KOCAM COK İLGİSİZ VE PİS?

Arkadaşlar başta kırıcı olmanızı istemiyorum ve yazılarımdan yola çıkarak hiç bir erkek edepsizlik yapmasın lütfen benim sorunum şu evliligimin 4. Senesindeyim zar zor yürüttum bu evliliği eşim beni sosyal medyada aldattı sustum 2 yaşında oğlumuz var eve gelince pijamayla karsiliyorsun dedi 1 yıl önce ki kendisi 4 senedir bana tek bir kıyafet dahi almadı annesi bir kaç kez aldı bekarlık kiyafetlerim var neyse kendime çeki düzen verdim gittim ailemden başka birşey yapacagima dair para istedim o paralarda gecelikler kıyafetler aldım her gün güzel makyajlı karşıladım ve çirkin bir bayan değilim ve oldukça temizim banyoya girmeden yanına dahi yaklasmam eşimin akrabaları da dahil kocan 4 ayak üstüne düştü derler hep eşim çok bakımsız ve pis dişlerini asla ve asla fırçalamaz doğru dürüst banyo etmez cinselk olarak kendi istemeden asla yanaşmaz karşıma alıp defalarca konuşmama rağmen anlatamiyorum beni tatmin etmeye çalışmaz kendi işini görür hep elinde bir telefon başını kaldırmaz erkekler söyleyince kadınlara yuklenirler hep bakım yap diye kadınlar söyleyince niye bu adamlar kendine çeki düzen vermiyor delircem artık ya?
KOCAM COK İLGİSİZ VE PİS?