• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Sosyal medya olmasa sevgili bulabilir misiniz?

8matador1180
8matador1180 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
87
Yapay Zekaya Sor
Merhabalar. Direkt biriyle gidip konuşup bir ilişki başlatabilir misiniz yoksa teknolojinin o kolaylığına, DM kutularına ihtiyacınız mı var? :)
Sosyal Medya Soruları İlişki Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • bildiginbekar
    bildiginbekar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 86%
    +1 yıl

Ben sosyal medyadan da bulamıyorum ki ona ne demeli 🤣🤣🤣neyse işin şakası bir yana sosyal medya flört falan zaten sıkıntılı kim olduğunu ne olduğunu bilemezsin mesela en basit şekli ben senle konuşur şakalaşır gülerim gözlerinin içine bakarak der oysa ki normal hayatında insanların içinde gayet somurtkan, suratsız birisidir yani çevresinden de anlaşılır öyle bir insan olduğu... o yüzden mesela benim zamanımda flört ve sevgililik olayları ta ortaokul lise zamanlarında başladı ve o zaman kimin ne olduğunu biliyorduk başka sınıftaki birisine bilinçsiz olarak mesela bakıyorduk sınıf ortamında veya diğer sınıftaki kişilere karşı şen şakrak olan birisine teklif ediyorduk ancak şu an özellikle de bu uygulamada kimseye güvenemiyorsun.. benim konuştuğum bir kaç tane adam gibi dürüst kızlar oldu, tamam iyi güzel dürüst ama kimi aseksuel kimi dengesiz yani bu ortam her zaman sıkıntılı ha ben iyi miyim ben bile iti değilim yani mesela benim bile benin her şeyimi kabullenecek birisi lazım mesela ben bisexim ha bosanmadan önce evliyken herhangi bir şey yaptım mı hayır yapmadım asla ve evliyken de yenecek bir bok asla değil ama benim içimde o varmış demek ki sadece bunu bilecek ve beni böyle kabullenecek

2
    1 Yorumla
    • bildiginbekar
      bildiginbekar
      +1 yıl

Neyse yani uzatmaya gerek yok emin değilim şu ortamda yani okul dershane vs. olsa tamam da 😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• qudubed
    qudubed Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 61%
    +1 yıl

Sosyal medyada bulamıyoruz ki. Hep arkadaş önerisi ile buluyoruz. ya da sosyal ortamımızda tanıdığımız bildiğimiz. Sosyal medyada ki kızların dini imanı para olmuş.
    Para için mesaj atanların sınırı yok. Instagram da lüks araba ile paylaşım yapayım ya da gittiğim otelde hemen yazıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı.

Yeni bir ilişkiye başlamak için sosyal medya şart değil. Sosyal bireyler rahatlıkla karşı cins ile sohbet kurabilir ve tanışabilir.
    Sosyallikten kastım sabah akşam kafe kafe gezmek değil. Çeşitli etkinliklere katılmaktır. Etkinliklerde birçok kişiyle arkadaşlık kuruyorsun.

0
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl

Çok güzel soru. Maalesef sosyal medya birden fazla kişiye ulaşılma kolaylığı sağladığı için erkekler birden fazla 'sevgili' arıyor ve buluyor. Oysa erkek için dışarıda bi yerde tanışmak da zor olmamalı. Toplumumuzda erkeğin ilk adımı atmasından doğal bir şey yok. Ama sosyal medya kolaylığını görüp doymazlık hastalığına tutuluyorlar. Elde ettiklerinin de kıymetini bilmiyorlar ellerinde tutmuyorlar ve kaybetme korkuları olmuyor nasılsa alternatif onca çevrimiçi olacak kadın var. Sapık ve ya serseri kadınlar da mevcut ama erkek oranına göre az. Ve de erkeğin duygusal olarak kadınların hayatını mahvettiği gibi kadınlar erkeğe öyle yapmıyor. Bedava aktiviteler etkinikler çoğalsa beli reelde tanışmaların sayısı çoğalır da insanar sosyal medyadaki yanılgıdan kurtulur daha hızlı hayatlarını kurarlar zamanları boşa akmaz.

