İnternet & Teknoloji Herkes iPhone 13 alıyor ben ne zaman alacağım? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hügg bu hayatta hiçbir şey göremeden öleceğim sanırım Herkes iPhone 13 alıyor ben ne zaman alacağım? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Karşıcinslerdenuzak Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Amannnn boş ver Özlem. Iphone almadan da mutlu olabilirsin. alinca mutlu olacağının garantisi var mı? 1 0 Yorumla
Uzayleee Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Allah başka dert vermesin kardeşim 1 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Amin önemli olan sağlık olsun dimi 😟😢 Yorumla Uzayleee 1 yıl Öyle öyle Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen zamzung al. Ayfonlar çöp 1 2 Yorumla Moldovyapapatya 1 yıl Samsung sevmiyorum iPhone de sevmiyorum ama iPhone olsa fena olmaz ama Yorumla Culdesac 1 yıl Millete hava atıcan dimi Yorumla
Mangekyo-Sharingan Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Ulan alsan yine KS de takılcsksın İph 13 senin neyine 0 0 Yorumla
aksam10-11 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl iphone 13 alınca tuşa tıklayıp falanca yere ışınlanabiliyormuşsun zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 😂zengin koca bulunca 1 7 Yorumla Karşıcinslerdenuzak 1 yıl Mantıklı harbi. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesf Yorumla Karşıcinslerdenuzak 1 yıl Evet paragozludur kızlar o yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl napak Yorumla Karşıcinslerdenuzak 1 yıl Banane naparsaniz yapın yeter ki benim gibi iyi efendi çocuklardan uzak durun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam Yorumla Karşıcinslerdenuzak 1 yıl Aynen Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Ona bakarsan herkes ölse sen de mi öleceksin. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen küçükken kazana düştün, sana elma yok.. 0 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Para olduğunda peki soeu şu para oluyor mu? 😅 0 1 Yorumla eL_mACOo 1 yıl Soru*.. Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. 14 alırsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Amannnn boş ver Özlem. Iphone almadan da mutlu olabilirsin. alinca mutlu olacağının garantisi var mı?
Allah başka dert vermesin kardeşim
Amin önemli olan sağlık olsun dimi 😟😢
Öyle öyle
Sen zamzung al. Ayfonlar çöp
Samsung sevmiyorum iPhone de sevmiyorum ama iPhone olsa fena olmaz ama
Millete hava atıcan dimi
Derde bak, sen önce okulunu kazan
Ulan alsan yine KS de takılcsksın
İph 13 senin neyine
iphone 13 alınca tuşa tıklayıp falanca yere ışınlanabiliyormuşsun zaten
😂zengin koca bulunca
Mantıklı harbi.
maalesf
Evet paragozludur kızlar o yüzden
napak
Banane naparsaniz yapın yeter ki benim gibi iyi efendi çocuklardan uzak durun
tamam
Aynen
Gereği yok, iki yıla eskiyecek.
O paraya değer mi emin değilim doğrusu.
Ona bakarsan herkes ölse sen de mi öleceksin.
Sen küçükken kazana düştün, sana elma yok..
Para olduğunda peki soeu şu para oluyor mu? 😅
Soru*..
14 alırsın