23.10.2021 tarihi saat 07:49 itibariyle görüşme detay ücreti ve son 2 saat kullanımlarınız hariç fatura üst sınırı olan 100TL’ye ulaştı. Bu bilgilendirmeyi faturanızı kontrol edebilmeniz için gönderdik, hizmetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ücretli kullanımlar bir sonraki ay faturanıza yansıyacak.
böyle bir mail aldım bu ne demek oluyor? Başına gelen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatalı mail gönderdiklerini söylediler. Bir sorun yok. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
İnternet sitesine gir ordan mail adresini al ve mail at hesabı iptal etmek istediğini ve hiç bir müşteri temsilcisine ulaşamadığını yaz ve gelen ay iptal edilmediği takdirde gelen ücretten mesuliyet kabul etmeyeceğini bildir ve aksi takdirde tüketici haklarına bildireceğim de ve yolla gönderdiğin mailin çıktısını al ve sakla tarihi ile birlikte sana geri dönüş olmazsa kullanırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sınırı aşmışın müşteri hizmetlerini ara bilgi edin. Fazladan para yazacaklar
faturan 100 tlyi aşmış bir daha ki aya yansıyacak ücreti
Haşırt-dı black bort oluyor bir sonraki ay faturana ekstra ücret gelecek demek oluyor.
Ama daha dün bağlattım ve ekstra hiç bi hizmet almadım arayınca da ulaşamıyorum :/
Devamlı arayacaksın bağlandığı anda konuş ya da iptal seçeneğin varsa iptal ettir.
Arıyorum müşteri temsilcisine bağlanma seçeneği yok bile rezalet resmen hangi tuşlamayı yapsam işleme online işlemlerden devam edin diyor…
İnternet sitesine gir ordan mail adresini al ve mail at hesabı iptal etmek istediğini ve hiç bir müşteri temsilcisine ulaşamadığını yaz ve gelen ay iptal edilmediği takdirde gelen ücretten mesuliyet kabul etmeyeceğini bildir ve aksi takdirde tüketici haklarına bildireceğim de ve yolla gönderdiğin mailin çıktısını al ve sakla tarihi ile birlikte sana geri dönüş olmazsa kullanırsın.