Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bende bu sektördenim samsung temsili 6ay vatan bilgisayarda calstm kimseye kacak göçek bir urun satmadık.. ve ben bile bile lades oldum hayatta güvenmezdim bu telekom subelerine asla da almam derdim ama krediye bulasmak istemedigim icin mecbur kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sorun bendeymis vodofonu kotulemis oldum 😊😊🙏🏻🙏🏻bu soruyu kaldıracağım.. kesinlikle vodofoneluk sıkıntı yok cihaz evet 0 cihaz ben baska birine gmailimi kullandırdığım icin adamın resimleri bana gelmis bende yedeklenmis durum bundan ibaret bende kendi gozumle gördüm ve durum kesinlesti vodofone luk bir durum yok 🙏🏻🙏🏻arkadaslar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
pes yani. cihazda Google geçmişi diye bir şey mi var. ne yazarsan ona bakarsın
dunkolf
Ya tuhaf mısın sen ben baskalarının telefonuna kendi gmail hesabımı yazmıştım onlardan da bana gelmiş resim
anladım. tuhaf olan sensin. yazdığın mail adresinden gelir başka yerden gelmez zaten.
Bu durumda sıfır telefona ya da aldığım yere laf söyleyeceğin insan en fazla mail adresim hacklendi diye düşünülebilir
diyorum ben. ya sen ne diyorsun
Dunkolf diyorsun ama niye dunkolf diyosun ki bi de yasn 38 yasından utan ya
Olaya bak. cok ayıp etmişler. El birliğiyle gidelim mahkemeye olacak iş değil tüh
Vlla simdi forum İstanbul vodofeno bayisine gidiyorum 😑😑
2. el aldıysan normal
Ne 2. Eli ya sıfır aldım
Sıfırsa girdiğin mail adresiyle alakalı satıcı ile değildir he mail girmediysen 2. el cihazı sıfır olarak sattılar diyip dava açabilirsin
Girdigim mailden gelmis kardesim
Tamamen benim hatam
Olur böyle hatalar.
Sıfır telefon muydu?
Evet