Sadelik kavramı değişkendir. Sadelikte öznellik söz konusudur. Sizin ve karşı tarafın öznelliği, düşüncenizki nesnelliği mantıken öznelleştirir. Neyse boş ver. Ben bir kadeh daha kaldırıyorum.
Bir kadında olabilecek en çekici özellik kendi halinde olması kesinlikle. Bilmiyorum neden ama hayatım boyunca kendi halinde olan, sağla solla pek ilgilenmeyen ağırbaşlı kadınlar bana her zaman çok daha çekici geldi...
O yüzden kıyafetinden çok tavırları, duruşu dikkatimi çekiyor benim.
Dikkat çekmek içim başka biriymiş gibi davranmana gerek yok veya daha nasıl ilgi çekebilirim düşüncelerine kapılmana gerek yok sen sen ol sadece seni sevecek sana ilgi duyavak biri elbette çıkar :)
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Favorim Iphone ve samsung asla olmadı. Huawei favorimdi ama şimdi favorim Xiaomi, tek geçerim. Kaliteye fazla vermeye gerek yok, kalite yakınında
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Naçizane tavsiyem makyaj malzemelerinize mutlaka allık ekleyin hemen birileri size değişmişsin diyecektir
Geçiş yapamıyorum :/ telefonum eskiyene kadar devam. Ama xiaominin kendini gelistirmesine ve telefonun tasarımının güzelliğine diyecek yok. Kendisi tarzını yeterince güzel yansıtmış 🧿🔥
Bir insanın dikkat çekmesi için giyimi kuşamı bakım yapması daha çok öne çıkmaktadır daha sonra da konuşma ve üslubu çok önemlidir ben öyle kendimi dikkat çekmeye çalışıyoru.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tarzım yansıyor zaten karşı tarafa şekilden şekile giremem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
372Cevap
Kazancını arttırarak. Tarzla olacak iş değil bu. Avamm kalıyor yani.
Bulunduğum ortamda ışık saçtığım için ekstra dikkat çekmeme gerek kalacak bir şey yapmıyorum 🥲
Açı önemli, açıyı ayarladıktan sonra gerisi makinenin işi
Mi iyi güzel ve son zamablarda çok hızlı çıkış yaptı
Iyi kiyafetler iddiali kendinden emin bir durus ve para
Renkli kişilik önemlidir renklerin güzel olması şart
Renkli ve modaya uygun giyinmek dikkat çeker, bence böyle
paylaşım güzel ama insanlardan kaçan biriyim 🤷♂️🤷♂️
Amacım cok dikkat cekmek hiç olmadi... daha cok kendimi mutlu etmek için giyinirim
Suya dayanıklılık özelliği IPX8 IPX5 ekleyin de xiaomi bir müşteri kazansın...
Kendinize bir tarz yaratırken lütfen rahatınızı da ön planda tutun.
İnsan sade oldugu zaman daha çok dikkat çeker bence
Sadelik kavramı değişkendir. Sadelikte öznellik söz konusudur. Sizin ve karşı tarafın öznelliği, düşüncenizki nesnelliği mantıken öznelleştirir. Neyse boş ver. Ben bir kadeh daha kaldırıyorum.
Dikkat çekmeye gerek yok , bırak olduğun gibi ol 🙂
Güzel giyim olabilir. Ama pek dikkat çekmiyorum sanırım.😂
moda, tarz şeyler dikkat çekmek olmamalı... kişi kendini mutlu etmeli bence...
xiaomi fiyat kalite karşılaştırması açisindan iyi bir seçenek
Ben de Xiaomi akıllı telefon kullanıyorum. Çok iyi gerçekten.
Dikkat çekmek bir şey Yapmak istemiyorum zira insan yalnızken daha huzurlu oluyor
Dikkat çekmek için hiç bişi yapmadım şimdiye kadr ne yaptysam içimden geldiği için yqptm
Xiaomi ile kendini fotografla her halin dikkat ceksin :)
Dikkat çekmeye bayılıyorum. Xiaomi uygun fiyat ve kalitede bence en iyi telefon
Tarzını değiştirmek kendine yeni ufuklar açmaktır keşfetmek ićinz Xianomi 11 lite ile başlayın?
Tarz yaratmaktan ziyade dikkat çekmek için bağırmak ve tebessüm etmek daha etkili
Bu telefonu 210 dolara alacaktım. Güzel gibiydi. Hala da alabilirim.
Kendimize özgü olarak. kendi tarzımızı kendimiz yaratarak
Ağır adam karizmatik hoş sözler kullanan ve ilgi veren
ince, hafif ve tasarım olarak güzel. türkiye'ye gelirse umarım uygun bir fiyattan satışa çıkar.
Taklitçi olmam kendim olurum ama dikkat çekmek için çaba harcamam.
