Merhaba türknet kullanıcıları veya kullanmak isteyenleri uyarmak istiyorum! Kotasız dedikleri yalanı çürütmek için bu şeyi paylaşıyorum,100gb tan sonra hızım 3 mbps olmuştur ve türknete destek kaydını ilettiğimde sürekli iç tesisat deniliyor ama iç tesisatta da bir sıkıntı yok! Buna rağmen hızım düşük ama ilgilenmiyorlar. Siz siz olun türknet dahil bir şirketin daha başlattık dedikleri bu yalana inanmayın gerek altyapı gerekse kota türk telekomun elinde servis sağlayıcı sadece size hizmet sunmak için var ama sonuç ortada. İnternetten araştırdım bayağı türknet mağduru var ve türknetin halasabancı ya ait olduğu da açık. Kaldı ki hizmet bedellerini de yükselttiler yani nasılsa taahhüt yoksa biz de istediğimiz fiyatı göndeririz mantığındalar. Beyler bayanlar siz siz olun beterin beterini görmeyin türknetten uzak durun!
Arkadaşlarımın çoğu yıllardır Türknet kullanıyor. Ve hiç bir sıkıntıları yok. Türknetten kaynaklandığını düşündüğünüz sorun aslında Türk Telekom alt yapısında kaynaklanıyor. Burada haksız yere bir markayı karalama kampanyası yapmayın, o firmada çalışan biri görür, ciddiye alır moralinizi bozar.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
yanılıyorsun işte!! biliyorum altyapının onda olduğunu karalama kampanyası mı öyle bir kampanya mı var? türknet e türk telekom ekiplerinin hiç gelmediğini hızımın olmadığını defalarca iletmeme rağmen onlarda türk telekom bir olup bir sorun yok diyorlar !! acaba sorun yoksa sorun kim?
+ bende isteyerek abone oldum ama kampanyaları göz boyamak içinmiş!100 gb tan sonra basbaya hızım 3 mbps e düştü kanıtlar ortada iken kusura bakma ama karalama değil sorunu çözmeyen firmanın basitliğidir! sen biliyor musun müşteri hizmetleri bölümüne tek kuruş harcamadıkları halde kendi şikayetimizi kendimi yazıp gönderiyoruz ama sonuc hep aynı ne bir özür ne de bir fatura indirimi? rezilli mi karalama kampanyası mı?
Hocam internet gibi basit ve ucuz biseyin turkiyede tonla para alinmasi ve sinirli olmasi hizinin dusurulmesi bunlar normal seyler degil 8 ayri ulkede yasadim heryerde mobil dahil internet sinirsiz sorunsuz ve ev bedavadir cep 10 15 tl ve isin ilginci yurtdisindaki bu firmalarda bunlarla ayni firmalar mesela vodafone ama ulke gariban ulke oldugu icin herseyinlukslstiriyorlar insanlarda garibim gormemis sesini cikaramiyor ki bu buranin milyonlarca sorunlarindan biri burada acik ara internet bile serefsizlik dolandiricilik
@CebeciSirac evet işte milyonlarca sorunlardan biri onu katarlılara satmadan önce düşüneceklerdi diyeceğim de ben satmadım!! telsim i de ben satmadım. yabancı şirketler fiyat artışını bahane etmiyor mu doları vergi artışlarını vs. türknet de sabancıya ait ve kotasız taahhütsüz diyor ya aslında onun da oyunu başka, diyor ki taahhütsüz ise ben istediğim ay istediğim fiyatı koyarım. haliyle bende aboneliğimi sonlandırmasam ne olayım..
☺️ Görüşler ve görüşüme gelen disslikelardan da anlaşılacağı üzere yazdığım şeylerin zerresi anlaşılmamıș. Biraz daha beklersem küfür de edilecek. Siz benim yazdıklarımı anladığınız vakit efendice buyrun konuşalım. İyi günler.
