Öğrenci olduğun için iç tesisatta vs sorun çıkabilir, alt yapı kötü olabilir. Taahhüt yaparsan iptal edemezsin, ama taahhütsüz bir paketle en azından başlayabilirsin. Turknet kullanan arkadaşın varsa ondan kod alıyorsun, o kod sayesinde ilk ay ücretsiz. Arkadaşına da ücretsiz. 100 lira olması gerekiyor, maksimum hız, kota yok. Dİğerlerinden 15-20 tl fazla olabilir, ama Türkiye'deki tüm ADSL alt yapısının Turk Telekom'a ait olduğunu düşünürsen taahhütsüz bir paket daha cazip gelecektir.
Biride vodafone sec demis normal ailemin yaninda kablo tv var o super de kendi evimde o fiyata kullanamam cok pahali turksatin fiyat ve ozellikleri nelerdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Taahütsüz bağlat, Turknet fena değil. Millenicom da var alternatif
Avantajlimidir fiyat ve ozellikleri nelerdir
Öğrenci olduğun için iç tesisatta vs sorun çıkabilir, alt yapı kötü olabilir. Taahhüt yaparsan iptal edemezsin, ama taahhütsüz bir paketle en azından başlayabilirsin. Turknet kullanan arkadaşın varsa ondan kod alıyorsun, o kod sayesinde ilk ay ücretsiz. Arkadaşına da ücretsiz. 100 lira olması gerekiyor, maksimum hız, kota yok. Dİğerlerinden 15-20 tl fazla olabilir, ama Türkiye'deki tüm ADSL alt yapısının Turk Telekom'a ait olduğunu düşünürsen taahhütsüz bir paket daha cazip gelecektir.
100 lora tuzlu geldi bana. ogrenciyim daha cok ihtiyacim olacak onlarida dusunmeliyim. 50 -80 arasi bi paket varmidir hizida fena olmayan
Hangi firmadan öğrendin onu?
Millenicomdan
Adresini Turknet'e bir yaz, oradan dene. Eğer orada da çıkmazsa geçmiş olsun
Altyapi yoksa napicam peki
Cikmadi nolacak simdi:(
Bitişikte apartman var mı? Kaçıncı kattasın?
2. kattayim yaninda vardi ozelden yazayim sana
Ev interneti için en uygunu turknet
Alabileceğin en güzel İnternet Vodafone fiber 90₺ ama kotasiz sınırsız 100mb
Fiber her yerde olmuyor maalesef
Cok pahali ya vodafoneluyum bende bana ozel paketi varmidir
Fiber mi kullanıyorsun sen?
50 civarı da var 16mb gibi
Bi bakayim ama biri vodafone secme demis kotu bi yani yok mu hic
Ben memnunum arıza olunca hemen görevli de geliyor
Vadafone seçme. Turksat varsa onu al
Biride vodafone sec demis normal ailemin yaninda kablo tv var o super de kendi evimde o fiyata kullanamam cok pahali turksatin fiyat ve ozellikleri nelerdir
Ben vadafone kullanıyorum. Fiber. Ama her telefon ve pc yüksek hız alamıyor modem kaynaklı. Türksat da hız limiti yok 😉
Vodafonea baktim cok pahali uygun fiyatlisi var mı