hayatımda izlemedim bu tür uygulamalarda birini. ben ancak yayıncı olabilirim zaten izleyici olamam böyle yerlerde eskiden de başka yerlerde yayın ben de açardım. bu tür olaylarda kandıran da suçlu ama araştırmadan para veren de suçlu bence çünkü ben her zaman yardım ederken birilerine gerçekten emin olmaya çalışıyorum ve birinin yalan söyleyip söylemediğini çok nadir zamanlarda anlamadım. bir iki kere birilerine kanıp ben de para yolladım ama o olaylarda şöyleydi. borsa gibi benden biraz para alıp daha fazlasını vereceğini söyleyenlere kanmıştım ama düşünemedim işte "neden versin ki daha fazlasını" sonra o alanda da kandırılmaz oldum. Birini hastalıklar üzerinden, fakirlik üzerinden kandırmak çok ahlaksızca bir şey ama cidden bu kız yayın yapıyor ve eminim kızı araştırıp bulmanız ve birilerine sormanız kolay olurdu. Şimdi eminim ilerleyen zamanda bu kız reklamını yaptı kendi çapında o yayıncılıkta ünlü olacak. D:
Bizim ülkede hala kandırılacak insan çok demek ki. 😃 Cehalete resmen kafa topuna çıkıyoruz. Millet fenomen bilmem ne şu bu rahat oluyor. Takip etmeyin ve şunları kafanızın üzerine çıkarmayın. Ben şikayet ediyorum gördüğümü. 😂😂😂 YouTube video izleyemiyorum. Bizim millet sosyal medyada iyice saçmaladı. Bence Kuzey Kore gibi milletin internete giriş saatleri gibi belli olmalı. Bu gidişle iyice yoldan çıkacağız. 😃
Bizim millete haktır bu. El emeği ile yaptığını satmaya çalışan emekçiye yatırım yapmaz. Akşam evine ekmek götüreyim derdi ile peçete vb satmaya çalışan çocuk işçilere ya da yaşlıları görmez ama böyle şeylere para aktarırlar. İçimden oh olsun diyorum.
Gönderiyorum. Bazıları enayiler para gönderdi diyor da kist ameliyatı olma bahanesiyle para topladı duygu sömürüsü yaptı Dolandırıcılıktan hapis cezası verilmeli
k0d. mun türk erkekleri kanser hastası çocuklara para göndermez, zekat vermez, dilenciye tek kuruş vermez ama sağını solunu açana para yağdırır aç abazalar
Çok fazla İnternet'e yaşayan erkeklerin var bir çoğu evli eşini beğenmiyor televizyonda gördüm 9 aylık hamile eşini başka biri için terk etmiş karısına da artık aşık değilim diyor. Esra Erol'a gördüm. Bu adamlar soluğu twichte, tiktokta alıyor. Bu sayede ne kadar güzel kız varsa hepsini zengin ettiler.
Yayıncılara asla para göndermem. Ben genelde kimseye para göndermem gönderenler de kendı çalışıp para kazanmıyordur kendı çalısan kazanan insan asla bu tür insanlara para göndermez.
Kist demedim Tits dedim diye belki yırtabilir diyeceğim de zor :) Millet iki meme göreceğiz diye saçma sapan paralar bağışlıyorlar. O verdikleri üç beş kuruş paralara gidip kripto yatırımı yapsalar 3 5 sene sonra ellerine muhteşem paralar geçer ama *m canım erkekler oldukça paralarını çatır çatır alırlar :)
Twitch , Youtube gibi platformlar işini biliyor alıyor komisyonunu , bir kısmını veriyor yayıncıya daha sonra zaten mal insanlar çok olduğunu bildikleri için bir güzel yoluyorlar. Devam etsinler ben destekliyorum daha çok yolsunlar çünkü yolunan bunların beterini hak ediyor.
Özel Günler & Hijyen konusunda 328 cevap paylaştı.
Bir de bunlara "helal olsun cin gibi kadınmış" falan diye övmüyorlar mı hepten irrite oluyor insan. Ondan sonra da neden bizi yönetenler hep hırsız dolandırıcı diye birbirimize soruyoruz. Milletçe hırsız ve dolandırıcıyız çünkü. Yöneticiler uzaydan düşmüyor bu ülkeye, kendi içimizden çıkıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi şöyle bi durum var kist almak zaten estetik bir operasyon olduğu için ameliyata girmişken silikon taktırmışta olabilir. Ha diyelim ki böyle değil direk milleti dolandırdı bence yine problem yok asıl sıkıntı bu twitchcilere para veren maIIarda. Dilencilere 1 lira vermezler ama bunlara tonlarca para yağdırıyorlar. Vermeseydiniz mq
Özel Günler & Hijyen konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Ülkedeki mal sayısı rekora doğru koşuyor. . Koskoca Lösemi teşhisim varken "Nerden bilelim dolandırıcı olmadığını?", "hani valilik izni nerde" diye yaygara koparıyorlardı. Yardım etkinliği için tiyatroyu polise şikayet bile ettiler. Ama gidip böyle or*spunun tekine milyarlar yatırıyorlar. . Gerçekten herkes hakettiğini yaşıyor. İyi yapmış bu canım.
İhtiyaç sahibi birine yardım etmez ama elin oğlu iyi emcüklesin diye kıza meme düzeltme parası gönderir elin oğlu da enayilerin yerine pınarın doya doya içer
Kendim göndermem bunu doğru bulmuyorum niyetler başka olabiliyor. Hayır konusunda güvendiğim tek kişi bu konuda Haluk Leventtir ki oda yayıncı değil zaten.
Bunu takipten bir çıkacak millet sıfırlanacak hesabı o zaman gör. Dolandırıcı bu resmen. Devlet uygulamıyorsa bizim uygulamamız lazım ama bu halkla zor.
E hani ben bişi anlamadım. Nerede cicişleri? Hala oklavaya iki hamur yapışmış gibi. Halbuki ne güzel kız hiç böyle şeylere gerek yok ama çok büyük ayıp etmiş.
Meme yaptırcam dese yine para verirlerdi ki ben anlamadım neden böyle bişey yapmış. herkes para verdiği şeyi görmek ister. Böyle bi kere gösterirsin tamam kim ne diyecek.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Twitch yayıncısı Didem Şener, "Kist ameliyatı" diyerek para topladı, göğüs estetiği yaptırdı! Siz yayıncılara para gönderiyor musunuz?