- İnternetten aldığınız ürün için size evde adeta nöbet tutturan kargo firmalarına sinir oluyor musunuz?

Kargo firmalarının hepsi, çok sayıda kargo getirdi. Bu süreçte olumsuz durumlar karşısında da epey bekledim.
Zaman konusunda en çok sorun yaşatan, Sürat Kargo idi.
Kendilerine sürekli şikayet kayıtları oluşturdum. Hemen hemen her gün arıyordum, çünkü kargomu getirmiyorlardı. Bir defasında ise, uzun süre beklememe rağmen kargomun kargocu tarafından iade edildiğini gördüm. Sorguladığımda ise, kargonun hasar görmesinden dolayı bana getirmeyip kendilerince iade ettiğini öğrendim.
O kadar süre gezdirirseniz, tabii zarar görme ihtimali artar. Sonrasında zamanımı tabii ki telafi edemediler. Yeniden sipariş verdim. Süreç baştan işledi.
En sorunsuz olan kargo firmaları, benim açımdan; Aras, Yurtiçi ve UPS! UPS kargo ise görünümüyle, araçlarıyla ve marka rengiyle daha cezbedici geliyor.
Tam da şu an yaşadığım durumu ifade ettiniz. İnternetten 2 ayri faturada 6-7 parça ürün siparişim oldu. Pazartesinden beri taksit taksit getiriyorlar. Eve hapsolmuş durumdayım. son 2 tanesi gecikti. Bugun gelir inş. Üstelik te Kadıköyün merkezinde yaşıyorum. Bir de anadolunun ucra bir köyünde olsak kim bilir neler yasardim.
Amazon kullanmalısın. Ne sipariş edersen et ertesi gün kapında. Ve gelmeden önce msjla bildiriyorlar. Ayrıca uygulama üzerinden kargonu anlık olarak takip edebiliyorsun. Nöbete gerek yok yani.
Cevap
6Cevap
Sırf bunun için iş yerime yönlendiriyorum kargoları ben olmadan da yerime alan biri oluyor sağ olsunlar
Burada ki tüm kargo şirketleri beni tanıyor ben olmasam bile komşuya verip gidiyorlar
hayır. çünkü mesai saatlerinde teslim alınacağı blr adres veriyorum
devletin ptt 'si bir hafta sonra getiriyor kargoya ne desem ki
Hiçte bile. İs yerime söylüyorum. ben olmasam da arkadaşlar alıyor mutlaka kargoyu
Evet kapıyı çalmadan evde yoktunuz bile diyebiliyorlar
Sinir ne topunun ag bir ürünü 1ay icerisinde getirmek ne ag yurrısından dahi 15 gün en geç 20gün istanbuldan 1ayda geldi ama yapcak bir şey yok küfür et geç
Ahh ne yazık ki fazlasıyla
Kesinlikle evet birde gelmeyince
Ağızlarını burunlarını kirasim geliyor nefret ediyorum
Valla hocam nefret geliyor çoğu zaman.
Tabiki deliriyorum
Bazen oluyor öyle.
Evet
Evet fazlasiyle
Kesinlik le
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?