Hayır, anlaşılmaz pek. Özel bir çaba sarf etmem, resim vs olaylarına da girmem. Zaten hayatıma giren kimse uzun vadede kalır diye düşünmüyor, hayatımın her alanına sokmaya gerek yok.
Kusura bakma araya giriyorum ama sen kendini ne sanıyorsun. Herkes zayıf olmak zorunda değil. Herkes olduğu gibi kalsın, başkaları yüzünden değişmek zorunda değil.
@Seviika teşekkür ederim uğraşın için 😄 bu sitede anonim takılan seviyesiz insanları ciddiye almıyorum, böyle dikkat çekmeye çalışıyorlar önemli değil 💕
Yanı belli ederim de profilime de sevgilim var kilitli yapmam o nedir xnddn ya da şey de yapmam mesela tarih atıp kalp koymacalar ne bileyim onu çok seviyorum falan yazmacalar. Gizlemem gizlemek ayrı bir şey ama böyle servis de etmem.
Valla ederim eğer bir gün olursa şu sözde yüzüklerin resimlerini atıyorlar ya yapmazsam içimde kalır benimle dalga geçen arkadaslarima durdum durdum turnayı gözünden vurmak demek için😂 bunu yapacak kadar deli olduğumu düşünmüyorum 😅😅
Bunun dozunu ayarlamak gerek, gerektiği yerde evet belli ederim fakat olur olmadık yerlerde yazmak ya da belirtmek anlamsız geliyor. Bir şeylere dikkat edilmesi yeterli, sürekli fotoğraf atmak vs. bunlar çok benlik şeyler değil.
İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
Benim 17 yıllık karım olacak şerefsiz, Instagram'dan dünyaya duyurmuş bir sevgilisi olduğunu, ama kendi hesabından değil, sevgilisinin postlarına yaptığı yorumlarla... Ben duyurmazdım, bekar da olsam.
Sosyal medya kullanıyorsam, insanların gözüne sürekli sokmam ama profil fotomda ikimiz oluruz. Ben öyle gizlemeyi seven biri değilim. Hayatımda biri varsa, rahatça var derim.
Gerek yok bence böyle birşeye yapmam yapana da karışılmaz da yinede cok abartanlar vs güldürüyor bizi evlendikten sonra belki pp değişir wpda vs o ka jdksk
İstenmeyen mesajları engellemek için yapmadığını bırakmamış da birinin ona bunun da işe yaramadığını söylemesi lazım istersen beraber profil fotosu yapın yine o mesajları alacaksın hsdshd
ciddi ilişkim varsa ufaktan belli ederim başka teklifler almamak adına fakat bu kadar manşet yapmam benim özelim bana özeldir kimseyi ilgilendirmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ergen kız tavırları bunlar ya da beyni olgunlaşmamış kişiler. hayır ben analamıyorum sevgilisi olunca bir insan neden bunu cümle aleme yaymak zorunda hisseder. şimdi bu hava atmak mı gerçekten. yoksa görgüsüzlüğün nirvanası mı. Çok kötüsün işte
isteyen yapar da. bence insan kendı istedıgı zamn koymalı ve ben uzun sure sonra koyardım ve bana özel olmasını isterdım. ben goreyım bılım. vs şaçma galba bu fikrım gbfv
Hikayemde birkaç kez fotoğraflarımızı, onunla ilgili şeyler paylaşmıştım ve ilişkim ihanet ile bittiği için onunla anımın geçtiği hiçbir şeyi görmek istemiyordum onun için kapattım bazılarına ergence gelmesin çünkü kendimi öyle daha iyi hissetmiştim onun için kapattım 😊
Başkalarıyla konuşurum niyetiyle belli etmiyorsa çok yanlış. Lakin bence de belli edilmemeli. Gösteriş yapar gibi sergilemeyi doğru bulmuyorum. Ayrıca çok göz önünde olan ilişkilerin daha çabuk bittiğini düşünüyorum.
Şu örnekteki gibi değil. Birlikte geçirdiğimiz zamanların fotoğraflarını videolarını paylaşırım. Ee insanlarda kör değil yani. Net bir şekilde ortada her şey