İnternet & Teknoloji Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? (Sayfa 7) Xiaomi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
anonyme1237 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 36% +1 yıl Dikkat cekmeyin ya kendinizi sevin yeter 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dikkat çekmek çok kolay bir şey 4 1 Yorumla kelamakarizma +1 yıl Kolay ise neden kimse dikkat cekmio Yorumla
Relative_Performance Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Dikkat çekmeyi sevmem özel bir çabam yok 2 0 Yorumla
serdar3232 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl En iyi kendini göstermek iyi ahlakla kalıcı olur 2 0 Yorumla
Wendytorrance Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Daha şık giymek gerek. Ama her zaman olmuyor 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkat çekmek istemiyorum 2 0 Yorumla
StarLena90 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Her gün uğraşı özen, yapıyoruz birşeyler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle çok dikkat çekme çabam olmuyor zaten ışığım yetiyor herkesin dikkatini çekmeye 😂😂 1 0 Yorumla
HanifeYeşim Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Vallah Bakışıma Görüşüme Düşünceme Bağlı her şey 1 0 Yorumla
amacimgezmekeglenmek Takip Et Yoda Yaş: 24 +1 yıl Olduğun gibi yansıtman yeter artar bile 2 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Neysem oyum ya degisik olamıyorum 2 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne yapsam boş. Dikkat çekemem ben 2 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. dikkat çekmek istemiyorum. 1 0 Yorumla
Mayıssever Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kullanmadım henüz ama şans verebilirim 0 0 Yorumla
Usta00 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Xiaomi den başka telefon markası yalan... 0 0 Yorumla
Sugarmommyistiyorm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 67% +1 yıl Bu sorunun cevabini bilsem kiyafetim olurdu 0 0 Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Telefonumu değiştirmeyi dönüşüyordum bende 0 0 Yorumla
siyahkuğu-_- Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Tarzımı yansıtmak için, Kıyafetler yeterli.. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Daha alımlı ya da fiziğe göre giyimdir 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı. Dikkat çekmek için uğraşmıyorum 0 0 Yorumla
daldakitırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Herkes sessiz olsa ne güzel biryer olurdu burası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
372Cevap
Dikkat cekmeyin ya kendinizi sevin yeter
Monotonluktan kurtularak...
Dikkat çekmek çok kolay bir şey
Kolay ise neden kimse dikkat cekmio
Dikkat çekmeyi sevmem özel bir çabam yok
En iyi kendini göstermek iyi ahlakla kalıcı olur
Derhal bir Xiaomi satın alarak
Bakımlı olmann gerekir bençe
Taklit kendinizi geliştirin
Urun pazarlamada yeni versiyon tebrik ederim.
Tarz mı o bizim işimiz KraL 🥳
güzel paylaşım teşekkürler
Genellikle spor yaparak tarzımı
Daha şık giymek gerek. Ama her zaman olmuyor
Dikkat çekmek istemiyorum
Bakımlı olmaya çalışıyorum
Kendine özel olmalısın bence
Her gün uğraşı özen, yapıyoruz birşeyler.
Öyle çok dikkat çekme çabam olmuyor zaten ışığım yetiyor herkesin dikkatini çekmeye 😂😂
Vallah Bakışıma Görüşüme Düşünceme Bağlı her şey
Aslında açık olmak yeterli.
Orantılı ve hafif şeyler güzel olur
Olduğun gibi yansıtman yeter artar bile
Neysem oyum ya degisik olamıyorum
Ne yapsam boş. Dikkat çekemem ben
Özgüven en önemlisi galiba.
Dikkat çekmek gibi bir çabam yok
Emeğinize sağlık teşekkürler
dikkat çekmek istemiyorum.
Zengin olman yeter bacım anca öyle
Detaylı bir bilgi olmuş ellerinize sağlık
Her zaman kendim olmayı tercih ederim.
Paylaşım güzel teşekkürler 🙏
yakisani giyiorum bu sekilde tarzimi yansitiyorum
güzel tavsiyeler beğendim çok
Güzel içerik olmuş elinize sağlık
Güzel yazı olmuş Xiaomi güzel
her şeyi yapıyorum Xiaomi çok severim
Kullanmadım henüz ama şans verebilirim
Guzel yansitmalısin🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Xiaomi den başka telefon markası yalan...
Xiaomi kullanıyorum. Çok memnunum
Bu sorunun cevabini bilsem kiyafetim olurdu
Telefonumu değiştirmeyi dönüşüyordum bende
Çok güzel telefon bende düşünüyorum
Öyle bi çabam yok en rahatı
Herkes kendi tarzını böyle yaratıyor
Renklere çok dikkat ederim
Hem doğal hem farklı olmalı
Tarzımı yansıtmak için, Kıyafetler yeterli..
Daha alımlı ya da fiziğe göre giyimdir
Dikkat çekmek için uğraşmıyorum
öyle bir cabamiz yok elhamdulıllah
Kendine güvenmek, saygıyı bilmek vs.
Herkes sessiz olsa ne güzel biryer olurdu burası
Dikkat çekmek isteyen kim 😂
Fotoğraf açımı düzgün ayarlarım
Xiaomi 1 iyi telefonlar üretiyor
Oldugun gibi ol. Oyle gorsun herkes seni! :)
Kendin olman yeterli canııımmmm
Özel günler hariç öyle bir çabam olmadı.