5
    4 Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      +1 yıl

Şu özellikle erkekler kelimesini kullanman ne kadar boş bir insan olduğunun göstergesi. Sanki kadınlar sosyal medyada birden fazla kişiyle konuşup görüşmüyor.

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@34Constantine farkı var işte diyorum. o tür konuşan kadınların sayısı az bi de erkeğe duygsal zararı dokunmuyor fazla. Gözlerinizi iyi açın açık saçık kadın profillerine bakın yorumları okuyun. Maalesef erkek sözünü demeye mecburum. Adi Yıldırımın tabiriyle desek bütün şehiri nufuslarına geçiriyorlar takip ede ede.

Yorumla
    • 34Constantine
      34Constantine
      +1 yıl

Senin bu söylediğin tamamen hayal ürünü. Piyasada 1 miyon fake hesap varsa bunun en az 750 bini kadınların. Kadınlar yapmıyor diyorsun. her yüz kadından en az 70-80 tanesi fake hesap açmış durumda. Erkekler takip ediyorlar göze batıyor çünkü erkekler kendi hesaplarından yiyor ne halt yiyorsa. Kadınlar temiz görünüyor çünkü hepsinin orjinal hesapları tertemiz.

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@34Constantine tabi ya herifler 5-6 hesap birden açıyor sahte hesabı da var. bizzat tanımasa görmsem demem hayal gören sizsiniz. yorumum altına yoruma davet etmedim kendi fikriniz varsa soru altında belirtin lütfen. Soru sahibi ben değilim. İyi günler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

72

Cevap

• KongFuZi
    KongFuZi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Merhaba,
    Eğer varsa geleceği kalbimin, elmamın, ruhumun ve bedenimin yarısının, buyursun istediği kadar bekletsin. İster bir Merhaba desin, ister ise sitem etsin.
    Eğer varacağı varsa hayat yolumun sona, buyursun varsın. Kelamlar bendi aşınca kişi benliği içinde boğulur.
    O yüzden olacağı varsa olsun da nereden olduğu fark etmez. :)

https://www.youtube.com/embed/lyClGwgTDF0

Dinleyecek ve bundan zevk alacak, benimle aynı hissedecek kişilere benden armağan...
    Işıkla kal.

1
    0 Yorumla
  • _Asyacik_
    _Asyacik_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Tren istasyonunda bir delikanlı yanıma gelmişti. Merdivenlerden iniyordum.

"Konuşalım mı" dedi.
    Anlamadım. "Buyrun" dedim.

"Yok hayır, konusalım mı görüşelim mi" deyince jeton düştü.

Özür dileyince, genç öfkelendi. "Neden özür diliyorsun ki, güzel bir kızsın görüşmek istediğimi söyledim" dedi.

Tekrar nezaket çerçevesinde rededince gitti.
    Ama çok korkmuştum. Ben gelemem öyle şeylere. Fazla narinim.

5
    8 Yorumla
    • Dördüncümurat
      Dördüncümurat
      +1 yıl

O senmisin

Yorumla
    • _Asyacik_
      _Asyacik_
      +1 yıl

@Dördüncümurat evet bendim, beyfendi. Bir daha rahatsız etme lütfen.

Yorumla
    • Dördüncümurat
      Dördüncümurat
      +1 yıl

Tamam bi daha rahatsız etmem 🙏

Yorumla
    • _Asyacik_
      _Asyacik_
      +1 yıl

@Dördüncümurat sonra treni kaçırırım falan, merdivenlerden düşerim korkudan.:)

Yorumla
    • Dördüncümurat
      Dördüncümurat
      +1 yıl

Ben o kadar korkutucu değilim 😉gerçi toplu taşıma kullanmıyorum zaten 😁 seni gördüm o yüzden geldim metroya 😮

Yorumla
    • _Asyacik_
      _Asyacik_
      +1 yıl

@Dördüncümurat eksik olma, beyfendi.