@Bilim-Kurgu-Bey senin dediğinin en derinine değindim!! Bİliyoruz türk telekom altyapıya sahip ama ben diyorsam internetimin hızı düşük türknet bana değil türk telekomun sorun yok demesine bakarsa ben o firmaya nasıl güvenip hizmet alırım? Türk telekom internet olmadığı halde türknet e internet var diyemez zira oradan görülüyor ama hız konusunda net bir değer göremezler ki bu da türk telekoma yarıyor ama isyanım neden türknet müşterisini ciddiye almıyor belki de türknet hızımı düşürüyor? kim bilir o ihtimal de var
Öncelikle o Türknet olayı biraz karışık. Bazı yerlerde belli bir kotayı doldurunca hız düşüyor bunu firma kendi de belirtmişti. Muhtemelen sende dediğin gibi 100 Gb dolunca akn olayına takılmışın hızın düşmüş. Fiyat performans olarak gayet iyi bence Türknet. Bende ki kota 50 Gb ödediğim para 63 lira + telefon parası 30 lira 93 lira veriyorum Türk netli olsam çok daha azını öderdim. Sözleşme bitmesini bekliorum.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
akk yi kaldırdığını söyledi beyan etti akk yi kaldırdı taahhüt süz ama fiyatı da artırıyor dövizi bahane ederek! bu sebepten artık aboneliği bitireğim en iyis türk telekom fazla öde ama adam gibi çünkü bu türknette sen muhataop bulamıyorsun? sorun olsa yandın
Turkiyede internette diger hersey gibi pahali ve luks fakir 3. Dunya ulkesi oldugumuzdan maalesef baska ulkelerde evdeki interneti zaten birak o heryerde bedavadir ama cep telefonu icin bile 30 mps sinirsiz ayda 10 15 lira dusununorada sinir diye bisey de yok hic biseyde
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen katılıyorum ama nufüs az olunca tüm sorunlar yok olacak diye düşünüyorum.
Ve unutmadan Ben " OnePlus" 5 gb. Telefon kullaniyorum.. bu telefon ve 50 gb. &55 oduyorum..( bu ayligin icindi telefon parasida olmali kampanya eski telefonunu getirirlerdi 5gb. OnePlus al idi.
Ahahaj sağol almayayım onlar da sürekli copy paste yapıyor benim yazdıklarımı okumadan buraya zerre yorum yapma olur mu ben elektrikçi çağırım 400₺ para verdim hepsi de bir sorun yok kablolara bende baktım sorun türknet te sen kimin avukatısın
Öylemi eğile işte işssiz güçsüz biriyim ahbap Türk Telekom’a fiyatları fahişe o da var hemşerim limitli kotalı yani hız düşümü falan ama sonuçtan altyapı ona ait bir sorun olursa anında çözğm sağlıyorlar ama türknet müşteri hizmetleri için personeli bile YOk iptal etmek için bile uğraşır duruyorum asla Türk Telekom’u n övülecek bir tarafı yok
Bak kardeşim ben bilgisayar mühendisiyim. Ayrıca web programcısı, internet benim en büyük ihtiyacım. Ben bütün şirketleri tek adreste denedim. Superonline olsun Vodafone olsun türk Telekom olsun. Ama hepsine bizim 10 mbps üzerine çıkmadi. Ben de bu turknet ı duydum. Araştırdım. Diğer şirketlere hızimi yükseltin diye dilekçeler verdim ama neymiş alt yapı desteklemiyormus modem arayüzünde alacağın en yüksek değerler gözüküyor dediğimde telefonu suratima kapatan bile oldu. Bir de şu turknet ı deneyelim dedim aldım kurdum falan şuanda bizim Max paket içeriği olarak 35 mbps ama 50 ye kadar çıkıyor ve ben ayda yaklaşık 600 GB kota kullanıyorum
Baktık tüm şeylere diyorum ya genel olarak bende sıkıntı YOk buradaki Türk Telekom merkezinin yaptığı bişey onu türknet e kanıtlamak istiyorum derdim türknet ile değil Türknet in müşterisine inanmaması
Ama onlarin durumunu da anlamak lazım. Çünkü öyle durumlar var ki , şundan bahsediyorum Türk Telekom öyle bir çakal şirket ki müşterileri kendisine çekmek için yapmayacağı şey yok. Türk net in sisteminde arıza gözükmüyor ise bu tesisat arızası olarak bilindiği için yani. Türk Telekom böyle bir şirket müşteri çalmak için yapmayacağı yok
O zaman türknetde haklarını kullanıp dava açsın kim tutuyor onları. Zira dava açmaya hakkı var ama açmıyor bu da onu suçlu yapar benim kullandığım marka türknettir ha ben türk telekom ile muhatap olamam onlar muhatap olmak zorunda öyle ki olmuyorlar bende türk telekoma geçerim