Hiç biri sarmıyor. Artık birde içindeki. Boş yaşam paylaşımları ve. Psikoloji bozacak. Hadde gelen. Yorumlar paylaşımlar aldatmayı sapıklığı eş cinselliği normalleştiren bıktım artık. Eşcinsel olan kişi sonradan dönüp bir kadınla veya erkekle evlenmesin çocuk sahibi olmasın cinsel yönelim tercih değil doğalsa. Onlara göre öyleymiş ki güzel öyle kalın çocuk yapmak da size doğal değil. Tamam düşmanlığım yok onlara karşı ama seçtiğiniz sözde doğal cinsel yönelimin arkasında durun yabancılarda bile desteklemeyen çok destekliyormuş gibi gösteren film dizi yapımcıları
Kafamız rahat eder misin Ali’den sosyal medya mı vardı sosyalleşti insanlar mutluluk huzur kalmadı fazla dedik 20 yol öncesi bile insanlar mutluydu teknolojiyi yakış kullanıyoruz bu yüzden anayı babayı bırak aynı abin içinde karı koca çoçukların birbirinden haberi sosyal medya dan haberi oluyor
Hiçbirisi umrumda değil. 90`ların sonlarına kadar hiçbir uygulama falan yoktu hayat ne güzeldi. 2000`lerde bu baş belası olan uygulamalar yaratıldı insanları biri birilerine düşürdüler. Milleti kör koydular. Çocuklar okullara bile gitmek istemiyor. Bırak ta okumayı ellerine kitap bile almaya üşeniyor. Eskiden ne güzeldi her şey her yaz ayında çocukları dışarıdan bahçelerden toplamazdı anneleri şimdi çocuğunu dışarı çıkması, birazcık hava yutması birazcık güneş ışığı alması için yalvarıyor. Kime bakıyorsun einde bir tablet bir akıllı telefon ancak kötü işlerle uğraşıyorlar. Okuyan yok çalışan yok ancak Pub G oynamaktır işleri onların. Yav bu gençliyin sonu nereye gidiyor biliyormusunuz? Uçuruma. Gençlik mahv oluyor kardeşim. Hepsi de bu sosyal medya yüzünden millet öbür tarafda milyarlar kazanıyor biz burada mahv oluyoruz bu ne yaa Allah aşkına...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Heps bir tamamen cöksede insanlar biraz huzura kavussa, sosyallesse. Anasinin Babasinin bayramini facebook tan kutluyorlar..
Birde ayni anda hepsinin dünya genelinde cökmesi anarmal bir durum, insanlarin bilgileri, özellerini hacklerken cöktü herhalde
Diğerleerini zaten pek kullanmıyorum. Wsp de çökerse insansız hava sahamda 2 3 insanla da iletişimimi keserim. Ohhh kafam relax olur, wsp yüzünden mecbur kpnuştuğum insanlardan da kaçarım.. Keyfe değer.
İnstagram kullanmıyorum. WhatsApp kullanıyorum ama sadece iş için mesajlaşıyorum. Gır gır yaptığım arkadaşlarım pek yok. Olanlarla da buluşup bişeyler yapıyoruz. Yani hepsi gidip bir daha gelmese hayatımda bişey değişmez.
Hicbiri pek umrumda degil. Whatsappi bile az kullaniyorum arkadaslarimdan biri yazinca falan. O yüzden ben hic etkilenmedim herkes gibi. Hicbiri icin üzülmem.
Facebook yakın akraba arkadaş yüz yüze konuşmak güzel artık eskisi gibi telefon konuscaz galiba görmeden
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hepsi gitsin ya. İnsanlar soğudum. Çevremin ne kadar asalk olduğunu instagram sayesinde öğrendim. Ergen gibi dakika başı saçma sapan storyler. Makyajı basıp basıp evde ders çalışma hallerini çekmeler. Cidden ağızlarına vurmalık hepsi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Facebook tarihe gömülebilir. Whatsapp işe yarıyor o kalsa iyi olur. Instagram'dan da dünyaya bakıyoruz. Aslında bütün sosyal medya uygulamaları zaman ve neşe kaybı yaratıyor. O yüzden hepsi komple gitse huzura ereriz gibi. Dumanla haberleşelim.
İnşallah hiç biri gelmez. Elime telefon almadım çok şükür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnstagram çok kullanıyorum ama insan psikolojisini çok etkiler hale geldi. Bu kadar kullanırken bile geri gelmemesini dileyebilirim. En azindan bir süre insanlar detoks yapsın.
Hepsi gitsin watsap kalsın yeter bana, çok mutlu olurdum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sağlıklı bir toplum oluşturmak istiyorsak ülkemizde sosyal medya, Coca Cola, Burger King, paketlenmiş yiyecekler ve içecekler, alkol ve sigara yasaklanmalı. 👍🏻