Geçen hafta bulunduğum gruplardan birinden bu sebepten çıkmıştım. Eski çalıştığım yerin arkadaş grubuydu ve bir muhabbet dönüyordu, ben de konuyla ilgili bir soru sormuştum ve cvp alamamıştım. Sonra neden burdayım o zaman diye bi düşünüp çıkmıştım. Sadece biri özelden geri dönüş yaptı neden çıktın diye. Ben de zaten ben yokmuşum gibi orası ki zaten, orada bulunmamın da bir anlamı yok demiştim. Sen bilirsin demişti 😑 Laf sokmadım ama çıkmış bulundum. Kırıcı 😬
İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.
Böyle bir durumla karşılaşmamak içim gruplara yazmıyorum, gelen mesajları okuyorum sadece. Ama bu tarz bir şey yaşasaydım da çıkmazdım gruptan, gerek yok böyle şeylere.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Okul grubunda saydırmıştım bayağı. Trabzon'dan kalkıp Rize'ye okula gidiyordum. Hocanın derse girip girmeyeceği konusu vardı. Kalkar kalkmaz yazdım dedim ki gelecek mi? Ona göre Trabzon'dan kalkıp geleceğim. Zamanında öğrenseniz yazdım. Evden çıkma saati de geçiyordu. Mecbur kalkıp gittim. Rize'ye girişte hoca gelmeyecek diye yazı geldi. Dedim sizin yapacağınız işin. Zamanında niye demiyorsunuz. Mezun olur olmaz da bir şey yazmadan gruptan çıktım
Pek sallamıyorum. Sarmıyorsa çıkarım zaten. Bu tarz hareketler hoş değil bunda netim. Ancak beni adam yerine koymayanı bende adam yerine koymam Matador abi. 😎
Hayır, kimse cevap vermedi diye çıkmam o gruptan. İlla biri gelir verir cevabımı yoksa o gruptaki herkesi etiketleyip (@) çağırırım. Biri gelmezse biri gelir🤪