Yorumla
    • Dördüncümurat
      Dördüncümurat
      +1 yıl

Korkutmak istememiştim tekrar karşılaşmak üzere 🙏

Yorumla
    • _Asyacik_
      _Asyacik_
      +1 yıl

@Dördüncümurat tesekkür ederim.

Yorumla
  • TheLostBoy
    TheLostBoy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Aslında tercih ettigim yöntem budur. cunku cok daha kokaydit ve reddedilme ihtimali daha azdir. sosyal medyada her kiz normalde olduğundan çok daha egoist çok daha havalı ve olduğundan daha güzel görünüyorlar photoshop ve efektler sayesinde. Gerçek hayatta daha doğal ve daha normaller ve erkekler bu durumda daha avantajlı konuma düşüyor. Ayrıca sosyal medya üzerinde bir kıza 150 Arizona kertenkelesi düştüğü için çok daha zor. Seçilen değil de seçen olmak istiyorsanız siz de sosyal medyada değil dışarıda arayın

1
    0 Yorumla
  • araknafobia
    araknafobia Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 72%
    +1 yıl

Evet tabiki. Size gerçek hayatta yaşadığım erkeklerin bana saatte 200 km yürüsülerini anlatsam aklınız durur. Bana aslında sosyal medyadan hiç kimse yürümüyor çünki sosyal medya hesaplarım çok az. Toplu taşıtlarda yolda izde yaşadıklarımı anlatsam aklınız durur. En garibide çok güzel kadın değilim.

4
    5 Yorumla
    • Kaan6565zz
      Kaan6565zz
      +1 yıl

Güzel olduğun için bunu yapıyorlar. Sen kendini güzel bulmuyorsun sadece

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Hayır. Kendimi çirkin bulmuyorum. Bu kadar bana ilgi gelmesinin kaynağını anlamıyorum. Hani açık saçık giyenen birisi olsam anlarım. Değilim. Anlamıyorum sadece.
      Hayırlısı

Yorumla
    • Kaan6565zz
      Kaan6565zz
      +1 yıl

Güzellik görecelidir birimiz armut birimiz şeftali daha çok seviyoruz demek ki sen şeftalisin çoğunluk seni seviyor

Yorumla
    • araknafobia
      araknafobia
      +1 yıl

Meyveye nasıl geçiş yaptık bilmiyorum ama kendimi bir meyve olarak görmüş olsaydım o şeftali değilde hindistan cevizi olarak görürüdüm. Tüm meyvelere benden selam.
      Hayırlı günler

Yorumla
    • Kaan6565zz
      Kaan6565zz
      +1 yıl

Bir örnek verdim sadece meyve üzerinden kendi fikrimce hayırlı günler

Yorumla
  • scorplion
    scorplion Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Bulursunuz tabiki saçmalamayın 😅 ne dm si.. ben bakmıyorum bile dm ye falan işim olmaz.. eskiye dönelim lütfen.. her konuda fikri olan baya adam var bu mecrada gördüğüm kadarıyla.. reel dünyada bir insanla konuşma başlatmak zor olmasa gerek. Biraz cesur olun

3
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.

Sosyal medyadan sevgili yapmadım hiç. Konuşmayı seven insanım, hiç çekinmem utanmam yoktur. Tüm ilişkilerimi de reelde buldum.

Misal bir sevgilimle şişe çevirmecede, biriyle de girişimci bir anımda tanıştık. Diğerlerinde de hep ilk ben konuşmuşumdur. Hepsiyle de sosyal ortamlarda, yaptığım şeyler vesilesiyle tanışıp çıkmaya başladım.

Özet: Sosyal medya temelli bir ilişki yaşayamam ben.

