarlarini gozden gecirmen gerek. Bende onceden calisiyordu da birden calismiyor sanmistim...