İnternet & Teknoloji Bimcell hat hakkında bilgisi olanlar? Değişikbirisiiştee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bimcell hattan memnunmusunuzz? çok iyi olmasını beklemiyorum fakat bir öğrenci olarak tarifeleri uygun sizce nasıl interneti falan iyi çekiyormu? Güncellemeler+1 yıl yardım lütfen? Bimcell hat hakkında bilgisi olanlar? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben kullanıyorum çok memnunum. Daha fazla internet daha fazla konuşma ve daha az ücret 0 2 Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl hiç çekmediği oldumu köy tarzı biyere gidince falan Yorumla obiralfa +1 yıl Ankara 'nın Altındağ ilçesinde Vodafone 4,5G çekmezken, bu sebeple BİMcell'e geçtim. Ayda 42 TL 20 GB internet, 750 dk her yöne, 250 SMS ve BİMcell'lilerle sınırsız ücretsiz görüşme. Bedava. Yorumla
Rakuz4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl turktelekomun altyapısını kullanıyor sadece ismi farklı sorun yok yani 0 1 Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl iyi çekmiyor diyorlar. bazılarıda iyi diyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç iyi değil bence 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyosun Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekmiyor çektiği yer çok az Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl Ankara Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl şehirde yani köyde değil Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl vodofone nası peki Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl veya siz hangi hattı kullanıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama o biraz daha iyidir bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben turkcell Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl turkcelle para yetiştiremem ki öğrenciyim.🙂 Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl bimcell tarifeleri baya uygun. iyi diyen baya kişi var. çekmiyir diyende Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kullanıyorum çok memnunum. Daha fazla internet daha fazla konuşma ve daha az ücret
hiç çekmediği oldumu köy tarzı biyere gidince falan
Ankara 'nın Altındağ ilçesinde Vodafone 4,5G çekmezken, bu sebeple BİMcell'e geçtim. Ayda 42 TL 20 GB internet, 750 dk her yöne, 250 SMS ve BİMcell'lilerle sınırsız ücretsiz görüşme. Bedava.
turktelekomun altyapısını kullanıyor sadece ismi farklı sorun yok yani
iyi çekmiyor diyorlar. bazılarıda iyi diyor
Hiç iyi değil bence
Nerede yaşıyosun
neden?
Çekmiyor çektiği yer çok az
Ankara
şehirde yani köyde değil
vodofone nası peki
veya siz hangi hattı kullanıyorsunuz
Bilmiyorum ama o biraz daha iyidir bence
Ben turkcell