2
    2 Yorumla
    • gizlikullanıcı2021
      gizlikullanıcı2021
      +1 yıl

Benimle sevgili olurmusn

Yorumla
    • sassayalle
      sassayalle
      +1 yıl

Karı sosyal medyadan uzak dururum diyo buda sevgili olur musun yazmış ya

Yorumla
  • HayatDolu185
    HayatDolu185 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sosyal medyadan bulunan sevgili genelde boş çıkıyor. Belli bir süre sevgili kalıp sonra ayrılmak hoş değil ben bunu sevmiyorum açıkçası. Gerçek hayatta bulmak en mantıklısı onu anlattıklarıyla değilde gördüğün gibi tanımak en iyisi ve tabiki bulabilirsin normal hayatında sevgili.

1
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.

Nasip, kısmet, kader buluşturursa buluşulur uzayda bile diyorum, yazan yazmışsa ancak, başka türlü "partner kasmak"boşa zahmet...🦄🍀❤️

4
    0 Yorumla
  • Vavelya_KıZ
    Vavelya_KıZ Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl

sosyal medyayı her ne kadar mektup arkadaşlığından farklı görmesem de... sosyal medyadan sevgili olanların oranının düşük olduğuna inanıyorum. %30 gibi... sürdürülebilir olanların oranıda yüzde 40 yüzde 50 gibi. olduğunu düşünüyorum

3
    0 Yorumla
  • terazininbiri
    terazininbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Real ve sanal da benim kendi tutumum. Her ikisinde de aynı ben var, ikisinde de ayınıyım. İsteyip istemekle alakalı sadece her iki yaşantıda da. Amaç değil yani sanal.

2
    0 Yorumla
  • らƐƔƓɪ
    らƐƔƓɪ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Sosyal medyadan bulunan sevgilileride aşklarıda görüyoruz keşke tanımasaydım dedirtecek cinsten.. birşeye çok kolay ulaşılıyorsa o şeyden kaçacaksın..

4
    0 Yorumla
  • üzgünmutlukızgın
    üzgünmutlukızgın Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    +1 yıl

Sevgili için sosyal medyaya ihtiyacım yok ki. Sevgili her yerde her an bulunabilir. Ben sadece en güzel kişiyi bekliyorum. Sevdiğim insanlar oldu ama bitti diye yerine bir başkasını dolduracak değilim anında. Ben zamana bırakırım böyle şeyleri. En kötüsü ya da en iyisi için zaman.

2
    0 Yorumla
  • Tutkumur
    Tutkumur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Keşke sosyal medya olmasaydı insanlar eşya seçer gibi bakıyor birbirine kendini insan biblo gibi hissediyor ne hissettigin neyi sevdiğin nasıl biri olduğun hepsi şeklinden sonra geliyor. Senin içinde büyük fırtınalar koparken herkesin aklı fikri gözünde fiziginde şeklinde. Yani kimse kimseyi gerçekten sevmiyor.. Hep başka şeylerin peşinde herkes sosyal medyanın payida çok büyük

2
    0 Yorumla
  • Bahçekızı
    Bahçekızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bulamıyorsun mesela ben sosyal medyada tanımadığım kişilerden gelen takip isteklerini kabul etmiyorum ve başka bir uygulama kullanmıyorum. Yıllardır yalnızım. Ne kadar sosyal bir insan olursan ol yüz yüze tanışabileceğin kişi sayısı sınırlı oluyor. Bu kişiler sosyal medyada kullanmıyorsa onlarla bile tanışamazsın. Ama sosyal medyada hiç güvenilir ve samimi bir ortam değil. İnsanlar rahatlıkla yalan söyleyebilir ve yakalama ihtimalin çok düşük.

