Duolingo abonelik iptali sorunsalı ne yapmak lazım? Bu konu da mağdur olan çözüm bulan bulmayan herkesi bekliyorum buraya?

Şimdi ben duolingo plus geçtim. Bu ara da bilmeyenler için duolingo yabancı dil öğrenmek için kullanılan uygulamadir. Benden tavsiye plus falan deneme sürümünü falan asla başlatmayinh neyse konumuza gelelim. 2 hafta ücretsiz deneme. Iptal ettirmek gerçekten zor. Hatta imkansız 😂 ben kendimce önlem olarak ödeme yöntemlerin de Türk Telekom ve banka kartını kaldırdım ve ek olarak Türk telekomu aradım mobil ödeme kapattım. Yani böyle garantiye aldık kendimizi nasıl? Sizce çözüm olur mu uygulama içinde abonelik iptali yaptığım zaman play store da abonelik görünmüyor aboneliğinizi bulamadık falan diyor banka kartımi da kapattım önlem amaçlı ödeme yöntemine banka kartını eklemiștim sadece sizce bu önlemler faydalı olur mu? Genel hepinize soruyorum görüșlerinizi bekliyorum efenim 3 tane önlem alındı 1- banka kartı kapatıldı 2- Türk Telekom mobil ödeme kapatıldı 3 - ödeme yöntemleri kaldırıldi yani Türk Telekom ve banka kartı olarak şu an play store bakiye var o da sen para yüklersen çeker ve kullanmadıgim 1 kart var o ekli o kartı da iptal ettirdiğimi hatırlıyorum. Onun için garantiye aldık kendimizi yani önlemler bole. Metin de okuduğum şey şu idi 1 ay ödeme çekemezse otomatik olarak iptal oluyormuș bakalım gerçekten kara delik gibi
Duolingo abonelik iptali sorunsalı ne yapmak lazım? Bu konu da mağdur olan çözüm bulan bulmayan herkesi bekliyorum buraya?