Ben sosyal medyadan da bulamıyorum ki ona ne demeli 🤣🤣🤣neyse işin şakası bir yana sosyal medya flört falan zaten sıkıntılı kim olduğunu ne olduğunu bilemezsin mesela en basit şekli ben senle konuşur şakalaşır gülerim gözlerinin içine bakarak der oysa ki normal hayatında insanların içinde gayet somurtkan, suratsız birisidir yani çevresinden de anlaşılır öyle bir insan olduğu... o yüzden mesela benim zamanımda flört ve sevgililik olayları ta ortaokul lise zamanlarında başladı ve o zaman kimin ne olduğunu biliyorduk başka sınıftaki birisine bilinçsiz olarak mesela bakıyorduk sınıf ortamında veya diğer sınıftaki kişilere karşı şen şakrak olan birisine teklif ediyorduk ancak şu an özellikle de bu uygulamada kimseye güvenemiyorsun.. benim konuştuğum bir kaç tane adam gibi dürüst kızlar oldu, tamam iyi güzel dürüst ama kimi aseksuel kimi dengesiz yani bu ortam her zaman sıkıntılı ha ben iyi miyim ben bile iti değilim yani mesela benim bile benin her şeyimi kabullenecek birisi lazım mesela ben bisexim ha bosanmadan önce evliyken herhangi bir şey yaptım mı hayır yapmadım asla ve evliyken de yenecek bir bok asla değil ama benim içimde o varmış demek ki sadece bunu bilecek ve beni böyle kabullenecek
Sosyal medyada bulamıyoruz ki. Hep arkadaş önerisi ile buluyoruz. ya da sosyal ortamımızda tanıdığımız bildiğimiz. Sosyal medyada ki kızların dini imanı para olmuş. Para için mesaj atanların sınırı yok. Instagram da lüks araba ile paylaşım yapayım ya da gittiğim otelde hemen yazıyorlar.
İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı.
Yeni bir ilişkiye başlamak için sosyal medya şart değil. Sosyal bireyler rahatlıkla karşı cins ile sohbet kurabilir ve tanışabilir. Sosyallikten kastım sabah akşam kafe kafe gezmek değil. Çeşitli etkinliklere katılmaktır. Etkinliklerde birçok kişiyle arkadaşlık kuruyorsun.
Çok güzel soru. Maalesef sosyal medya birden fazla kişiye ulaşılma kolaylığı sağladığı için erkekler birden fazla 'sevgili' arıyor ve buluyor. Oysa erkek için dışarıda bi yerde tanışmak da zor olmamalı. Toplumumuzda erkeğin ilk adımı atmasından doğal bir şey yok. Ama sosyal medya kolaylığını görüp doymazlık hastalığına tutuluyorlar. Elde ettiklerinin de kıymetini bilmiyorlar ellerinde tutmuyorlar ve kaybetme korkuları olmuyor nasılsa alternatif onca çevrimiçi olacak kadın var. Sapık ve ya serseri kadınlar da mevcut ama erkek oranına göre az. Ve de erkeğin duygusal olarak kadınların hayatını mahvettiği gibi kadınlar erkeğe öyle yapmıyor. Bedava aktiviteler etkinikler çoğalsa beli reelde tanışmaların sayısı çoğalır da insanar sosyal medyadaki yanılgıdan kurtulur daha hızlı hayatlarını kurarlar zamanları boşa akmaz.
Şu özellikle erkekler kelimesini kullanman ne kadar boş bir insan olduğunun göstergesi. Sanki kadınlar sosyal medyada birden fazla kişiyle konuşup görüşmüyor.
@34Constantine farkı var işte diyorum. o tür konuşan kadınların sayısı az bi de erkeğe duygsal zararı dokunmuyor fazla. Gözlerinizi iyi açın açık saçık kadın profillerine bakın yorumları okuyun. Maalesef erkek sözünü demeye mecburum. Adi Yıldırımın tabiriyle desek bütün şehiri nufuslarına geçiriyorlar takip ede ede.
Senin bu söylediğin tamamen hayal ürünü. Piyasada 1 miyon fake hesap varsa bunun en az 750 bini kadınların. Kadınlar yapmıyor diyorsun. her yüz kadından en az 70-80 tanesi fake hesap açmış durumda. Erkekler takip ediyorlar göze batıyor çünkü erkekler kendi hesaplarından yiyor ne halt yiyorsa. Kadınlar temiz görünüyor çünkü hepsinin orjinal hesapları tertemiz.