2
    0 Yorumla
  • yanlz
    yanlz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

sevğili ğenelde ya okuldan ya türizim ğibi kızların ve erkeklerin beraber çalıştığı yerlerden fabrika v. s daha kolay bulunur ama boşta evde oturan bi insan okulsuz işsiz güçsüz bi kişinin helleki erkekse niye erkekse kızların şansı çok daha yüksek çünkü helleki ğüzelse ellini salasa ellisi oturduğu yerden hemde ama dedim ğibi erkekse internetsiz sevğili bulması çok zordur bence

1
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Böyle mi asla www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link

1
    0 Yorumla
  • so-espresso
    so-espresso Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bana Real daha kolay geliyor. Yazışmadaki iletişim seviyesi bir yere kadar. Yüz yüze oturup, karşılıklı muhabbet ederken çok daha ikna edici olabiliyorum. 😏

1
    0 Yorumla
  • Xpery_
    Xpery_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Bir ilişki başlatıyorsun sonuçta bu ciddi bir olay, bunu sosyal medyadan yapmak bana göre gönül eğlendirmektir. Gerçekte adını sanını bilmediğin birine karşı bir şey hissediyor olman saçma... Sosyal medya ancak aşıksan stalklamak için veya zaten reelden bir ilişkin varsa daha fazla görüşmek için kullanılır.

2
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.

Evet çok rahat şekilde bulabilirim. Yengelerime tek laf söylesem yeter. 😂 Onun dışında bir yere gidince de illa ki yeni insanlarla tanışıyorum. O düşünce olmayınca es geçiyorsun o kadar.

1
    0 Yorumla
  • ZiVRi
    ZiVRi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 92%
    +1 yıl

Zaten aşırı sosyal bir adamım, hergün yeni insanlar yeni maceralar sevgili yapmak için sosyal medya kullanmıyorum ama değişik insanlar tanımak ve yakınlaşmak güzel 👍

1
    0 Yorumla
  • parlayantekyıldız
    parlayantekyıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 89%
    +1 yıl

Bulunur tabi ki insan başka birini görüp hoşlanabiliyor illa sosyal medya değil

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben sosyal medyadan hayatta sevgili yapmam. Çünkü mesela kendi üzerimden örnek veriyim ben sanalda konuşkan her lafa bi cevabı olan biriyken gerçek hayatta tam tersiyim sessiz sakin fazla konuşmayan biriyim. Hatta arkadaş grubunda sessizce otururum hatta bana derler sen niye konuşmuyorsun diye. Düşünsenize karşınıza böyle benim gibi birinin denk geldiğini.

0
    0 Yorumla
  • Kara_gözlü
    Kara_gözlü Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 41%
    +1 yıl

Bulunur neden bulunmasın, kimse o kadar yetersiz değildir herhalde

3
    0 Yorumla
  • LovecezaM
    LovecezaM Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Aramıyorum, bulmak için sosyal medya etken değil benim için..

3
    0 Yorumla
  • Yıldırım41
    Yıldırım41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Mektup yazmak ta olabilir ya :) Ben beğendiğim çok kıza mektup yazmıştım, yüz yüze konuştuğum da oldu

1
    0 Yorumla
  • SomurtkanŞirin-2
    SomurtkanŞirin-2 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Benim için sosyal medya olsa da birdir olmada da da birdir çünkü ben sosyal medyadan ve sevgiliden dehşetle nefffreeeeett ediyorummm!

1
    0 Yorumla
  • YourCall
    YourCall Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Sosyal medyayı onun için kullanmıyorum ki bulayım. Gerçek hayatta ortak arkadaş vasıtasıyla tanışıp görüşürüm.

