İnternet & Teknoloji İnsanların tribini çeken taraf mısınız, trip atan taraf mısınız? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Atılan trip dolu mesajlara karşı ikna çabası var mıdır yoksa direkt vaz mı geçiyorsunuz? Bu konuda kendinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? İnsanların tribini çeken taraf mısınız, trip atan taraf mısınız? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Allah var bir süre çekerim ama anlamsız tripleri de çekmem. Sürekli saldırı halinde olan bir kişi ile anlaşamıyor insan. 2 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Ben trip yetmediğim gün yok ki. 😃 Hap gibi alıştırdılar beni. Ya işte ya da evde bir doz alıyorum. 😂😂😂 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aslinda atan tarafimda artik pamuk gibiyim trip falan yok 😄 1 0 Yorumla
AysiraM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl atmam ama biseyden rahatsiz olup söylediğimde trip attım sanılıyor sanki 😬 1 0 Yorumla
YineyeniyenidenHaki Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Trip atmayı da atanı da sevmiyorum ama yanlışlıkla triplere girdiğim oluyordur herhalde 1 0 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Ne çekerim ne de atarım , atanı da hayatıma almam benim de bir sabrım var , nazlanan erkek sevmem. 1 0 Yorumla
E2E0S1R3 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim insanların tripini çekerim. Ama saygısızlık varsa bu tripin içinde hayatımdan çıkarırım..👌 1 0 Yorumla
MaviHurma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Trip atan taraf hiic bir zaman olmadım, ama tripte çekmem kolay kolay 1 0 Yorumla
Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kimsenin tribiyle uğraşamam benim derdim bana yetiyor 1 0 Yorumla
NeFReeT Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl eywah eywah cok pıs trıp cekerıw cok sevdıgıw ınsanların 1 0 Yorumla
bilgilikatun Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Gereksiz trip atan kişilere benim gülle atasım geliyor şahsen. Hayır ne gereği var anlamıyorum ki. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayatıma insan almıyorum pek. 1 0 Yorumla
senaaabennn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Trip atan tarafım. Ama belli etmeden. Sebebini gayet iyi bildiği bir şeyi açıklama gereği duymuyorum kendi akıl edip telafi etsin 1 0 Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben çekerim de benimkini çekenler yoq.. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl niye öyle diyon çekiyoruz ya. s. s Süperlegs +1 yıl Canınız sağolsun 🤭
Euphoriaa17 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çekemem ben trip falan 😂 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sana çektirmek lazım sdf Yorumla Euphoriaa17 +1 yıl Yaa niye öyle diyosunuz beyfendi😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen hak ediyorsun :D Yorumla Euphoriaa17 +1 yıl Napptimmm ben sanagg Yorumla Euphoriaa17 +1 yıl Aaaa Yorumla
karakurt1905 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Böyle kız olsun kabul. ama kıskanç olmayan sinsi kızlardan bıktım. Keşke kıskanç, deli dolu bir kız olsa 1 0 Yorumla
verona_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Trip çok saçma ama neden konuşulup çözülmez ki 😏 2 0 Yorumla
Sakinvetatlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Atarım da çekerimde ama manasız olmayacak. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazen atarım bazen çekerim 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. valla benım ömrüm trip çekmekle geçiyor 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Trip atan 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 837 cevap paylaştı. trip atan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Allah var bir süre çekerim ama anlamsız tripleri de çekmem. Sürekli saldırı halinde olan bir kişi ile anlaşamıyor insan.
Ben trip yetmediğim gün yok ki. 😃 Hap gibi alıştırdılar beni. Ya işte ya da evde bir doz alıyorum. 😂😂😂
Aslinda atan tarafimda artik pamuk gibiyim trip falan yok 😄
atmam ama biseyden rahatsiz olup söylediğimde trip attım sanılıyor sanki 😬
Trip atmayı da atanı da sevmiyorum ama yanlışlıkla triplere girdiğim oluyordur herhalde
Ne çekerim ne de atarım , atanı da hayatıma almam benim de bir sabrım var , nazlanan erkek sevmem.
Sevdiğim insanların tripini çekerim. Ama saygısızlık varsa bu tripin içinde hayatımdan çıkarırım..👌
Trip atan taraf hiic bir zaman olmadım, ama tripte çekmem kolay kolay
Kimsenin tribiyle uğraşamam benim derdim bana yetiyor
eywah eywah cok pıs trıp cekerıw cok sevdıgıw ınsanların
Gereksiz trip atan kişilere benim gülle atasım geliyor şahsen. Hayır ne gereği var anlamıyorum ki.
Hayatıma insan almıyorum pek.
Trip atan tarafım. Ama belli etmeden. Sebebini gayet iyi bildiği bir şeyi açıklama gereği duymuyorum kendi akıl edip telafi etsin
Ben çekerim de benimkini çekenler yoq..
niye öyle diyon çekiyoruz ya. s. s
Canınız sağolsun 🤭
Çekemem ben trip falan 😂
sana çektirmek lazım sdf
Yaa niye öyle diyosunuz beyfendi😂
sen hak ediyorsun :D
Napptimmm ben sanagg
Aaaa
Böyle kız olsun kabul. ama kıskanç olmayan sinsi kızlardan bıktım. Keşke kıskanç, deli dolu bir kız olsa
No trip. Hiç sevmemmm
Trip çok saçma ama neden konuşulup çözülmez ki 😏
Atarım da çekerimde ama manasız olmayacak.
Bazen atarım bazen çekerim
Trip atmam da çekmem de.
valla benım ömrüm trip çekmekle geçiyor
Trip atan
ne trip atarım nede atmasına izin veririm ;)
Kişiye göre
İkisini de yaşıyorum
Trip atmayın ya mutlu mutlu grçinin
Trip üstüme yoktur😏
trip atan
atmam da çekmem de