İnternet & Teknoloji Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? (Sayfa 6) Xiaomi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Özgüvenli ve güler yüzlü yansıtmak güzeldir 2 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Dikkat çekmek için ekstra bişey yapmıyorum. 2 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Muthis bir ivme yakaladi. 2 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% +1 yıl Sanırım bir sonraki alacağım ilk telefon bu :) 2 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Doğru telefon ile doğru elektronik cihaz ile 2 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Çılgınca yansıtmak gerek dikkat çekmek için 2 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Sadece bir telefon değil bir teknoloji harikası 2 0 Yorumla
NeviiŞahsınaMünhasır Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Dikkat çekmek isteyenlerin uğrak noktası Xiaomi 😄 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana acil mi 11 vermelisiniz 4 yıldır mi 6 kullanıyorum illallah ettim zaten ekonomi yerlerde 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tarzı her zaman en iyi şekilde yansıtmak lazım 2 0 Yorumla
sessizz33 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 45% +1 yıl Tarzımı yansıtmama gerek yok bilen biliyor 😊 2 0 Yorumla
Dördüncümuratsrna Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 72% +1 yıl Fiyat nedir değişmem lazım zeten 2 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl tarza ihtiyacım yok, nefes almam yeter 2 0 Yorumla
Meraklııkızçee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Hic daha cok dikkat cekmeye calismadim 2 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Güzel marka xiaomi.Bayadır kullanıyorum. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Daha güzel poz vermek gerek galiba 2 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Apple yerine artık bu markadan alıcam. 2 0 Yorumla
MABELMATİZZZ310885 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Göz makyajı en önemlisi böyle ıslak ıslak akan bir göz makyajı kimin dikkatini çekmez ki😍😍 0 0 Yorumla
IMenthoLI Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yeni aldım bi tane Xiaomi telefon şuanlık iyi görünüyor 0 0 Yorumla
yaMeerakTan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bemce giyiniş tarzı yüz hatların ve saçların canlılığı 0 0 Yorumla
YakalarsamÖperim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Aura ile alakalı bir durum bence kimisi ne yapsa dikkat çekemez 0 0 Yorumla
MYDREAM__ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Xiaomi telefonlar çok güzel. şu an iphone kulanıyorum ama her an Xiaomi'ye geçebilirim. 0 0 Yorumla
OceanSoul_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Daha çok dikkat çekmek gibi bir derdim yok. Olduğum gibiyim. 0 0 Yorumla
Melihusluu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Giyim teknolojik araclar vsCektigimiz fotolarin iyi olmasiyla 0 0 Yorumla
kışkizi34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Daha özenli giyinirim ama genl olarak dikkat cekmek icin degilde kendim icin giyinirim 0 0 Yorumla
Cemkç Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Dikkat çekme gibi bi tarzım yok ama neşeli olmam dikkat çekiyor 0 0 Yorumla
Gençlik1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Dış görünüşüme önem vererek ve marka kıyafetler giyinerek dikkat çekmeye çalışırım 0 0 Yorumla
Ramos034 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ufak ince detaylar abartıdan kaçmakla bu dediğiniz şeyler mümkün 0 0 Yorumla
Hümeyra_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Buna gerek duymuyorum temiz ve bakımlı olmak yeterli bence 0 0 Yorumla
Yasemince135 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben niye dikkat cekiyim ki bakan bakar bakmayan da sahte güzellikle baksa ne fark yazar 0 0 Yorumla
Biranlıkhis Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tarz çok önemli kesinlikle giyim tarzı, duruş, bakım bunlar direk göze çarpar 0 0 Yorumla
selenayykarax Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl dikkat çekmek için uğraşmıyorum insanlar umurumda değil. 0 0 Yorumla
lucifer_devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Cool tavırlar ve koyu renk giyiniş tarzımı yansıtıyor 0 0 Yorumla
melllssss1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Xiomi mi 10 t son çıkarttığı serilerden mi yoksa eski serisi mi 0 0 Yorumla
cerennsd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl En basitinden tarzimla ve tavrimla dikkat cekerim 3 1 Yorumla kelamakarizma +1 yıl Oldukça iddalı Yorumla
haticediyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kendim oluyorum ve renkli giyinmekten kaçınıyorum 2 0 Yorumla
Yarenn323 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Xiaomi kendini çok geliştirdi 4 1 Yorumla wqgece +1 yıl Aynn öyle Yorumla
WestAbyss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 67% +1 yıl Kendime özgü, kimseye benzemeyen bir tarzım var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
372Cevap
Oyle bir derdim yok olmadi
Dikkat çekmeyi sevmeyen biriyim.