1
    0 Yorumla
  • FunnySunny
    FunnySunny Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Sosyal çevreden oluyor illaki ya. Birinin ilgisini çekiyorsun yani. Bulurdum her türlü.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sosyal medyada bile bulamiyorum 😂 güzeliz hem distan hem içten yani dışarda çekinirsinde sosyal medyada niye yazmıyorlar anlamıyorum
    Sevgilim yok 2 senedir

2
    3 Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      +1 yıl

ifşalanma riski var. kızların cevap vermez sallamaz. ki çoğu zaten kapatıyor mesajını o sunu busunu. tanıdık cıkar sen bizim kıza sulanmısın derler vs

Yorumla
    • kucaklanabilir
      kucaklanabilir
      +1 yıl

Antep’te olsan yazarlardı

Yorumla
    • Jöh06
      Jöh06
      +1 yıl

Hayırlısı diyelim

Yorumla
  • Sessizsedasızgitmek
    Sessizsedasızgitmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Olduğu halde bulamayan var kardeş. Yinede sen bilirsin tabi 😂

2
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.

Bulunur tabi anne babanız sosyal medyada mı tanıştı sanki

2
    0 Yorumla
  • crazywhat
    crazywhat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 85%
    +1 yıl

Yok ya sanal boş sevgili konusunda fotoğraflarda farklı sonra reelde kelek çıkıyor en iyisi reel

2
    0 Yorumla
  • Sunrise_sunset_
    Sunrise_sunset_ Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Sosyal medyami vardı eskiden oda yoktu insanlar daha mutluydu bence🤗

2
    0 Yorumla
  • Sirius_7
    Sirius_7 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

sosyal medya hesabı kullanmıyorum bir bu site var ki kimseyle takipleşmiyorum sosyal medya tanışmalarını sağlıklı bulmuyorum. Sevgililerim de şimdiye kadar sosyal medya dışında oldu.

5
    7 Yorumla
    • aSereff
      aSereff
      +1 yıl

Bu güzellikte sosyal medyaya gerek yok zaten. Sıra olur millet kapında

Yorumla
    • Sirius_7
      Sirius_7
      +1 yıl

@aSereff teşekkür ederim güzel bakışınız için

Yorumla
    • aSereff
      aSereff
      +1 yıl

Gerçekler :)

Yorumla
    • Dobra_Neandartel
      Dobra_Neandartel
      +1 yıl

Abazanliktan gözlerin görmüyor. Güzel değil kız. Ortalama işte 😂

Yorumla
    • Sirius_7
      Sirius_7
      +1 yıl

@Dobra_Neandartel senin bakışın içinde teşekkürler

Yorumla
    • aSereff
      aSereff
      +1 yıl

Sen bakma o mala. Seni sinir ederek konuşturmaya çalışıyor aklınca orta okulda falan yapmıştık en son. :)

Yorumla
    • Dobra_Neandartel
      Dobra_Neandartel
      +1 yıl

He öyle ne halinkz varsa görün abazan erkekler jsjsjs

Yorumla
  • Sevlsrc
    Sevlsrc Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl

Hemde çok çok rahat bulurum
    eskiden sosyal medya mı vardı

1
    0 Yorumla
  • GölgeninGüncesi
    GölgeninGüncesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 89%
    +1 yıl

Sosyal medyada sevgili bulmam zor. Gerçek hayat çok daha kolay ve sorunsuz.

1
    0 Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Ben 12 yaşımda çocukluk askı yasadım ve o zaman sosyal medya yoktu. Yani alakasııız kader kısmett

1
    0 Yorumla
  • djslam21
    djslam21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Nen spor salonunda tanışmıştım eskiden. yani sosyal medya olmazsa da olur

1
    0 Yorumla
  • sılaa343
    sılaa343 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

sosyal medya tehlikeli bence ilişki için ama bulanları Allah mesut etsinn

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Bu konulardan okadar uzağım ki bekarlığımda her şey manuel ve internetsizdi bilmiyorun

1
    0 Yorumla
  • İzmirdenEmre
    İzmirdenEmre Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Valla bir yıldır sosyal medya kullanmıyorum, bir yıldır da sevgilim yok 😄 demekki etkiliyormuş 😅

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Sosyal medya dediğin şey insanlık tarihinden milyon belkide milyar yıl sonra ortaya çıkan bir şey. Bugüne kadar insanlar sosyal medyayla mı tanışıp evlendi.

