Vodafobe'dan aldığım telefonun google fotograf gecmisinden ihtiyar bir dayının fotoğraflarının çıkması?

Arkadaslar kendim şahsrn elektronik mağazacılık calışanıyım krediye bulasmamak icin vodofone dan telefon aldım telefonun içinden ismail diye bir dayının balıklı gölde sagda solda cekinmis fotografları çıktı simdi telefonu iade etmeye goturucem ya da degisim istiycem ya da artk tuketici mahkemesine goturucem yani basıma durduk yrde gelen olaylara bakar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bende bu sektördenim samsung temsili 6ay vatan bilgisayarda calstm kimseye kacak göçek bir urun satmadık.. ve ben bile bile lades oldum hayatta güvenmezdim bu telekom subelerine asla da almam derdim ama krediye bulasmak istemedigim icin mecbur kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sorun bendeymis vodofonu kotulemis oldum 😊😊🙏🏻🙏🏻bu soruyu kaldıracağım.. kesinlikle vodofoneluk sıkıntı yok cihaz evet 0 cihaz ben baska birine gmailimi kullandırdığım icin adamın resimleri bana gelmis bende yedeklenmis durum bundan ibaret bende kendi gozumle gördüm ve durum kesinlesti vodofone luk bir durum yok 🙏🏻🙏🏻arkadaslar
Vodafobe'dan aldığım telefonun google fotograf gecmisinden ihtiyar bir dayının fotoğraflarının çıkması?