Hareketlerim veya konuşma tarzım ile belli ederim. Direkt olarak söylemem. Çünkü kimsenin kalbini kıramam. Ben konuşunca dinleyen bir insan olduğu için karşımdaki konuşunca da dinlemek isterim. Tek taraflı düşünmem bunu. Çıkarlarımı hiç bir zaman düşünmedim.
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Genelde kibar bir şekilde üsluba dikkat ederek direkt kendisine söylerim. Kalpler her türlü kırılır buna yapılacak bir şey yok. Kıvırmak saygısızlık olur.
Karşımdaki kişinin naif ve iyi biri olduğunu hissedersem güzel bı dille kırmadan konuşmak istemedigimi anlatırım ama beni bunaltan rahatsız eden biriyse hiç cevap vermem verirsemde küfür et daha iyi der
Eğer kırmak istemediğim birisi ise ve sadece o an konuşmak istemiyorsam bahane üretebilirim. Ancak devamlı olarak konuşmayı sonlandırma Arzum varsa direkt söylerim çekinmem. Yaptım da.
Kişisine göre değişiyor. Bazen karşında naif kırılgan yapıya sahip biri olduğunda insan tak diye söyleyemiyor ne yazık ki. Çeşitli davranışlarla (kötü davranışlar değil) bunu belli ederim vakti geldiğinde kırmadan söylemeyi tercih ederim.
Bu ülkedeki bir çok insan dürüstlüğü hak etmiyor kime konuşmak istemiyorum dediysem egoludan or*spuluğa kadar laf duydum o yüzden konuşmak istemediğim de yazmıyorum.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir insanla konuşmak istemediğinizi ona direkt söyleyebilir misiniz yoksa dolaylı yollarla mı belli edersiniz?