İnternet & Teknoloji Linkteki kişiye dönüşeceksin deseler kabul eder misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Dostlar şimdi kabul edenler, linke tıklıyor karşısına çıkan kişiyi atıyor buraya. Bakalım kime dönüşeceksiniz :D Bu insanlar gerçek hayatta yoklar, yapay zeka tarafından oluşturuluyor.Tıkla: https://thispersondoesnotexist.com/ Linkteki kişiye dönüşeceksin deseler kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acedia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Daha yaşlı halimi düşünürsem bana birazcık benziyor, alakasız değil. Tamamen rastgele olduğunu göz önünde bulundurursak çok büyük tesadüf. 1 0 Yorumla
TevfkAydn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Nasılım 😂😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Çok iyi valla dsfds Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu güzel hanım çıktı ♥️ 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl E iyi bu güzelmiiş :) Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 317 cevap paylaştı. Ya abi bu ne yaa 😂 https://i. resmim. net/c5KSq. jpg 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bence buna dönüşmende bir sakınca yok dsfsd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yok bu olmamış dldlsl hemcinsim olmalıydı ya Yorumla SkrErd37 +1 yıl Linki açabildin mi benim uygulamada kırık gözüküyor arada boşluklar var Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ben boşlukları doldurdum ve linki açtım :) açmadıgım link hakkında konuşmam kral ama belli süresi varsa şu an açılmıyordur az önce açılıyordu :) Yorumla SkrErd37 +1 yıl Yok öyle değil benim KS uygulamasında uzun süredir aynı problem var. Yoruma link ekleyemiyorum. Anca yorumun altına link koyarsam öyle açılıyor. Yorumla SkrErd37 +1 yıl @Lapadulaa abi sende şu linki denesene dldlsls @mucotinho3 sen de gel knk xkxlxsms Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu ne yahu 😅 çocuk ruhlu dedik cocuğuz demedik 😂😂 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. yok istemem kalsın :D 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ne çıktı ss alıp atın yaa : D Yorumla u fangoria +1 yıl baya tipsiz biri çıkmıştı hippi kılıklı Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Bu olmasın dahttps://www. instagram. com/reel/CUpTAOgF4qB/? utm_medium=copy_link 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeşil gözlü çok güzel bir kız çıktı olur muyum 🤔 hayır. 1 0 Yorumla
Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Sarı saçlı, mavi gözlü tatlı bir bebek çıktı. 5 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bebek ise güzell :) Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır dede olmak istemiyorum😏 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl dede oooll :D Yorumla
the_fatmaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Sarı saçlı biri çıktı sjjdjdjd 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kabul musun sdf Yorumla the_fatmaa +1 yıl Nowww Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Link mink girmem aga sjdjfkkd 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ben yanlış şey atmam :)) başkasıyla karıştırmamak lazım xd Yorumla xunixx +1 yıl Virüs falan çekemem dkfofkk Yorumla xunixx +1 yıl Herkes girmiş aa kfkfkdkd Yorumla 8matador1180 +1 yıl Virüs falan atacak olsam böyle açık bir şekilde mi atarım :) Yorumla xunixx +1 yıl doğru hgfhgfhgf Yorumla
veciz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yok reis hani ben çirkinim de bu da olması lütfen 1 0 Yorumla
__k0S0vaLı__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Zenci bi abla cıktı 😮 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ss alıp atsayıdn ya burayaa :D Yorumla __k0S0vaLı__ +1 yıl Üşendim valla😄 Yorumla