Twitch yayıncısı Asian Andy, yayında uyudu ve 1 gecede 16 bin dolar kazandı. Yani yattığı yerden kazanmak deyimi, vücut buldu. Çoğu kişinin sorduğu soru; “Para kazanmak bu kadar kolaysa, biz boşa mı kürek çekiyoruz?”
Daha önce şoför olarak çalışan Andy, saatte 16 dolar kazanıyormuş.
"sokaklar da dilenci yok artık" sosyal medya dilenciliği, başladı adamın işi gücü yok bunları izliyor para atıyor, olum o zaman biz niye çalışıyoruz, söylesen bunları ona biz, emek veriyoruz bu, bir meslek derler demagoji yapar. "bizim milletimiz harbi salak" yemin ederim yayıncı bağırıp bağırıp bildiğin, herkesin önünde bağış yapan adamı enayi yerine katıyor gerçekten. yüklü miktarda para elde edebiliyorlar bunlar tik tok, twitch, bigo live, bunlar gibi, platformlar insanları aptal yerine koyup soyup soğana çeviren dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. (12/13) saat s... kile si... kile çalış gel de bunlara, para yola iyi yaa güzel yere tezgah açmışlar ne de olsa enayi çok. hele ki kızlara gelince adamı nasıl don atlet bırakacağını iyi bilir tabi ülkemiz de de azgın ayrancı abaza çok olunca ekranda salyaları aka aka izleyip canlı yayınlarda para gönderiyorlar. "canlı yayın yapanlar da oturup hangi, salak, hangi mal bize para atacak hesaplarını yaparlar" çoğu saf enayi insanlar da, bunlara bağış atınca dünyalar onun olacak mutlu oluyorlar sanıyorlar düşünün bir de ülkemiz de o kadar ekonomik sıkıntılar var iken. duygu sömürüsü ile insanların duygularıyla vicdanlarıyla oynayıp maddi çıkarlarına alet ediyorlar siz siz olun kanmayın bunlara. (emekle kazanılmayan para bu hayata her zaman mutluluğu bulamayan insanlardır emek ve anın teri ile daima mutluluğun kapısını acarsın) bu yazıyı okudu iseniz azıcık size ders vermiş isem ne mutlu bana kimseye akıl vermek değil amacım ya da kimsenin, ya da kimseye, akıl hocalığı yapmak değil maksatım uyarımdı sizler emek veriyorsunuz sonucta bir yerleriniz yırtılıyor çalışmaktan onca bilgi birikim kazanacağına bu tür değersiz aşağılık şahsiyetler kazanmasın. (SİZLERİN, VE YA, HER HAN GİBİ, BİR İNSANIN ONURUNU MİLİ DEĞERLERİNİ, GURURUNU ZEDELEYECEK, VE KIRACAK BİR İNSANA ASLA KİLİT ANAHTAR OLMAYIN. 🙂
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
basitçe bir plan, paran varsa 3 şube aç tecrübe ve bilgiyle sistemini kur başlarına müdür ata hafta boyunca yat git hafta sonu paranı çek , bunlarda kapitalizmin yattığı yerden para kazanan elemanları?
twitch youtuberlar falan gözünüze soktuğu için bu durumu rahatsız oluyorsunuz
madem o kadar kolay aç bi tane twitch yayını ya da youtube bak bakalım kazanabiliyor musun? o adamlar uyuyarak para kazanabilmek için yayınlarda yapmadıkları şebeklik kalmıyor
herkes emeğinin karşılığını alıyor hiçbir iş kolay değil
Bizimkisi boşa kürek sallamaktan ziyade, taşkın akan bir ırmak da ters yöne doğru yüzmek gibidir. Bunlar öyle ben yaparsam olur işleri değil şans işleri.
Uhhh ben bunları söylemekten de şans işlerinden de nefret ediyorum, Nefffreeeeett ediyorummm.
Hayat çok ilginç gerçekten. Bazen önemli olan değerli bir içerik üretmek değil de saçma olanı sunmak sanırım. Bir şeyin ilgi çekici olması için saçma olması yetebiliyor. Adama kızmıyorum tabi. Akıllılık yapıp parayı cebe indirmiş. Biz gerçekten de boşa kürek çekiyoruz. Bu yüzden şimdiki gençler sosyal medyaya yöneliyor. Çevrelerindekilerde boş işlerle uğratıyorsun diyorlar. Çocuk ne yapsın, önündeki örnek belli. Bu adam gibi uyuyup 16 bin dolar kazanmak mı yoksa babası gibi günde saatlerce çalışıp aylık 3 bin lira almak mı?
Bizim millet salak gercekten. Gider fb icin bagis yapar. Acun survivor, o ses icin sms açar sms atarlar. Ne oldugu belirsiz twitch icin bagis yapar. Gel iki bagis yapalim, iki fakirin alisverisini yapalim, gel suraya yetim/yurtta kalan bir cocugun okumasina destek olalim deseler ellerini cebine atmazlar. Bu ulke yine birilerinin duasi, yardimseverligi hatirina ayakta vallahi. Yoksa helak olur giderdik. Ha sinyaller yok degil depremler, seller, virüsler. Ama yine bir şekilde sıyrılıyorsak bunlardan, birilerinin hayır duasi, hayır bağışları sayesinde. Yoksa ulkemin insanlarinin cogu şuurunu kaybetmis durumda. şunların g*tlerini bu kadar kaldiran yine benim ülkem.
