Full indirebilecek aktivasyon kodu falan içinde olacak?
Trojan ve kötü yazılım engellemek için en iyi program hangisi?

Hanımefendi olay şöyle bir malware yani kötü amaçlı yazılım oluşturuken önemli olan zararlı kodun yazılması değil saklanabilmesidir. Genelde hazır peogramlar vasıtası ile yazılan kodlar ham halde iken yani bir işleme tabi tutmadan antivirüsler taragından kolaylıkla anlaşılabilir ve atak başarıaız olur. Burada da hackerların kendi skillsetleri başlar. Kodu alıp encryptes hale getirip derleyip antivirüslerin bunu anlamasını önlemeye çalışırlar. Ama illa da ben denicem diyorsanız windows işletim aiateminde darkcomet rat adlı bir program var. Eski bir peogram ve antivirüsler büyük ihtimalle tek atat. Komut satırında ve linux işletim siateminde ise metasploit, Veil , TheFatRat , empire tarzı açık kaynaklı programlar var. Ama dediğim gibi bunlar yardımıyla hazırlanan programlar kolaylıkla anlaşılır ve çalışmaz zaten bilgisayarda
Cevap
2Cevap
Üçlü uygulama kullanıyorum ben yıllardır, hiçbir sorun da yaşamadım ki epey önemli yazılarım var bilgisayarda.
Microsoft'un kendi defender uygulaması açık kalsın. Onun haricinde malwarebytes ve superantispyware programlarını indir.
Defender sürekli açık kalacak, diğer ikisini de sadece tarama amaçlı kullanacaksın. Bilgisayarın da yorulmaz, üçü bir araya gelince de sorun yaşamazsın virüs konusunda.
win10 defender or avira antivirüs :d
Virüs programı demedim trojan falan
kimi gözetlicen? :d
En İyi Cevap