Astroloji & Burçlar Şu an telefonunda kaç mesaj bildirimi var? nazliatalay Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Burcunuza göre durumlar böyle, sizin mesaj kutunuzda kaç bildirim vaar? 🤣 Şu an telefonunda kaç mesaj bildirimi var? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Nüktedâr Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% Balık +1 yıl Ohoooo say say bitmezTurkcell, EVKUR, Denizli Büyük Şehir Belediyesi vesayre vesayre. Hatta geçen BtcTurk doğum günümü kutladı, bir günlük %100 komisyon indirimi kuponu gönderdi. Sağolsun.. 0 0 Yorumla
defneyaprakları Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Şahıs mesajı bildirimi yok. Hava durumu bildirimi geliyor 😅 ve her gün. Sağ olsun yalnız bırakılmıyorum. 0 0 Yorumla
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% Boğa +1 yıl Bildirimlermi temiz severim😍 Yani ilgilenmesem bile illaki bakarım orda rakam sevmemm💃💃😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl instagramdan mı bahsediyoruz 😀 yay doğru burasıda dahil instagram da dahil ama bir çoğu okunmamış 0 0 Yorumla
Thecollector200906 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Instagram Diyorsan Instagram bildirimlerim Kapalı Hesaba girince bakıyorum 😊 0 0 Yorumla
Ariaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 96% Oğlak +1 yıl Yanlış. İnstagram'dan 18, Snap 99+, Wp 297 (yine dedikodu yapmış bizimkiler rtyuhngvfc) 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Başak burcuyum. Bu aralar sadece bir kişiyle konuşuyorum. 0 0 Yorumla
Okeyeucuncu34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 79% Boğa +1 yıl Sms 296İnstagram 0Whatsapp 1Mail 7440Ben ne yapmışım böyle be 😂 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Yay +1 yıl Yükselenim aslan, burcum yay. Şu an cevaplanmamış bi bildirim yok 0 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% Kova +1 yıl Mesajlarım kapalı gereksizlerle uğraşacak zamanım yok 0 0 Yorumla
Kahvekraliçesiiii Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% Terazi +1 yıl Az önce terazi olmadığımı öğrendim fkjfkdjd 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Boğa doğru ama sosyal medyadan değil. 0 0 Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% Koç +1 yıl Koç burcuyum 5 10 tane var yarısından çoğu boş 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Hiç yok😃 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı. 23 … 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. 0 çok şükür. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ohoooo say say bitmez
Turkcell, EVKUR, Denizli Büyük Şehir Belediyesi vesayre vesayre. Hatta geçen BtcTurk doğum günümü kutladı, bir günlük %100 komisyon indirimi kuponu gönderdi. Sağolsun..
Şahıs mesajı bildirimi yok. Hava durumu bildirimi geliyor 😅 ve her gün. Sağ olsun yalnız bırakılmıyorum.
Bildirimlermi temiz severim😍
Yani ilgilenmesem bile illaki bakarım orda rakam sevmemm💃💃😂
instagramdan mı bahsediyoruz 😀 yay doğru burasıda dahil instagram da dahil ama bir çoğu okunmamış
Instagram Diyorsan Instagram bildirimlerim Kapalı Hesaba girince bakıyorum 😊
Yanlış. İnstagram'dan 18, Snap 99+, Wp 297 (yine dedikodu yapmış bizimkiler rtyuhngvfc)
Başak burcuyum. Bu aralar sadece bir kişiyle konuşuyorum.
Sms 296
İnstagram 0
Whatsapp 1
Mail 7440
Ben ne yapmışım böyle be 😂
Yükselenim aslan, burcum yay. Şu an cevaplanmamış bi bildirim yok
Mesajlarım kapalı gereksizlerle uğraşacak zamanım yok
😂😂😂Boyle boyle 🦁🦁🦁
Bu aralar toplamiyorum
Az önce terazi olmadığımı öğrendim fkjfkdjd
122 imiş 😂 Keyifli geceler..
Boğa doğru ama sosyal medyadan değil.