Güncellemeler
+1 yıl
Hayır seçeneğini işaretleyenler keşke nedenlerini de söyleselerdi belki ona göre düzeltmeler geliştirmeler yapabilirdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kripto Borsacım Android APK uygulaması çıktı. Kripto Borsacım internet sitemize girerek android cihazlar için apk uygulama linkimizi bulabilirsiniz.
Kripto Borsacım -- Kripto para haberleri
Kripto Borsacım -- Kripto para haberleri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel ama yukarıdaki şeritte fiyatlar çok hızlı kayıyor
Değerlendirmen için öncelikle teşekkür ederim. O kısmı kendim yapmadım ve başka bir siteden çektiğim için şu anlık ne yazık ki oraya müdahale edemiyorum ancak bilgisayardan girilmesi durumunda üzerine gelince duruyor.
Mobil uygulama yapsan daha verimli olabilir price alert sistemi gibi fud alert vs. Yaparsın süper olur
Açıkçası şu anlık mobil uygulama yapmak için o kadar kod bilgisine sahip değilim. Ancak web sitem mobil uyumlu olarak çalışıyor. Kendimi geliştirinceye kadar şimdilik bilgisayar ve mobil web sürümleri geçerli olacak.
İlgi çekici olcak renkler ve grafik tasarımlar önemli burada , Sitenin linkini banada atarmısın
Burada link paylaşınca kaldırılır diye düşünüyorum ondan google’a “ kripto borsacım “ yazarsanız sitem karşınıza çıkacaktır
Yani güzel ama kripto dan anlamayanlar uzak dursun
Yorumun için teşekkür ediyorum. Evet anlamayanlar kesinlikle uzak durmalı kayıpları çok olabilir
Assetler biraz daha kaliteli olabilir sanki
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Ama tam olarak söylemek istediğiniz nedir anlayamadım 🤦♂️
gayet güzel olmuş analiz yapıyorum bnde
Güzel
Teşekkür ederim beğenmene sevindim 😊
Güzel
Teşekkür ediyorum yorumun için beğenmene sevindim.
maalesef öyle
?