İnternet & Teknoloji Bimcell hat kullananlar? Değişikbirisiiştee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bimcell hat ögrenci dostumu? tarife fiyatları diğerlerine göre baya uygun peki nasıl interneti falan iyi çekiyormu şehirde yaşıyorum?bimcell hat 105 liraymış bimde Bimcell hat kullananlar? Cevapla Fal Soruları İnternet Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Fakir Hattı 0 12 Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl seni şikayet ediyimde gör hahahha çok komiksin Yorumla uzaylı_tony +1 yıl kime edecenki hem niye bu kadar zoruna gitti :dd Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl orta durumlu bir aile ye sahibim ama senin gibi görgüsüz düşüncesiz değilim. emin ol paranlar alamayacağın şeylerde var... Yorumla uzaylı_tony +1 yıl sen göster ben alırım herşeyi Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl mesela saygı sende olmayan bişey Yorumla uzaylı_tony +1 yıl beni görenler saygıyla önlerini iliklerler ben göstermesemde gösteririler rahat ol sen :D Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl kendini baya üstün görüyorsun.😌 halbuki herkesin varacağı yer aynı.🌼 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl öyle tabi haklısın Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl 👍🏻🖐 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl nikinin hakkını veren değişik insan birdaha gözüme görünme :dd Yorumla Değişikbirisiiştee +1 yıl doğru düzgün cevaplar vermeye özen gösterirsin iyi olur güle güle uzaylı⭐ Yorumla uzaylı_tony +1 yıl güle güle dünyalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çekmez o biryerde
Fakir Hattı
seni şikayet ediyimde gör hahahha çok komiksin
kime edecenki hem niye bu kadar zoruna gitti :dd
orta durumlu bir aile ye sahibim ama senin gibi görgüsüz düşüncesiz değilim. emin ol paranlar alamayacağın şeylerde var...
sen göster ben alırım herşeyi
mesela saygı sende olmayan bişey
beni görenler saygıyla önlerini iliklerler ben göstermesemde gösteririler rahat ol sen :D
kendini baya üstün görüyorsun.😌 halbuki herkesin varacağı yer aynı.🌼
öyle tabi haklısın
👍🏻🖐
nikinin hakkını veren değişik insan birdaha gözüme görünme :dd
doğru düzgün cevaplar vermeye özen gösterirsin iyi olur güle güle uzaylı⭐
güle güle dünyalı