kızım her telefonu eline aldığında telefonuna bildirim geliyor bildirimi oyundan zannedip ona tıklıyor ve pikiun isimli twitter yayıncısıyla karşılaşıyoruz lutfen. yardim. edin. kndnze. iy. bkn
:) abla çok yaşa sen emi :) Eğer kızının bunu izlemesini istemiyorsan o gelen bildirimi engellemen gerekir. Ama çok sorun etme bence aşırı zararlı yayınlar değil. Sadece zaman kaybı yaşatırlar, suça veya ahlaksızlığa bir teşebbüsleri yok
Telefonu görmeden bişey diyemem. Uygulamayı silmekte çözüm olabilir.
Nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Bu konularda aşırı baskıcı olmayın. Kızınızın haberi olmadan telefonundan birşeyler silmeyin. Bu dediğiniz twitter kanalları aşırı zararlı içerikler üretmez. Bu tarz baskıcı tavırlar kızınızı daha kötü durumlara itebilir. Bırakın zamanını bunlarla harcasın. Daha kötülerine karşı kendimi korumuş olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
twitter kullanıcı adı tam olarak nedir?
Ayrıca bildirim nereden geliyorsa eğer o uygulamanın bildirimlerini kapatın.
pquen dedim. ama. penguen. miş.
şimdi karar verelim. Kullanıcı adı pquen mi, penguen mi, pikiun mu, piquen mi? hepsi birbirinden çok farklı. Önce bunu bi öğrenmemiz lazım
ben bakiom. simdi
asagıda, pqueen, yazmış. biri
abla şu zamana kadar dört tane isim verdin :) hangisi diye sordum hiçbiri değil deyip yeni bir isim verdin :)
vala bilmiom ben sosyal. medyay.
bizim. zamanmızda. özal. vardı
kitp. okuoduk. biz
yemek. yapardık. kocalarımza
bu hiçbişe. yapmıyo. ünlüoluyor
:) abla çok yaşa sen emi :) Eğer kızının bunu izlemesini istemiyorsan o gelen bildirimi engellemen gerekir. Ama çok sorun etme bence aşırı zararlı yayınlar değil. Sadece zaman kaybı yaşatırlar, suça veya ahlaksızlığa bir teşebbüsleri yok
teskur. edrm. kardesim
nasıl. engelicez?
uyglamay. sildim
Telefonu görmeden bişey diyemem. Uygulamayı silmekte çözüm olabilir.
Nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim. Bu konularda aşırı baskıcı olmayın. Kızınızın haberi olmadan telefonundan birşeyler silmeyin. Bu dediğiniz twitter kanalları aşırı zararlı içerikler üretmez. Bu tarz baskıcı tavırlar kızınızı daha kötü durumlara itebilir. Bırakın zamanını bunlarla harcasın. Daha kötülerine karşı kendimi korumuş olur
o neymiş ki ben bilmiyom
twitter. diye. bi. yer. vrm. ıs
orada. yayn. ypıyor
hımm şimdi netten baktım bir kız çıktı. açık saçık şaylermi oluyo
vala bilmiom
Bisi olmaz twitchten takipten çıkın bi daha gelmez. Önemli bir şey değil.
twich. ne
Pqueen twitchte ünlü birisi. Telefonu kim kullanıyorsa ona sorun o bildirimleri kapatmayı bilir. Önemli bir şey değil abla.
Twitter. degilm. o
yaşı kaçtı
yasini. bilmiom 15 olbilir
daima yanında tut
kötü mü sence
tabik
ben. diyorsam. kötüdür
doğru durr
nasılsın
hiç duymadım zararı bir yayıncımı
zarrlı
kaç yaşında peki
15 snrm
acil müdahele şart. anormal harketi var mı
bilmiom. kahkaha ssleri geliyo. gece.
engelle o kullanıcı adını mesela
piquyenmi penguenmmi pkuenmi bilmiom ben. sosyl. medyyı. bilmiom, ben. sadce. kanal u7 izlerm
onu kitap okumaya yönlenir
teşkr. edrm. beyfenti
konuşaniliriz durumla ilgili
Kermay senle dalga geçiyor
Sana yazmayı kim öğretti?
sosyal. medy. yı. bilmio. rum
İnandırıcı gelmiyor
ben yük. sek öğreti. yaptim.
Piquin ne ya yok penguen mk
beyfenti. sayglı. olrsnz. svnrm.
Özür dilerim. Penguen ablamı seviyor ve takip ediyorum ben de
penguen. mi. onu. n adı