Tarzım kendim olmam tamamen doğal davranmam zaten yok olup gideceğim bir gün kasılmaya kendime başkasına beğendirme çabasına ihtiyaç duymuyorum gerekte yok zaten
Sana yakışanı giyeceksin başkasına yakışanı giymeye eksin belki ona yakışan sana o kadar yakışmayacak dimi ne demiş Mevlana hz ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol 👌🌈
maalesef herkes kendi olmaktan korkuyor akıllarinda elalem neder diye düsünüyor. Kendin olmak ve ilham olmak icin özgüvenli ve kendine emin olmak lazim.
İnsanın tarzı kendisini nasıl iyi ve güzel hissediyorsa öyle yaşamasıdır dışarının görüşünün hiç bir önemi yok. Kafaya takıp kendini dışardan bakanlara göre yönlendirmemelisin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fazla dikkat çekmeyi sevmiyorum. Ne az dikkat çekeyim ne de çok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dikkat çekmeyi amaclamadığım için yansıtacak bit tarzım yok canım :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Once öz guvenimin olduğunu emin olacaksin sonra tarzın her zaman dikkat ceker
Ben de insanların samimi ve doğal olmalarına tarz olmalarına göre çok daha fazla önem veriyorum. Bence insanın insani değerlere önem vermesi çok daha güzel bir şey. Dostluklar da bu şekilde başlar çoğunlukla.
Tarzın iyi ve fotojeniksen kamera sıkıntı etmez gibii
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tarz çok önemli fotoğraf çekmek bi kere çok zor bir iş güzel ışık güzel mekan ama en önemlisi güzel malzeme o da yeni çıkan Xiaomi nin bu modeliyle mümkün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
372Cevap
Tarzım kendim olmam tamamen doğal davranmam zaten yok olup gideceğim bir gün kasılmaya kendime başkasına beğendirme çabasına ihtiyaç duymuyorum gerekte yok zaten
Sana yakışanı giyeceksin başkasına yakışanı giymeye eksin belki ona yakışan sana o kadar yakışmayacak dimi ne demiş Mevlana hz ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol 👌🌈
maalesef herkes kendi olmaktan korkuyor akıllarinda elalem neder diye düsünüyor.
Kendin olmak ve ilham olmak icin özgüvenli ve kendine emin olmak lazim.
İnsanın tarzı kendisini nasıl iyi ve güzel hissediyorsa öyle yaşamasıdır dışarının görüşünün hiç bir önemi yok. Kafaya takıp kendini dışardan bakanlara göre yönlendirmemelisin
Fazla dikkat çekmeyi sevmiyorum. Ne az dikkat çekeyim ne de çok.
Dikkat çekmeyi amaclamadığım için yansıtacak bit tarzım yok canım :)
Once öz guvenimin olduğunu emin olacaksin sonra tarzın her zaman dikkat ceker
Fazla dikkat çekmek çokta güzel bir şey değil. Bu günümüzde fazla matah bişey sanılıyor
Dikkat çekmek genelde istem dışı olarak zaten çekiyorum
Oldukca guzel. telefon ve telefonlarınız gayet güzel ve uygun fiyatlı. teşekkürler:)
Dikkat çekme gbi bir çabam yok yıldızlar her daim parıldar 😋
Kendin olacaksin ve kıyafet le beraber duruş çok önmli
xiomi mazağsında gördüm ürünleri cidden çok güzeller
Hibrit düşünce ile. Herkes kendi tarzını belli etse efsane olur. benim bir kaç tarzım var ama işte xaman mekan dönem uyumsuxluğu var
Tarz, insanın karakterini yansıtır. Dikkat çekmek için tarz yapanlar karaktersizdir.
Vallaha ben genellikle kaliteli giyinmeye ozen gösteririm ozmana dikkat cekersin zaten5
Kendin ol yapmacik olma samimi ol dikkat cekersin ztn
dikkat çekmeyle işim olmaz sevmiyorum dikkat çekmek
Valla xiaomi note 8pro kullanıyorum 2 yıldır da çok memnunum. degismeyi düşünmüyorum
Bunun için önce alt yapı lazım. Ruhunu doyurmadan bedensel zevklerle bir yere varılamaz. Bana göre önce eğitim şart. Sırtlan gibi yaşamamak lazım
dikkat çekmek için ortamdaki kişilerin giydiği kiyafetlerin (örnek : siyah kiyafet giyiyorlar) tam farklısını giymek ortamda tarzın çok yansıtılır
Dikkat çekmenin öncekini güzel bi enerjin olmasından kaynaklanıyor öncelikle. Gülüşün konuşman ve tarzın diye de bir sıralaması var bana kalırsa
Kendine özgüvenin olmalı ama kibir olmadan, bu sana bir auro katar ve 1-0 önde başlarsın, modunu yüksek tut!
