iPhone 8 kendisi. Şarjım %60’ken uyudum sonra kendi kendine kapanmış alarm da çalmadı doğal olarak. İşe geç kalıyordum az daha. Bataryayı mı değiştirmek lazım yoksa telefonu mu yenilemek gerekli?
Genelde bu problem pilin ömrünü tamamlaması ile oluşuyor. Pil sağlığınızı pil sağlığını nereden kontrol edebilirsiniz? iPhone 6 ve sonraki modellerde iOS 11.3 ve sonraki sürümlerde, cihazınızın pil sağlığını kontrol edebileceğiniz özellik mevcut. Cihazınızda, sırasıyla > Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı seçeneklerini tıklayarak pil sağlığınızı kontrol edebilirsiniz. Karşınıza çıkan sonuç % 80'in altında ise ve gün içerisinde bu sorunu sürekli yaşıyorsanız pilinizin ömrü dolmuştur.
Iphone telefonunuzun pil değişimini Apple'ın kendi servislerinden değiştirmenizi tavsiye ederim. Şu an apple sitesini kontrol ettiğimde eğer cihazınız garanti kapsamında ise ücret ödemeden pilinizi değiştirebilirsiniz. Garanti kapsamından çıkan bir cihaz içinse 399 TL gibi bir ücrete Apple pilinizi değiştirebilir.
Eğer bu ücret benim için pahalı derseniz son dönemlerde "DEJI" marka pili kullanan ve önerenler bir hayli fazla pil ve değişim ücreti ile birlikte 150 TL civarında telefonunuzun pilini yenileyebilirsiniz. Benim tavsiyem Apple ürünlerini kendi orjinal parçaları ile kullanmanız yönünde olacaktır.
selam.. Burada görünce ben de bu deji marka bataryayi araştırdım ve çok başarılı bir ürün olduğunu gördüm. Benim için ileride faydali olacak iyi bir bilgi oldu. Teşekkürler.. 👍
bataryayı değiştirsende aynısını yaşarsın bi süre sonra bataryayı sağlıklı kullanman lazım yani telefonun içinden çıkan şarjı kullanma yüksek wattlı şarj aleti al 25W falan onu kullanıyorsan zaten telefonu değiştir
Büyük ihtimal pil sağlığı düşük telefoncuya götürüp yeni bir pil takririrsaniz orjinal olmak şartıyla çok daha uzun vadeli kullanabilirsin telefonu değiştirmek biraz maddi olarak sıkıntı yasaticaksa dediğimi uygulamani öneririm ve seni baya uzun süre idare eder bende aynı şeyi yaşadım telefonum şu an bataryası değişti 2 günde bir şarja takıyorum kendim bile şaşırıyorum bitmemesine ve telefon sürekli elimde
Bende de iPhone 7 var. Pil sağlığım %83'teydi. Kapanma yaşamazdım ama sabah uyandığımda ortalama %40-%50 şarjım gitmiş olurdu. Apple servisinde bataryası değişti. şu an için çok memnunum. Büyük ihtimalle senin sorununda pille alakalı. Sakın telefonundan vazgeçme derim.
İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
Bence telefonu yenilesen daha doğru olacak. Bu android tellerinin çoğu en fazla 4 ya da 5 yıl ömürleri oluyor. Geneli batarya probleminden ötürü müşteriler tarafından değiştiriliyor..
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Telefonunuzda baseus marka gibi kaliteli bir MANYETİK şarj cihazı kullanmanizi öneririm. Bu şekilde şarj giriş ve soketinde oluşacak deformasyonlardan korunmuş olursunuz.
Pil sağlığını kontrol edin
Genelde bu problem pilin ömrünü tamamlaması ile oluşuyor. Pil sağlığınızı pil sağlığını nereden kontrol edebilirsiniz? iPhone 6 ve sonraki modellerde iOS 11.3 ve sonraki sürümlerde, cihazınızın pil sağlığını kontrol edebileceğiniz özellik mevcut. Cihazınızda, sırasıyla > Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı seçeneklerini tıklayarak pil sağlığınızı kontrol edebilirsiniz. Karşınıza çıkan sonuç % 80'in altında ise ve gün içerisinde bu sorunu sürekli yaşıyorsanız pilinizin ömrü dolmuştur.
Iphone telefonunuzun pil değişimini Apple'ın kendi servislerinden değiştirmenizi tavsiye ederim. Şu an apple sitesini kontrol ettiğimde eğer cihazınız garanti kapsamında ise ücret ödemeden pilinizi değiştirebilirsiniz. Garanti kapsamından çıkan bir cihaz içinse 399 TL gibi bir ücrete Apple pilinizi değiştirebilir.
Eğer bu ücret benim için pahalı derseniz son dönemlerde "DEJI" marka pili kullanan ve önerenler bir hayli fazla pil ve değişim ücreti ile birlikte 150 TL civarında telefonunuzun pilini yenileyebilirsiniz. Benim tavsiyem Apple ürünlerini kendi orjinal parçaları ile kullanmanız yönünde olacaktır.
Teşekkür ederim
selam.. Burada görünce ben de bu deji marka bataryayi araştırdım ve çok başarılı bir ürün olduğunu gördüm.
Benim için ileride faydali olacak iyi bir bilgi oldu. Teşekkürler.. 👍