Dinlediğin müzik türüne göre değişir. Beats önceden daha iyi durumdaydı ne zaman ki Apple satın aldı ürünleri geriye attı. Baz özellik olarak şarj bitince kablolu kulaklık olarak da kullanılabiliyor mesela.
Beats ürünlerinde ses temizdir tizler az yüksek bass'lar genelde orta seviyenin az altındadır. Kullanılacak cihaz ve uygulama da bu konuda önemli.
Mesela Spotify'da Flac müzik olayı yok haliyle sıkıştırılmış gelecek. Deezer , Apple Müzik bu konuda iyi durumda.
Sürekli dışarıda kullanılacaksa şahsen Jbl bile alınabilir en azından yine hızlı şarjı da destekliyor.
Merhabalar, şarj süresi açısından 30-40 saate kadar süren bir kulaklık markası kendim deneyimlemedim çevremdeki kulananlardan duyduğum kadarıyla bu şekilde. Ses kalitesini internetten baktığım kadarıyla genel olarak tatmin edici bulduklarını söylüyorlar.
Parlak renkteki modellerde parmak izi tutuyormuş. Kulaklık pedi açık renkli olanlarda kullanıma süresine göre pedlerin sararma renk değiştirmesi ihtimali fazla diyorlar.
Bilgisayar ile gerekli yazılımını güncellemeniz mümkün. Beats'in sitesine girip, ürünü kaydettirip, yazılımını bilgisayara kurmanız yeterli. Dilerseniz ismini değiştirmek de bu yazılımla mümkün.
Maddi imkan varsa fiyatına değeceğini düşünüyorum. Alırsanız güle güle kullanın. 🙂
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Çok pahalı değil mi yani yani bir kulaklık için o kadar para vermek kuzum Parana yazık olur yani biraz daha araştırırsan belki daha güzelini ve daha ucuzunu bile bulabilirsin Türkiye’de zaten her şey çok pahalı eğer gerçekten almayı kafana koyduysan alabilirsin ama alınma bence o kadar çok pahalı ki gerek yok değmez yani
Şu markaları araştır derim; focal, klipsch, sennheiser, jbl.özellikle mikrofon bakımından karşıya ses iyi gitsin diyorsan sennheiser pxc550 2 var bide jbl tour one.(kalite diyorsan tabi.)
Ses mükemmel ama fazla büyük o yüzden kullanışlı değil. Kulak içi kulaklıklar daha iyi geldi bana. Sennheiser veya bose marka ürünleri aynı fiyata bulabilirsin