Kendin olmalı insan, kimse için değişmemeli ve kendine vakit ayırıp kendine bakmalı. Biri için süslenmemeli kendi için yapmalı.
fiziğim içinden geçer ortalığın gömlekle geniş omzum ortalığı darma duman edebilir başka bir şeye ihytiyacım yoktur.
kızlar çok beğenmiş bunu
Dikkat çekmek için herhangi bir şey yapılmaz. Kendine özgü olan her şey zaten istemeden dikkat çeker.
Kendi tarzımda giyinirdim kimseyi umursamazdim dikkat cekmeyede calismazdim
Olması gereken aslında bu 😎👍
Kaç paraki bu telefon kamerası ve not detayı güzelse alayım
ben çok renkli biri olduugm için çok enerjik davranıyorum enerjik olmak benim tarzım zaten telefon da çok iyi bana gönderirseniz sevinrim
Spor giyimde renkli giyinmek , klasik giyimde asil olmak. Evde bebeksi pijamalar giymek en güzeli bunlar galiba
Xiomia ürünlerini seviyorum gerçekten kaliteli. Bu telefonun fiyatı biraz daha uygun olsaydı almayı çok isterdim.
Dikkat çekmeye gerek yok seni beğenen insan her halinle beğenmeli giydiğin kıyafet elindeki telefon altındaki araba etken olmamalı
Ben de insanların samimi ve doğal olmalarına tarz olmalarına göre çok daha fazla önem veriyorum. Bence insanın insani değerlere önem vermesi çok daha güzel bir şey. Dostluklar da bu şekilde başlar çoğunlukla.
Tarz insanın kıyafetleridir, teknolojininde tarzı Xiaomi 11 lite 5G yaşasın tarzların güçleri.👌
önce spor sonra tarz ve asla dar pantolon giymemek.
Doğru açı ile güzel kamera ile çekilmiş fotoğraf gibisi yok
Öyle basit şeylere gerek duymuyorum yeterince dikkat çekiyoz zaten🙈😂
En doğal halimle olmaya çalışır, özellikle yanan ve üçkağıt dan uzak dururum
dik duruş sahibi olsan yeter. bu devirde dik duruş sahibi pek kimse kalmadı. direkt gündem olursun
Çok dağınık ve bakımsız olursan tüm dikkatleri üzerine çekersin 🤭
Herkesten daha farklı veya daha uyumlu giyinebilirsin.
Özgün olmaktır başkaları gibi olacam diye kasılmak çok itici ve özenti duruyor bence
Dikkat çekmeye çalışmıyorum genelde kendim olduğum için yanıma gelmeleri yeterli
tarzın iyi olduktan sonra kameranın iyi olmasına pek de gerek yok sanırım
Marjinal olmak onemlidir benim icin herkesin tarzindan bambaska bir tarz ❤️
Şık insana herkes dönüp bir bakar düzgün bir tarz ile dikkat çekebilirsin
bence önemli olan dikkat çekmek değil kendini tatmin etmek nasıl istersen öyle giyin kendin için
Dikkat çekmeyi sevmiyorum ama çekiyorum, özel bir şey yapmıyorum.
Kullanıyorum gayet iyi bir telefon tavsiye ediyorum
Xiaomi ürünleri kaliteli oluyor ben severek kullanıyorum...
Çevremdeki beğenilen tarzı kendi zevk ve rahatlığmla sentezlerim
İnsan kendi olunca özenmeyince başkasına özel olmuş oluyor dikkat çekiyor her türlü zaten :)
herhngi bir özen göstermiyorum allah vergisi bi cazibem var
Giyim makyaj saç sakal bunlar kişiye göre değişir kiminin beğendiğini kimi beğenmez ama sempatik özgüvenli insanlar herkesin dikkatini çeker
Tarz insanın dışında oluşturduğu bir koruma gibidir bence, çünki içinde olanı kimse bilmiyor dışa vurduğu kendini belli adiyor.
Dikkat çekmekteki amaca göre değişir
Özgüvenli olmak her şeyin başında gelir insan önce kendine güvenmeli
Tarzın iyi ve fotojeniksen kamera sıkıntı etmez gibii
Tarz çok önemli fotoğraf çekmek bi kere çok zor bir iş güzel ışık güzel mekan ama en önemlisi güzel malzeme o da yeni çıkan Xiaomi nin bu modeliyle mümkün
Guzel bence olmuş ama bunlara ihtiyacım yok yeterince dikkat çekici tarzim var