Tabii. Bizim ev de bayağı büyük. Modem benim odamdaydı. Mutfakta WIFI çekmiyordu. Modemi de yeniledim, menzil genişletici de aldım. Tüm evde yüksek hızda sinyal de var, internet de.
Eğer kaliteli modem almaya bütçen yetmiyorsa, menzil genişletici en iyi tercih
araya bir noktaya wireless range extender denen ürünlerden yerleştirmek de çözüm olabilir belki Mercusys ME30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici ürünü alanlar memnun
Tp link TL-WA850RE internetten de alabilirsin. Muadil ürünlerine de bakabilirsin daha ucuzuna denk gelebilirsin işini görecek cihaz bu. Kurulum videosu çok basit internette videosu mevcut
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kablo oraya kadar uzamıyorsa nasıl taşıyacaksın?
Ondansa menzil güçlendirici al
işe yarar mı kullanıyor musunuz
Tabii. Bizim ev de bayağı büyük. Modem benim odamdaydı. Mutfakta WIFI çekmiyordu. Modemi de yeniledim, menzil genişletici de aldım. Tüm evde yüksek hızda sinyal de var, internet de.
Eğer kaliteli modem almaya bütçen yetmiyorsa, menzil genişletici en iyi tercih
Telefon hatti olan her yere koyarsin amaOrta alanda yuksek biryere koyardan dağıtım yapar Veya wifi genişletici alabilirsin
wifi genişletici işe yarar mı denediniz mi hiç
Evet evimde widi genişletici kullaniyorum xioami wifi pro 95 tl felM
araya bir noktaya wireless range extender denen ürünlerden yerleştirmek de çözüm olabilir belki
Mercusys ME30 1200 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici ürünü alanlar memnun
menzil genişletici salonda mı koycam
çekmeyen nokta ile yayın yapan cihaz arasında kalan alanda orta bölgede bir yere prize takılı kalacak şekilde yerini ayarlarsan iyi olur
o nasıl modem miş öyle. ev çok büyük, dublex, triplex falan mı
2 artı bir daire ama salon çok büyük
Kabloyu yetiştirebilirsen veya odanda modemin ihtiyaç duyduğu girişler varsa, taşıyabilirsin.
Menzil genişletici sorununu çözecektir.
nerden alabilirim
Tp link TL-WA850RE internetten de alabilirsin. Muadil ürünlerine de bakabilirsin daha ucuzuna denk gelebilirsin işini görecek cihaz bu. Kurulum videosu çok basit internette videosu mevcut
Salonda yat
Ee taşı