Sağlam uygulanmış denenmiş ise yaramış taktikler olsun
Sosyal medyadan uzak kalmak istiyorum taktik verir misiniz?

İrade meselesi. Bu sene tamamen uzaklaştım. Zaten kullanmıyorum senelerdir. Çok yoğun olan sosyal medya platformlarını. Burasını bile azalttım. Yaşın yarısı olduğunda finish yaparım.
Cevap
5Cevap
Once kullandigin tum hesaplari kapat bura dahil, okul varsa derslerine yoksa kpss vs onlara yonel Şu an geceler uzun el orgusu vs yapmaya calis kitap oku, sosyal cevre edin yor kendini zamani oyalamakla gecir en kotu telefonda oyun oyna ne biliyim
Mantıklı ama kullandığım hesapları kapatınca yalnız his ediyorum tek bı tane var oda reelim zaten başka sosyal medyam yok
Simdi yazio gibi olacak da tek bi yerden 1 kisi ile konus o noksanligi gidermis olur aklindan cikmis olur hem kimse ile muhattap olmasin benimde pek yakinimda kimse yok buradan tanimaya calisuyirum olanlar hep atandi vs bizde is guc sosyallik sifir maalesef , yani o konuda dertlesmis olur baska seylerle ugrasmamis olursun yazarsan sevinirim 🙃
Sonra o tek kişi de gidiyor sanaldan birine neyine Ümit verecen kız da olsa erkkete olsa aynı şey gerçek hayatta olması gerek herşeyin ama işte
Ya oyle umit alip vermek degilde iste o yalnizligin senin gibi biri ile ayni olanla paylasmak karsilikli iyi dilekte bulunmak vs yoksa sanalda ne kadar ilerleyebileceksin ki, suny soyliyim benle sanalda konusup telefon vs evlenen 2 arkfasim oldu onlar icin sevincliyim birisi ilede reelde oturduk konustuk hatta baska sehirdeydik degisik his yani 🙂
Telefona sat altın al az bi para ayır Samsung e250 al en son dayanamazsan altına bozdurursun daha lüx telefon alırsın 😂
Hayata dön ve keyf için yaşa.
Hayatım olsa sosyal medyada ne işim olur 😂😂
İstiyorum da hani nerde 😂😂
Telefonu kaldır
O daha çok beni kaldırıyor gibi
Hesapları kapat
Eee sabah olunca acasim geliyor 😂😂
3310 al
Aynı şekilde bende
Kitap okumak
Orası öyle de sor bakalım kitap okuyacak kafa kattılar mi diye
Mkhdkkakajahsns
Çok zor
Zor ama imkansız değil gibi
Denedim sonuç sabaha geri açtım hatta faks hesap olarak takıldım reelden uzak kaldım şu an fake de yok reeldeyim
Yalnıziz o yüzden
Senin var mı hesaplarin
internetini kapat
En İyi Cevap