1
    0 Yorumla
  • bayangreen
    bayangreen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 93%
    +1 yıl

Önceden sosyal medya olmadan insanlar sevgili bulamıyor muydu? Elbette bulunur.

1
    0 Yorumla
  • weturka721
    weturka721 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 88%
    +1 yıl

Sosyal medyada kimse dürüstlüğe önem vermediği için bulamıyorum

1
    0 Yorumla
  • Lalefizan
    Lalefizan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgiliye ihtiyaç yok, ömür boyu birlikte mutlu olabileceğim hanima ihtiyaç var.

1
    0 Yorumla
  • Tiryaki1984
    Tiryaki1984 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

eskiden sosyal medyamı vardı, defterden bir sayfa keser bütün duygularımızı yazar verirdik. oda okurmu yırtıp yüzümüzemi atar onuda bilemezdik :)

1
    0 Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

sosyal medyadan kimseyle ilişkiye başlamam. Yüz yüze tanışmadan ASLA...

1
    0 Yorumla
  • Soulforged
    Soulforged Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 95%
    +1 yıl

Yıllarca nasıl bulduk gençliğimizde? Elbette bulabilirim...

1
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Sanaldan hiç sevgili olmadım ki hep flörttt yane bulunurrr

1
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ
    ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Ben aramıyorum sevgili olmak bana göre değil flört tatlı

1
    0 Yorumla
  • BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Gider bulurum sorun olmaz, şu anda da öyle tanıştıklarım oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Cyyclax
    Cyyclax Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

e yani sosyal medyadan en fazla takılmalık tek gecelik olur zaten

1
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 712 cevap paylaştı.

Sosyal medyadan yürümem kimseye. Beğendiğim biri varsa gider konuşurum.

1
    0 Yorumla
  • _eeMRee_
    _eeMRee_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Ne sosyal medya nede başka bir yerde olmasını hiç aklımdan geçirmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • lente
    lente Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Bulurum, sevdiğim adamla ortak arkadaşım sayesinde tanışmıştım...😔

1
    3 Yorumla
    • Kaan6565zz
      Kaan6565zz
      +1 yıl

Ya her şey okeyde o sondaki emoji gördüm güldüm ıstemsizce cümle ile emininin bir alakasi yok birbirine

Yorumla
    • lente
      lente
      +1 yıl

Ayrildik… o emoji onu temsil ediyo

Yorumla
    • Kaan6565zz
      Kaan6565zz
      +1 yıl

Haaa anladim. Aga beee

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şimdi şöyle düşünmek lazım eğer sosyal medyada beni görüp iltifat etmeye baslıyorsa her kadına aynısını yapıyordur yani guvenilmez

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sosyal medyadan kimseyle tanışmam çünkü evli veya sevgilisi olan rezil erkekler ve büyük erkekler genç bekar kızları kandırıyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sosyal medya olsa da yok bizim olmasa da. Sosyal medyadan bulduğuna nasıl güveneceksin o da var

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben her iki şekilde de bulamıyorum onlar beni bulsun🤣🥴

3
    1 Yorumla
    • Kuşcu34
      Kuşcu34
      +1 yıl

Bende bulamıyorum bir kez olsun deneyelimmi 🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bulmak isteyen bırak interneti yerin altında olsa bile bulur. Bulamayana da her aracı ver internet tinder vs. bulamaz çünkü istemez.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medya olmasa sevgili bulabilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sosyal medya olmasa sevgili bulabilir misiniz? 84 cevap verildi
Sosyal medya olmasa sevgili bulabilir misiniz? 190 cevap verildi
Sosyal medya olmasa sevgili bulabilir misin ? 110 cevap verildi
Bu devirde sosyal medya kullanmayan sevgili bulmak zor mu? 14 cevap verildi
Sosyal medya kullanmayanlar sevgiliyi nerden bulsun? 7 cevap verildi
Sosyal medyası olmayan sevgiliden olur mu? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