Özgüvenli ve güler yüzlü yansıtmak güzeldir
alışılmış dışı yansıtılmalı
Kişnin vücut hatlarına göre değişir
Dikkat çekmeyi sevmiyorum.
Dikkat çekmek için ekstra bişey yapmıyorum.
Şık giyim ve ağır başlılık
Sadelikten yanayım her zaman
Farklı olmak her zaman en iyi dikkat çekme yoludur.
Sadelik her zaman şıklıktır
Sürekli farklı şekilde olmak
Olduğum gibi görünmem bence yeterli 😉
İmkan olan herkes tarzını yansıtır
Muthis bir ivme yakaladi.
Makyajını bol yappppppppppp
Sanırım bir sonraki alacağım ilk telefon bu :)
Doğru telefon ile doğru elektronik cihaz ile
Takı ve aksesuar olabilir.
Çılgınca yansıtmak gerek dikkat çekmek için
Kendin ol ve Xiaomi'n olsun
Tasarımı daha iyi olabilirdi...
Sadece bir telefon değil bir teknoloji harikası
Dikkat çekmek isteyenlerin uğrak noktası Xiaomi 😄
Takmıyorum ya tarz felan boş iş
Bana acil mi 11 vermelisiniz 4 yıldır mi 6 kullanıyorum illallah ettim zaten ekonomi yerlerde
Tarzı her zaman en iyi şekilde yansıtmak lazım
Öyle, bir çabam yok benim
Tarzımı yansıtmama gerek yok bilen biliyor 😊
Fiyat nedir değişmem lazım zeten
tarza ihtiyacım yok, nefes almam yeter
Hic daha cok dikkat cekmeye calismadim
Güzel marka xiaomi.
Bayadır kullanıyorum.
Daha güzel poz vermek gerek galiba
Apple yerine artık bu markadan alıcam.
Göz makyajı en önemlisi böyle ıslak ıslak akan bir göz makyajı kimin dikkatini çekmez ki😍😍
Yeni aldım bi tane Xiaomi telefon şuanlık iyi görünüyor
Bemce giyiniş tarzı yüz hatların ve saçların canlılığı
Aura ile alakalı bir durum bence kimisi ne yapsa dikkat çekemez
Xiaomi telefonlar çok güzel. şu an iphone kulanıyorum ama her an Xiaomi'ye geçebilirim.
Daha çok dikkat çekmek gibi bir derdim yok. Olduğum gibiyim.
Giyim teknolojik araclar vs
Cektigimiz fotolarin iyi olmasiyla
Daha özenli giyinirim ama genl olarak dikkat cekmek icin degilde kendim icin giyinirim
Dikkat çekme gibi bi tarzım yok ama neşeli olmam dikkat çekiyor
Dış görünüşüme önem vererek ve marka kıyafetler giyinerek dikkat çekmeye çalışırım
Ufak ince detaylar abartıdan kaçmakla bu dediğiniz şeyler mümkün
Buna gerek duymuyorum temiz ve bakımlı olmak yeterli bence
Ben niye dikkat cekiyim ki bakan bakar bakmayan da sahte güzellikle baksa ne fark yazar
Tarz çok önemli kesinlikle giyim tarzı, duruş, bakım bunlar direk göze çarpar
dikkat çekmek için uğraşmıyorum insanlar umurumda değil.
Cool tavırlar ve koyu renk giyiniş tarzımı yansıtıyor
Xiomi mi 10 t son çıkarttığı serilerden mi yoksa eski serisi mi
En basitinden tarzimla ve tavrimla dikkat cekerim
Oldukça iddalı
Kendini mutlu et yeter. Benim görüşüm bu
Kendim oluyorum ve renkli giyinmekten kaçınıyorum
Evet kendim olmaktan korkmuyorum 😌
Xiaomi kendini çok geliştirdi
Aynn öyle
Fazla dikkat çekmeyi sevmiyorum.
Kendime özgü, kimseye benzemeyen bir tarzım var.
Bunun için önce para lazım