nPerf araştırmasına göre; 57.182 puan alan Türk Telekom birinci, 51.722 puan alan Turkcell ikinci, 49.021 puan alan Vodadone ise üçüncü oldu. Araştırmada indirme, yükleme, gecikme, tarayıcı performansı ve YouTube'a erişim baz alındı.
Türkiye’nin en iyi operatörü Türk Telekom oldu. Sence en iyi operatör hangisi?
Türk Telekom kullanıyorum ben de ama rastlantı eseri. Bir paket bitmiş, biten paketi bitirmek yerine normal fiyatıyla devam ettirmişler, 15 TL verdiğim paket bir anda olmuş 40 TL. 2 ay sonra ancak öğrendim nedenini, bunlar o* çocuğu kurnazlığıdır. Dolandırıcılıktır, çakallıktır, bu kafayla da asla kusursuz olamazlar. Youtube paketi var sınırsız 30 TL'ye. Onu seviyorum mesela, takdir ettiğim bir paket. Yoksa eğer bir sınırsız Netflix paketi falan olması lazım yine uygun fiyata.
İnternet & Teknoloji konusunda 482 cevap paylaştı.
şimdi ben Türk Telekom kullanmadım ama Turkcell ve Vodefone kullandım arada 2000 küsür puan fark var ama hizmet kalitesi bakımından dağlar kadar fark var şimdi bu mantıktan yola çıkarsak telekom da 5500 puan fark atmışsa demek ki telekomu nasa kurmuş gibi süper olması lazım bana şüpheli geldi bu araştırma
Buzamana kadar çok fazla operatör değişikliği yaptım ve şunu çok rahat söyleyebilirim. Turkcell her nekadar pahalı olsada hizmet kalitesi açısından diğerlerine göre kat kat daha iyi.
Bana ucuz ucuz tarifeler paketler verdikten sonra ve ben bu paketlerden yararlanamıyorsam ne yapayım öyle ucuzluğu
Valla üçünü de kullandım Vodofone de tarifeler daha uygun ama bi çok yerde çekim sıkıntısı var. Turk Telekom da tarife ve çekim yönünden orta bence. En son Turkcelle geçiş yaptım evet biraz pahalı ama en azından internetimi falan filan sıkıntı çekmeden kullanabiliyorum. O yüzden bence Turkcell birinci.
İnternet & Teknoloji konusunda 466 cevap paylaştı.
Ben yıllardır Türk Telekom kullanıyorum. Çekmediğine donduğuna henüz şahit olmadım. Ama Turkcell'den yüksek puan alması şaşırttı. Turkcell'in çok iyi olduğu söylenir hep, ama hiç kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
2 hafta öncesine kadar turkcell kullanıyodum fakat 110 tl bi pakete vermek istemedim doğrusu turk telekom çok daha uygun olduğu için turk telekomu tercih ediyorum. Zaten şehrin ortasında çekmeme gibi durum olmuyo
Pek gerçekçi gelmedi bana. Çevremden ve iş hattından da hareketle en iyisinin Turkcell olduğunu düşünüyorum ama ne kadar iyi olsa da şahsen kullanmıyorum. Malum ensar vakfına desteklerinden dolayı. Mecburen vodafone. İyi değil ama kötünün iyisi işte
Bende vodafoneluyum ama türk telekoma geçeceğim yarın. Bu sayılan performanslar bana göre vodafone da da iyiydi. Bunlardaki büyük sıkıntı adam akıllı her bütçeye uygun düzgün paket olmaması.
Hiçbiri iyi değil, kötünün iyileri, bir telefon çekmiyorsa ne anlamı var ki. Çoğu yerde kapsama alanını büyğtğyoruz diyip duruyorlar, ne zaman bitecek acaba, merak ediyor insan.
En iyi çeken : Turkcell. En ucuz olan : Türk Telekom
Fiyat-Performans : Vodafone.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç biri! Çok net hiç biri. Merkezin 10 km dışına çık hiç biri çekmiyor ama lafa gelince ülkenin %99'unda çekiyoruz diyorlar, ülke dedikleri sadece şehir merkezleri sanırım.
Türk Telekom'un en büyük avantajı bana göre tarife-paket fiyatlarındaki uygunluk. Diğer operatörler baya bir cep yakıyor. Çekim kalitesi de eskiye nazaran çok çok daha iyi. En iyi operatör olmasına şaşmamalı :)