İnternet & Teknoloji Şu an cevaplamadığınız kaç mesaj var? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Şu an mesaj kutunuzu açtığınızda Whatsapp'ta, KS'de, instada fark etmez, sizden mesaj bekleyen birileri var mı? Yapıyor musunuz bu sporu? :D Şu an cevaplamadığınız kaç mesaj var? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok yok 2 tane varmış. İşim olduğunda sonra yazarım diye bıraktıklarıma asla sonra yazamıyorum ve unutmamın sonucunda kalıyor öyle. 1 0 Yorumla
Ispectraaaa07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Mesaj biriktirmek gibi bir huyum yok. Çalıştığım için mesajlara anında cevap veririm. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Kimsenin mesajini cevapsız birakmam engellerim yazmayacaksam 1 0 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl 1 tane var galiba matadorcum onun dışında mesajsız bırakmayı sevmem 1 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Teker teker cevapladım ya da direkt sildim. şu an hala yazıyorşardır belki bilemicem wçfmeöfmdövmö 1 0 Yorumla
zeytinliçörek Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl 2 tane wp mesajı. Burada mesajları kapattığım için yazmak isteyen de yazamıyor. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Watsapta var bayağı işle ilgili birikmiş bakamadım 2gundur 1 0 Yorumla
Morgiana Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 399 mesaj varmış belirli kişiler dışında bakmıyorum 1 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Sıfır. Okunmamış mesaj bildirim bulundurmam telefonda. 1 0 Yorumla
seversun Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bende huy okumasanda açıyorum rahatsız oluyorum diğer türlü 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. Yoo görünce cevap veriyorum, coollukluk adı altında birilerini bekletmeye ne gerek var 1 0 Yorumla
kittania Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 2 mesaj ikisi de ortaokul arkadaşlarımdan. Arada sırada mesajlara cevap vermeyip telefonu da kenara koyduğum gibi kafa dinliyorum. 😅 2 0 Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 130 mesaj bakasım gelmiyor yatmadan bakarım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bu mesajlar nereden? Buradansa önemli değil.Ancak kendi arkadaşların atıyorsa ve bakmıyorsan bu olmazzz. Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Wp dan bakarım yaa Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 0 o kadar merak edilen bir insanım.😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl iyiymiş :D Yorumla
erkankimdir Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1 terabit büyüklüğündeki mesaj var sadece 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. 0 mesaj🥺 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekleyen 0 mesaj var. 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Hic yok. Öyle bekletmeyi sevmem. 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl KS de olmasa mesaj atanimiz olmayacak 1 0 Yorumla
Angel_24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İşim olmadıktan sonra, hızlı cevap veririm. 1 4 Yorumla gelinherkes +1 yıl Sana burdan fazla mesaj yok dimi 🤣🤣 Yorumla Angel_24 +1 yıl Yok bana fazla özel mesaj gelmiyor burdan, niye sorun ki? 😅 Yorumla gelinherkes +1 yıl Aynen çünkü takip atmadığın için kimse yazamaz sana 🤣🤣 Yorumla Angel_24 +1 yıl Evet aynen öyle. Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bekletmem mesajlari cevap veririm 1 0 Yorumla
mervisshh Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Var bir şeyler 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Allah bereket versin :D Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 710 cevap paylaştı. Hepsini okuyorum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıfır tane. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. 1 falandır. 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. 3.933 tane. 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mesaj yok...🚬🚬 1 0 Yorumla
Estareay Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl 30 tane falan 😂 hayır sohbete değse cevap veririm 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç yok 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bekleyen sıfır 1 0 Yorumla
BtülllMeow Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 35... 1 3 Yorumla Uye643423 +1 yıl e ben neden mesaj atamıyorum sana :) Yorumla BtülllMeow +1 yıl @Oraalci Sen şeref eksikliginin kurbanisin Yorumla Uye643423 +1 yıl deme çok ayıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok yok 2 tane varmış. İşim olduğunda sonra yazarım diye bıraktıklarıma asla sonra yazamıyorum ve unutmamın sonucunda kalıyor öyle.
Mesaj biriktirmek gibi bir huyum yok. Çalıştığım için mesajlara anında cevap veririm.
Kimsenin mesajini cevapsız birakmam engellerim yazmayacaksam
1 tane var galiba matadorcum onun dışında mesajsız bırakmayı sevmem
Teker teker cevapladım ya da direkt sildim. şu an hala yazıyorşardır belki bilemicem wçfmeöfmdövmö
2 tane wp mesajı. Burada mesajları kapattığım için yazmak isteyen de yazamıyor.
Watsapta var bayağı işle ilgili birikmiş bakamadım 2gundur
399 mesaj varmış belirli kişiler dışında bakmıyorum
Sıfır. Okunmamış mesaj bildirim bulundurmam telefonda.
Bende huy okumasanda açıyorum rahatsız oluyorum diğer türlü
Yoo görünce cevap veriyorum, coollukluk adı altında birilerini bekletmeye ne gerek var
2 mesaj ikisi de ortaokul arkadaşlarımdan. Arada sırada mesajlara cevap vermeyip telefonu da kenara koyduğum gibi kafa dinliyorum. 😅
130 mesaj bakasım gelmiyor yatmadan bakarım
Bu mesajlar nereden? Buradansa önemli değil.
Ancak kendi arkadaşların atıyorsa ve bakmıyorsan bu olmazzz.
Wp dan bakarım yaa
0 o kadar merak edilen bir insanım.😂
iyiymiş :D
0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.1 terabit büyüklüğündeki mesaj var sadece
0 mesaj🥺
Cevaplamamazlık yapmam.
Yok
Maalesef eskiden vardı
Bekleyen 0 mesaj var.
Hic yok. Öyle bekletmeyi sevmem.
Instada 10
Başkada yok.
Sıfır. Kontrol etmiyorum çünkü hiçkimse yazmıyor 😅
3 tane var instagramdan
10 tane var sanırım 😅
13 tane var şu an biriktirmem pek
Hiç mesaj yok maalesef
KS de olmasa mesaj atanimiz olmayacak
İşim olmadıktan sonra, hızlı cevap veririm.
Sana burdan fazla mesaj yok dimi 🤣🤣
Yok bana fazla özel mesaj gelmiyor burdan, niye sorun ki? 😅
Aynen çünkü takip atmadığın için kimse yazamaz sana 🤣🤣
Evet aynen öyle.
Bekletmem mesajlari cevap veririm
8bin341
çoğu banka
sayılır mı?
Şimdi baktım 7 tane varmış.
Var bir şeyler 😂
Allah bereket versin :D
Hepsini okuyorum