@34Constantine tabi ya herifler 5-6 hesap birden açıyor sahte hesabı da var. bizzat tanımasa görmsem demem hayal gören sizsiniz. yorumum altına yoruma davet etmedim kendi fikriniz varsa soru altında belirtin lütfen. Soru sahibi ben değilim. İyi günler.
Merhaba, Eğer varsa geleceği kalbimin, elmamın, ruhumun ve bedenimin yarısının, buyursun istediği kadar bekletsin. İster bir Merhaba desin, ister ise sitem etsin. Eğer varacağı varsa hayat yolumun sona, buyursun varsın. Kelamlar bendi aşınca kişi benliği içinde boğulur. O yüzden olacağı varsa olsun da nereden olduğu fark etmez. :)
Aslında tercih ettigim yöntem budur. cunku cok daha kokaydit ve reddedilme ihtimali daha azdir. sosyal medyada her kiz normalde olduğundan çok daha egoist çok daha havalı ve olduğundan daha güzel görünüyorlar photoshop ve efektler sayesinde. Gerçek hayatta daha doğal ve daha normaller ve erkekler bu durumda daha avantajlı konuma düşüyor. Ayrıca sosyal medya üzerinde bir kıza 150 Arizona kertenkelesi düştüğü için çok daha zor. Seçilen değil de seçen olmak istiyorsanız siz de sosyal medyada değil dışarıda arayın
Evet tabiki. Size gerçek hayatta yaşadığım erkeklerin bana saatte 200 km yürüsülerini anlatsam aklınız durur. Bana aslında sosyal medyadan hiç kimse yürümüyor çünki sosyal medya hesaplarım çok az. Toplu taşıtlarda yolda izde yaşadıklarımı anlatsam aklınız durur. En garibide çok güzel kadın değilim.
Hayır. Kendimi çirkin bulmuyorum. Bu kadar bana ilgi gelmesinin kaynağını anlamıyorum. Hani açık saçık giyenen birisi olsam anlarım. Değilim. Anlamıyorum sadece. Hayırlısı
Meyveye nasıl geçiş yaptık bilmiyorum ama kendimi bir meyve olarak görmüş olsaydım o şeftali değilde hindistan cevizi olarak görürüdüm. Tüm meyvelere benden selam. Hayırlı günler
Bulursunuz tabiki saçmalamayın 😅 ne dm si.. ben bakmıyorum bile dm ye falan işim olmaz.. eskiye dönelim lütfen.. her konuda fikri olan baya adam var bu mecrada gördüğüm kadarıyla.. reel dünyada bir insanla konuşma başlatmak zor olmasa gerek. Biraz cesur olun
İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
Sosyal medyadan sevgili yapmadım hiç. Konuşmayı seven insanım, hiç çekinmem utanmam yoktur. Tüm ilişkilerimi de reelde buldum.
Misal bir sevgilimle şişe çevirmecede, biriyle de girişimci bir anımda tanıştık. Diğerlerinde de hep ilk ben konuşmuşumdur. Hepsiyle de sosyal ortamlarda, yaptığım şeyler vesilesiyle tanışıp çıkmaya başladım.
Özet: Sosyal medya temelli bir ilişki yaşayamam ben.
Sosyal medyadan bulunan sevgili genelde boş çıkıyor. Belli bir süre sevgili kalıp sonra ayrılmak hoş değil ben bunu sevmiyorum açıkçası. Gerçek hayatta bulmak en mantıklısı onu anlattıklarıyla değilde gördüğün gibi tanımak en iyisi ve tabiki bulabilirsin normal hayatında sevgili.
sosyal medyayı her ne kadar mektup arkadaşlığından farklı görmesem de... sosyal medyadan sevgili olanların oranının düşük olduğuna inanıyorum. %30 gibi... sürdürülebilir olanların oranıda yüzde 40 yüzde 50 gibi. olduğunu düşünüyorum
Real ve sanal da benim kendi tutumum. Her ikisinde de aynı ben var, ikisinde de ayınıyım. İsteyip istemekle alakalı sadece her iki yaşantıda da. Amaç değil yani sanal.