Dikkat için tarza gerek varsa en kralını sarsarim ama dişler dökük surat sönük 🥳
Xiaomi güzel marka herkesin butcesine uygun özellikli telefonlar uretiliyor
Bir kadında olabilecek en çekici özellik kendi halinde olması kesinlikle. Bilmiyorum neden ama hayatım boyunca kendi halinde olan, sağla solla pek ilgilenmeyen ağırbaşlı kadınlar bana her zaman çok daha çekici geldi...
O yüzden kıyafetinden çok tavırları, duruşu dikkatimi çekiyor benim.
Bir gün iş kadını gibi diğer gün simsiyahım. Tarzım asla bir kalıba sığmıyor mutluyum 🤪
Harika
Xiaomi uygun fiyat ve kalitede bence en iyi telefon
Nakkadan zengin olduğunu belli ederek yansıtmalısın
Bence kıyafetten çok davranış ve hareketler önemli. İlk izlenimde dış görünüş önemli ama nereye kadar
Merhaba,
Gerçekten sevdiğim bir telefon markası, Xiaomi kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Xiaomi Redmi8pro
Tarzım tarz da 5G ve wifi 6 özelliği olan telefon lazım Xiaomicim, göndersene bir tane ya yakışır bana mavilisi 😂
Dikkat çekmek içim başka biriymiş gibi davranmana gerek yok veya daha nasıl ilgi çekebilirim düşüncelerine kapılmana gerek yok sen sen ol sadece seni sevecek sana ilgi duyavak biri elbette çıkar :)
Favorim Iphone ve samsung asla olmadı. Huawei favorimdi ama şimdi favorim Xiaomi, tek geçerim. Kaliteye fazla vermeye gerek yok, kalite yakınında
Naçizane tavsiyem makyaj malzemelerinize mutlaka allık ekleyin hemen birileri size değişmişsin diyecektir
Dikkat çekmek gibi bir derdim yok zaten dikkat çekiyorum teşekkür
Benim tarzım yalnızlık, kitaplarım, hobilerim ve kedilerim dörtlüsünden ibarettir. Herkesin tarzı kendince özel ve güzeldir. 😊
mi 9 zamanın kralları arasında olduğu için halen kullanıyorum ve çok güzel. fakat şıklık konusunda mi 9t pro gerçekten efsane.
Android yaşam tarzımdır. Başka işletim sistemine tahammül edemiyorum, tek şartım 8 gb ram 128 gb bellek ve üzeri olmalı
Tarz bence kullandığın herseydir giydiğin kiyafet, kullandığın koku, kullandığın kişisel diğer hersey ve tabiki renkler🧘🏼♀️
Daha cok dikkat cekmek icin gizemli takiliyorum kimse benim hakkimda bir sey bilmiyor ve arkamdan cok konusuluyor
Önceden redmiyi sevmezdim elime redmi note 9 128/4 geçti on numara telefon ama artık mi sistem ve android guncellemesi gelmesi lazım
Kendin olmaktan korkma! Günlük telaşının arasında kendini ifade etmek için içinden geldiği gibi davranmaya başlamak iyi bir adım olacaktır. Bencede
Dikkat çekmek için bir çok konuyla alakalı bilgi sahibi olmanın böylelikle konuşulan ortamda bilgi ve birikim ile dikkat çekeceğini düşünen tayfadanım
bu tavsiyem hemcinslerime. tavus kuşu teoremi diye bir şey var. google yazın bulun onu. inanmayın kızların erkekler temiz giysin yeter ya demelerine
Geçiş yapamıyorum :/ telefonum eskiyene kadar devam. Ama xiaominin kendini gelistirmesine ve telefonun tasarımının güzelliğine diyecek yok. Kendisi tarzını yeterince güzel yansıtmış 🧿🔥
Bir insanın dikkat çekmesi için giyimi kuşamı bakım yapması daha çok öne çıkmaktadır daha sonra da konuşma ve üslubu çok önemlidir ben öyle kendimi dikkat çekmeye çalışıyoru.
Tarzım yansıyor zaten karşı tarafa şekilden şekile giremem
Buna pek çaba harcamaya gerek yok. Siz samimi şekilde kendiniz olun, bu sayede zaten ilgi odağı olacaksınızdır.
Her zaman her yer de ön planda olmak çekici olmak istiyorum
Güzel yazı olmuş tarzını yansıtmak isteyenler için güzel öneriler var
Ben zaten tarzim ve dilkat cekiyorum daha fazlasina ihtiyacim yok
Kişiliğim ile yani daha fazla bir şeye gerek kalmıyor
#Hükümdar
Hep dikkat çeken bana yakışan farklı kimsede pek bulunmayan birazda kadınlığımı belli edecek ufak detaylarla ve ağırlığımla
dikkat çekmek istemiyorum aslında ama giyim tarz vs dışında boyumdan dolayı zaten dikkat çekiyorum :D