Güncellemeler
+1 yıl
bilen yok mu ya
Güncellemeler
+1 yıl
"mevcut konumu paylaş" yazısına tıklayıp, 8 saati seçtim.. Şimdi babam nereye giderse biz buradan görür müyüz kesin olarak? bi aksilik çıkmaz dimi lütfen son şansımız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
teknolojiden anlamıyorsa whatsappta kendine konum atabilrsin 8 saatlik. d
nasıl ya lütfen detaylı anlatır mısın ilk defa duydum süreli konumu filan
oha ak 3 yıldır var dalga mı geçiyorsun, mesaj kutusunda sağda fotoğraf düğmesinin solunda ataç var ona tıkla konuma bas canlı konuma tıkla zaman seç
konuma basıyorum ama sadece iki seçenek var..
1- Mevcut konumu paylaş
2- şu anki konumu gönder
bu iki seçenekten başka bir şey çıkmıyor, canlı konum filan yazmıyor hiçbir yerde
neden hiçbir şeyi kendin araştırıp bakmazsın ki, ben ip ucu verdim google yazsaydın bu paragraf açıklama yerine şimdiye almıştın cevabını
peki
Babanın telefonundaki google hesabı veya icloud hesabının giriş bilgilerini öğren görebilirsin nerede olduğunu
Mevcut konum at babandan sana sonra attığını sil mobil verisini ve konumu aç ki çıkınca neti açık olsun gittiği yeri gör
"mevcut konumu paylaş" yazısına tıklayıp, 8 saati seçtim.. doğru mu anlamışım, kesin görürüz dimi nereye giderse
Neti kapatmaz çekmezse konumu kapatmazsa göremezsin ama onun haricinde görürsün gittiği yeri
babamdan mevcut konumu kendime attım sonra da mesajı sildim.. mesajı sildiğim için konumu benim telefonumdan da sonlandırdı. yani görebilmem için silmemem gerekiyormuş ☹️
Herkesten sil mi yaptın ki
hayır çok eminim sadece ondan sildim.. bende duruyor mesaj ama altta şey yazıyor "konum sonlandırıldı"
iki kez denedim
Anladım o zaman sen de konum at sonra babandan bi iki resim at kendine falan
tamam peki son olarak bir sey daha soracağım🙏🏻
ben konumu attım şu an kendime ama tıkladığımda bakıyorum kendi kendine hareket ediyor, yön ve bölge değiştiriyor.. Oysaki telefon sabit bir yerde ve hiç kımıldamıyor. Yanlış veya bozuk olmasın bu uygulama?
Hayır bir çok kişi kullanıyor
yani demek istediğim telefon sabit dururken bile bu konum kendiliğinden yürüyor. babamın gitmediği yerleri de gitmiş/gidiyor gibi göstermesin
tamam çok teşekkürler
Öyle bir konum bulma yok
E sen halletmissin zaten biz napalim daha
Bulursan bankada söyle
Konum at sonra sil
babamdan mevcut konumu kendime attım sonra da mesajı sildim.. mesajı sildiğim için konumu benim telefonumdan da sonlandırdı. yani görebilmem için silmemem gerekiyormuş ☹️