Sevgili için sosyal medyaya ihtiyacım yok ki. Sevgili her yerde her an bulunabilir. Ben sadece en güzel kişiyi bekliyorum. Sevdiğim insanlar oldu ama bitti diye yerine bir başkasını dolduracak değilim anında. Ben zamana bırakırım böyle şeyleri. En kötüsü ya da en iyisi için zaman.
Keşke sosyal medya olmasaydı insanlar eşya seçer gibi bakıyor birbirine kendini insan biblo gibi hissediyor ne hissettigin neyi sevdiğin nasıl biri olduğun hepsi şeklinden sonra geliyor. Senin içinde büyük fırtınalar koparken herkesin aklı fikri gözünde fiziginde şeklinde. Yani kimse kimseyi gerçekten sevmiyor.. Hep başka şeylerin peşinde herkes sosyal medyanın payida çok büyük
Bulamıyorsun mesela ben sosyal medyada tanımadığım kişilerden gelen takip isteklerini kabul etmiyorum ve başka bir uygulama kullanmıyorum. Yıllardır yalnızım. Ne kadar sosyal bir insan olursan ol yüz yüze tanışabileceğin kişi sayısı sınırlı oluyor. Bu kişiler sosyal medyada kullanmıyorsa onlarla bile tanışamazsın. Ama sosyal medyada hiç güvenilir ve samimi bir ortam değil. İnsanlar rahatlıkla yalan söyleyebilir ve yakalama ihtimalin çok düşük.
sevğili ğenelde ya okuldan ya türizim ğibi kızların ve erkeklerin beraber çalıştığı yerlerden fabrika v. s daha kolay bulunur ama boşta evde oturan bi insan okulsuz işsiz güçsüz bi kişinin helleki erkekse niye erkekse kızların şansı çok daha yüksek çünkü helleki ğüzelse ellini salasa ellisi oturduğu yerden hemde ama dedim ğibi erkekse internetsiz sevğili bulması çok zordur bence
Bana Real daha kolay geliyor. Yazışmadaki iletişim seviyesi bir yere kadar. Yüz yüze oturup, karşılıklı muhabbet ederken çok daha ikna edici olabiliyorum. 😏
Bir ilişki başlatıyorsun sonuçta bu ciddi bir olay, bunu sosyal medyadan yapmak bana göre gönül eğlendirmektir. Gerçekte adını sanını bilmediğin birine karşı bir şey hissediyor olman saçma... Sosyal medya ancak aşıksan stalklamak için veya zaten reelden bir ilişkin varsa daha fazla görüşmek için kullanılır.
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Evet çok rahat şekilde bulabilirim. Yengelerime tek laf söylesem yeter. 😂 Onun dışında bir yere gidince de illa ki yeni insanlarla tanışıyorum. O düşünce olmayınca es geçiyorsun o kadar.
Zaten aşırı sosyal bir adamım, hergün yeni insanlar yeni maceralar sevgili yapmak için sosyal medya kullanmıyorum ama değişik insanlar tanımak ve yakınlaşmak güzel 👍
Bulunur tabi ki insan başka birini görüp hoşlanabiliyor illa sosyal medya değil
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben sosyal medyadan hayatta sevgili yapmam. Çünkü mesela kendi üzerimden örnek veriyim ben sanalda konuşkan her lafa bi cevabı olan biriyken gerçek hayatta tam tersiyim sessiz sakin fazla konuşmayan biriyim. Hatta arkadaş grubunda sessizce otururum hatta bana derler sen niye konuşmuyorsun diye. Düşünsenize karşınıza böyle benim gibi birinin denk geldiğini.
Sosyal çevreden oluyor illaki ya. Birinin ilgisini çekiyorsun yani. Bulurdum her türlü.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sosyal medyada bile bulamiyorum 😂 güzeliz hem distan hem içten yani dışarda çekinirsinde sosyal medyada niye yazmıyorlar anlamıyorum Sevgilim yok 2 senedir
sosyal medya hesabı kullanmıyorum bir bu site var ki kimseyle takipleşmiyorum sosyal medya tanışmalarını sağlıklı bulmuyorum. Sevgililerim de şimdiye kadar sosyal medya dışında oldu.
Valla bir yıldır sosyal medya kullanmıyorum, bir yıldır da sevgilim yok 😄 demekki etkiliyormuş 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sosyal medya dediğin şey insanlık tarihinden milyon belkide milyar yıl sonra ortaya çıkan bir şey. Bugüne kadar insanlar sosyal medyayla mı tanışıp evlendi.