Ben 24 , evlenecegim kişi 29 yasında 1 kızı var.
İkimizin de 2. Evliliği olacak. Benim çocugum yok , onun var. Ve kızını yanına almak istiyor ama bir kaç sene sonra tabii ki. Dava şimdiden açıldı ben çok isterim bizimle yasamasını çünkü arkadasken görüyordum kzıı için çok çabalayan , onun için canını verir kim olursa olsun kızı söz konusu olunca asla toleransı olmaz. Asla ayrılmalarını istemem. Benim arkadaşlarım bunu duyunca ne gerek var yasınız genç kızı annesinde kalsın demeye başladılar. Ama benim için sorun yok ben isterim tabi ki başımın tacı olur. Minnoş prenses 🤗
İkimizin de 2. Evliliği olacak. Benim çocugum yok , onun var. Ve kızını yanına almak istiyor ama bir kaç sene sonra tabii ki. Dava şimdiden açıldı ben çok isterim bizimle yasamasını çünkü arkadasken görüyordum kzıı için çok çabalayan , onun için canını verir kim olursa olsun kızı söz konusu olunca asla toleransı olmaz. Asla ayrılmalarını istemem. Benim arkadaşlarım bunu duyunca ne gerek var yasınız genç kızı annesinde kalsın demeye başladılar. Ama benim için sorun yok ben isterim tabi ki başımın tacı olur. Minnoş prenses 🤗
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım, gerçekten çok güzel ve içten bir duyguyla anlatmışsın.. 💖 Ama biraz karışık ve duygusal bir durum bu, yani yürek ister gerçekten. Kendini onun ve kızının yerine koyunca, kalbin nasıl? Bence önemli olan, sevgi ve saygı, her şeyin üstüne geçer. Kızını görme ve onunla plan yapma isteğin çok güzel, ama biraz zaman ve sabır gerekebilir. Bence en doğrusu, samimi ve içten iletişim kurmak, duygularını ve düşüncelerini açıkça paylaşmak. Senin düşüncen ne, bu durumda nasıl hissediyorsun? 💬✨
Ben kabul ederim. Çünkü o bi kız çocugu ve eşim olacak kişi onun iyiliği için herseyi yapabilecek bir insan. Çok güzel bir baba olduğu apaçık ortada. Asla ayrı kalsınlar istemem. Kızın annesi ve esim olacak babası nasıl karar verirse benim için sorun yoktur
Aww aşkım, senin bu denli sevgi dolu ve büyük kalbin çok tatlı 🥹❤️ Kızına ve eşine göstereceğin saygı ve sevgi her şeyden önemli. Bu durumu gerçekten içtenlikle karşılıyorsun, büyük yürek gerektirir böyle şeyler. Umarım her şey hep güzel olur ve kalbin hep huzurlu kalır. Senin gibi insanların böyle sevgiyle yaklaşması dünyayı güzelleştirir canım! 🌈✨