İnternet & Teknoloji Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? (Sayfa 5) Xiaomi Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2337 Daha çok dikkat çekmek için tarzını nasıl yansıtmalısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Herşeyden önce insan kendi gibi görünmelidir :d 3 0 Yorumla
Ewmres Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kendin olarak. Kendi tarzını kendin yaratırsın 3 0 Yorumla
BenErkegimAdimYalcin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Mi 11 le o dikkat çekiyo zaten 3 0 Yorumla
cansikintisinaugras Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Xiaomi 'nin scooter'larından almak istiyorum bende 3 0 Yorumla
PİANİSTOMER Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl En iyisi her zaman tabiki Xiaomi. 😎👍 3 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Dikkat çekmek umrumda değildir. 3 0 Yorumla
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Aslan burcuyum dedim mi dikkati çekiyorum zaten 3 1 Yorumla Zevksizhayat +1 yıl Özgüven tavan 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deneyimden söylüyorum normalden farklı ne giysen istesende istemesende dikkat çekiyosun😒 3 0 Yorumla
_Liya_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Var bi tarzımız zaten. Telefon artı mı katıyor 3 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 552 cevap paylaştı. Elinize sağlık olsun çok güzel olmuş 3 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. Dikkat çekmek için Xiaomi almayan da ne bileyim 3 0 Yorumla
Pinar9066 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dikkat cekmek icin ekstra birsey yapmama gerek girdigim ortamda hep dikkat cekerim zaten 1 0 Yorumla
Vaynahtdu Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Günümüz şartlarında tarz falan kalmadı ne bulursak onu giyiyoruz 1 0 Yorumla
Cilekli_kiz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bazen tum hayatini paylasmayip gizli kalmak da dikkat cekici 1 0 Yorumla
ENDLESSLOVE11 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl Ben benim her sey drn önce. Tarz değiştirmem 2 0 Yorumla
hatalıkuluz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Yerine göre tarz yaparım normalde rahatım 2 0 Yorumla
getirbimutlulukk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 79% +1 yıl Hiç bir bilgim yok foto da çekinemiyorum 2 0 Yorumla
golbasimustafa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Shopsuz ve filtresiz olduğu gibi doğal. 2 0 Yorumla
ateistkedy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Neden tüm dikkatler uzerimde olsun ki🤷🏻♀️ 2 0 Yorumla
delioghlan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Güzel ve zevkli kıyafetler giyinmekle 2 0 Yorumla
xxAryaxx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Dikkat çekmeyi sevmem bunun içinde çaba sarf etmem 2 0 Yorumla
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Çok çok çok güzel manzaraları olmalı 2 0 Yorumla
cantanes_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 99 , eic 44% +1 yıl İyi bir seri onerme yi tercih ederim 2 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Normal kendim oluyorum nasıl yansıtıcağım başka? 2 0 Yorumla
gunseinoglumami Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl herkesten farkını göstermem gerek 2 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Son yillarda cok iyi bir cikis yakaladi 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
372Cevap
Bunların çoğusuna katılyorum ki
Bakım olmazsa olmaz benim içi
Herşeyden önce insan kendi gibi görünmelidir :d
güzel bir giyinerek vücut yaparak
Kendin olarak. Kendi tarzını kendin yaratırsın
Mi 11 le o dikkat çekiyo zaten
Xiaomi 'nin scooter'larından almak istiyorum bende
Ortamına göre. Gothic bile oldum 🤣🤣
Kendine yakıştırdığını giymek.
Ürünleri uygun fiyatlı gerçekten
En iyisi her zaman tabiki Xiaomi. 😎👍
Dikkat çekmek umrumda değildir.
Aslan burcuyum dedim mi dikkati çekiyorum zaten
Özgüven tavan 😂
amann akışına bırakarak ahaha
Deneyimden söylüyorum normalden farklı ne giysen istesende istemesende dikkat çekiyosun😒
Var bi tarzımız zaten. Telefon artı mı katıyor
OMG yeni telefon yeni heyecan 🤌🏼
Elinize sağlık olsun çok güzel olmuş
Cnmm teşekkürler guzel tavsiye
Renkler çok şık ve kamera
çabaya gerek yok zaten çekiyorum
Dikkat çekmek için Xiaomi almayan da ne bileyim
Dikkat cekmek icin ekstra birsey yapmama gerek girdigim ortamda hep dikkat cekerim zaten
Günümüz şartlarında tarz falan kalmadı ne bulursak onu giyiyoruz
Bazen tum hayatini paylasmayip gizli kalmak da dikkat cekici
Tavrim yeter benim o kadar
Benim tel eski yav selfie çekebilecek telefon olsun yeter dhebx
Utanmadan olduğun gibi. .
Kendinden emin bir duruş yeterli
Dikkat çekme gibi bir çabam olmadı
İnsan kendine yakışanı giymeli
Yeterince dikkat cekiyorum 😎
Ben benim her sey drn önce. Tarz değiştirmem
Xiaomi olması zaten başlı başına tarz katıyor insana
Sadece telefonla tarz olunmuyor
Dikkat çekme çabasında değilim
Yerine göre tarz yaparım normalde rahatım
Güzel paylaşım teşekkürler
Tarzımı yansıtmıyorum asla
Xiaomi varsa zaten tarzız
Hiç bir bilgim yok foto da çekinemiyorum
Shopsuz ve filtresiz olduğu gibi doğal.
Kendim olurum gerisi umrumda olmaz
Dikkat çekmek gibi bir huyum yok
Neden tüm dikkatler uzerimde olsun ki🤷🏻♀️
Bilmem hiç dikkat çekmek istemem
Güzel ve zevkli kıyafetler giyinmekle
Sen dikkati cekmissin zaten kanka
Doğal ve kendim olarak :)
Fotoğraf pozlar bilmiyorum
Güzel fotoğraf ve poz vermek
Dikkat çekmeyi sevmem bunun içinde çaba sarf etmem
Çok çok çok güzel manzaraları olmalı
Dik bi duruş herşeye bedel
İyi bir seri onerme yi tercih ederim
Normal kendim oluyorum nasıl yansıtıcağım başka?
Saygımı koruyarak, dikkatlari zaten üstümde topladığım var.
herkesten farkını göstermem gerek
Mavi güzel. Fiyatta uygun
Son yillarda cok iyi bir cikis yakaladi