Boş insanlarla dolu bos bir dünyada yaşıyoruz. Gerizekaliligini sunan beğeniliyor ve ün kazanıyor ve ne yazık ki akıllı insanlarda boşa kurek çekiyo!! Çünkü insanların beyni, bilinici zehirlenmiş. Herkes kendine yakışanı izler ve beğenir. Bu kadar beyinsizin olduğu bir dünyada şu adamın o kadar kazanması hiçte garipsenecek bir şey değil.
O değil de bir insanın uyumasını izlemekte ayrı bir kafaymış cidden :) Bende fikir veriyorum. İş makinası kullanırken yayın açın. Size de bağış atan olur Türkiyeden :D
Orda yayın yapmak hiç kolay bir iş değil o adam o seviyeye gelene kadar neler çekti, kaç para harcadı bilemeyiz. O da mesai harcıyor, insanları yayında tutması hatta para alması kolay bir iş değil. Öyle canlı yayın programlarında yatarak yayın yasak ama çok izlendiği için kapatılmamış sanırım. O kadar kolay olsaydı, herkes yayın açıp uyurdu :)
Sevgili Kimikio, Bence bu soruyu yattığı yerden 16.000 dolar kazanan kişiye değil de, o bağışı yapan kıt insanlara sorman gerek. Çünkü ben bu nesilde zeka aramıyorum. Yayın açıp uyumak normak de o para nedir ya? Boşa kürek çekiyoruz zaten onu da geçtim de neyse...
Ben kızların yerinde olsam gider twye başlarım bedavadan para millet atıyor abi çok tuhaf adam gidiyor son kuruşunu atıyor zaten birkere yürümeye başladınız mı kimse durduramıyor. Keşke kız olsaydım hic kafa yormaya gerek yok git yayin ac oyun oyna veya yanına bir arkadaşını al sohbet et para kazan
Twitch yayıncıları hepsi birer “siber dilenci” dir. Dilenmenin teknolojik halidir. Normalde hiç bir yeteneği olmayanlar açıp burada dilenirler. Biri bağış attımı “Allah razı olsun” gibisinden bişi söylerler. Şahsen twitchte dileneceğime akşama kadar tır boşaltırım alnımın akıyla paramı kazanırım ama az ama çok huzurluyum kardeşim!
Gerçekten haksız kazancın dibine vuruyor şerefsizler işçi adam taş taşır sırtında, beyaz yaka adam veya kadın sabah 8 akşam 6 ya kadar patronunundan yöneticisine lafın, mobbing'in en okkalısını yer psikolojisi bozulur destek almak zorunda kalır, robot gibi yaşamak zorunda kalır kirasını, borcunu masraflarını ödeyebilmek için 3 kuruşluk insanların ağzına bakmak zorunda kalır onların ağız kokusunu çeker. Bunlar hiç bir emek harcamadan pc başında oturan obez tipler de bir gecede 20.000 lira para kaldırır yazık! Şu anasını sattığımın dünyasının ve çağın geldiği hale bak haram zıkkım olsun para onlara para atanlar saflara da tek diyeceğim olum git kenara köşeye koy o parayı saf olma kendini geliştir okulunu oku şunlara ananın, babanın şu yukarıda bahsettiğim şekilde kazandıkları parayı şunlara çarçur ettirme İLERDE AÇ KALACAKSIN LAN AÇ HIYAR.
Amouranth da böyle yapıyor. O kadar cazip geliyorsa siz de yayıncı olun. Sınavdan yeterli puan alamadım, yeterince sermayem yoktu veya atanamadım gibi dertler de yok. O kadar kolaysa eleştireceğinize siz de açın bi Twitch yayını.
İnsanlar o platformda çok çalışıyor uğraşıyor kolay bir iş değil kürek çekenin işi farklı onun işi farklı her işin bir zorluğu var. Herkes yapamaz ayrıca eğlendiriyor sonuçta daha fazla kazansın beni ilgilendirmez (:
twitch o tarz kızlarlada dolu (baya baya bu işi yapan her türlü sınırı aşabilecek kadınlar yani), fakat azıcık sınır aşsınlar twitch şutluyor hemen, öyle çok banlanan var, ama yerli bir tane var güzelliğiyle ön plana çıkan anna deniz mesela,- ama çok kişi hakkında bi boka yaramayan takipçileri abaza olan diye alayını geçiyor, çünkü kızın bir şey yaptığı yok sadece video izliyor gülümsüyor millette düşüyor gerçi oda fazla takipçisi yok 2k falan alıyo ama pek bağış yapanı yok
Çalışanlar para kazansaydı hamallar inşaat işçileri trilyonluk olmalıydı. Çalışarak para kazanmak eskidenmiş. Şimdi çalışanlar değil kafasını kullananlar kazanıyor.