İnternet & Teknoloji Iphoneler neden havalı telefon olarak biliniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Anlamadım gitti yA Iphoneler neden havalı telefon olarak biliniyor? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bilmem belki de tipi hos oldugu icindir. Kendim de iphonecuyumdur ondan bi iphone a bakinca direk bi hos oluyom ama android samsung a falan bakinca ne oldugunu anlamiyom bu ne tlf u simdi diyom lsdlsfjdg 0 0 Yorumla
Senshîî Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Starbucksda kahve içmek neden hatalıysa. O sebeple. Bak bu kadar para verdim ben zenginim cix takılıyorum imajı verdiklerini düşündükleri için 0 1 Yorumla Senshîî 1 yıl Starbucks ta kahve içmek neden havaliysa * Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Boş ver havalı olsun. Elbet bizim de olur. 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaliteliler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilmem belki de tipi hos oldugu icindir. Kendim de iphonecuyumdur ondan bi iphone a bakinca direk bi hos oluyom ama android samsung a falan bakinca ne oldugunu anlamiyom bu ne tlf u simdi diyom lsdlsfjdg
Starbucksda kahve içmek neden hatalıysa. O sebeple. Bak bu kadar para verdim ben zenginim cix takılıyorum imajı verdiklerini düşündükleri için
Starbucks ta kahve içmek neden havaliysa *
Boş ver havalı olsun. Elbet bizim de olur.
Hiçte havalı değiller 😃
Bende merak ediyorum ve kullanıyorum 😂
Çoğu insan havalı olduğu için alıyor
Kaliteliler
Logo yeter 😀
Çünkü havalı Fakirler bilmez 😂😂
Pahalı